- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли е да се постъпва така?
Как да ти го обясня: В момента, в който си намериш гадже искаш да си само с този човек. Изобщо не става въпрос за това дали е добра идея или не. Когато стоиш сам отстрани е лесно да отсъдиш дали е правилно или не. Ама когато хормонът те натиска да си с този човек и само с него и нищо друго да няма на света... някак призмата се пречупва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добре, по-нагоре в темата каза, че не постъпват правилно, а сега с тия мнения казваш, че едва ли не това е правилна постъпка и това, което правят те, заслужава похвала… Последно, на какво мнение си по въпроса?![]()
Казвам, че е НОРМАЛНА и РАЗБИРАЕМА постъпка.
Не че е правилна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Правила съм същата грешка, хванах си приятел и заради него заебах 2 приятелки на които държах, но бях отнесена... мина известно време и си осъзнах грешката. Единственото което можеш да направиш е да изчакаш да се осъзнаят и сами да те потърсят.
Явно сте малки и не осъзнават, че гаджетата са до време, но тяхна грешка.
Нормално е. Споко! И ти като си имаш приятелка 1 ден и ти ще забравиш за всичко останало!!!
Не е правилно. Приятелка се отчужди от мен заради приятеля си. Виждах я на 2-3 месеца за по час и нещо. Вече не сме приятелки, нямаме вече общи теми на разговор и интереси. Аз пък нямам проблеми да излизам с приятели, даже да съм с моя си приятел, както и той няма против. Времето, в което сме заедно е много повече от 2-4-6 часа прекарани в компанията на кафета и по купони. Нормално е хората да излизат, но така да се пренебрегват, аз това не го одобрявам. Донякъде е разбираемо, искаш да си с човека, който харесваш, но и то си има граници. Човек трябва да излиза и с други от време на време. ^^
*сън*
Аве пич те не са ти истински приятели те ти завиждат че си толкова готин и можеш да имаш всяка а не като тях да са вързани за едно дърво това лицее... това сърцее... тази гушкаа какво повече искашш за кво ти е някво ку**е само ти трови невроните немасмисал.ком братленце
Причината е, че си загубеняк и бившите ти приятели не намират нищо ценно в общуването с теб, съответно предпочитат да са с гаджетата си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Случайно да ме познаваш лично, че говориш така? Съмнявам се. Елемент ялов.