- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра ?
Айде, айде, тези ги пробутвай на тийнките.
На достатъчно години съм, че да имам реалната преценка над това какво бих преглътната и какво не. Хипотетични ситуации колкото щете, ама не е лошо да се замислите, че и вариантът да не простиш в никакъв случай съществува.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мухльото те са си го избрали и докато вярват, че го обичат и той е мъжът за тях, ще му търпят номерата. Докато човек се самонавива за нещо, никой не може да го убеди в обратното.
И аз не разбирам масовата женска склонност да се изкарват жертва на обстоятелствата. Това псевдомъченичество ми идва в повече.
Реакцията ти на поста на Cookie изглеждаше сякаш темата ти навява неприятни асоциации/лоши спомени и се чувстваш някак лично ангажирана, а не сякаш изказваш принципно мнение. Затова употребих епитета афектирана.
Не виждам някой да твърди, че всеки би простил изневяра, още по-малко, че всеки трябва да прости изневяра. Подобни твърдения са твърде нелепи и на практика недоказуеми.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-06-2014 на 15:23
Welcome to the Jungle...
Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Welcome to the Jungle...