- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Мама.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми предполагам най-малкото, което може да е че е загубил ''ценните'' си съставки:Д
ААААРИ де :д какаово масло за косата, добре ли ще се отразииии? :сс
Аз почнах пак да си правя маски. Дължините са една идея по - хубави, но корените са все същите ла*на. Слагам си от серума на Елсев за краищата, което не пречи особено на дясната страна да продължава да цъфти. :@
За бала си нямам на идея каква прическа да си направя.
момичета кажете някой балсам без отмиване силно хидратиращ,за много суха коса
Пяната за коса уврежда ли я? Успокоявам се, че е по-добре от топлинна обработка ;д и все пак я искам здрава и дълга.. а е прекалено бухнала, за да я нося без да й правя нищо..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Търся си хубава не много скъпа ярко синя или лилава боя, с която да мога да си докарам много тъмно синьо или лилаво без да се изсветлявам. И ако може да се поръчва през интернет.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз се боядисах лилава преди години с ето тази боя
Беше си много стабилно лилаво
Препоръчайте ми хубав сешоар??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Тази боя я няма вече:Д
Сега ще си запазя час за подстригване , а др седмица ще отида и да ме боядисат, че вече станаха 3 месеца:Д
Взела съм си боята на Макадамия.
Ами бях на 15-16.
Трябва да се подстрижа и аз. Отлагам го от доста време, защото ме мързи да отида.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте момичета, моя проблем, случай ( не знам как да го нарека хаха ) е следния: Използвам преса от дълго време, свикнала съм, не харесвам естествения вид на косата си съответно не ми се иска да спирам пресата. Косата ми е доста дълга, от скоро е станала суха, има много цъфтежи, въпреки че я постригвам. Бихте ли ми препоръчали било то маска, спрей преди пресакаквото и да е.. Благодаря ви предварително
^ Може да има много добри защитни препарати, но и сама знаеш, че вариантът, който наистина би помогнал за спиране на цъфтежите и изсушаването е да намалиш ползването на преса. Можеш да се изправяш и по други начини - https://www.youtube.com/watch?v=ZaKn3WzlrlM. Напиши в търсачката на youtube "straight hair without heat" и ще ти излязат над милион клипчета. Дано съм помогнала.![]()
Защо ти е балсам без отмиване тогава?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кокосовото масло е най-прекрасното за косата!! Не знам как по-рано не съм го пробвала.
Боята ми е паднала, чак на снимки в гръб го забелязах.сега се чудя дали да не пробвам Лакме Колаж+, мнения?
Ако трябва да съм честна най си харесвам косата с тривитаминол+ маска+ балсам+ балсам без измиване.
Правих си косата с черна кана, ама сега съм решила да минавам на боя, да чакам ли да падне цвета или ще хване боята?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Момичета, правя си маска два пъти в седмицата - жълтък + хума + кисело мляко + малко оцет.
Въпросът ми е дали има смисъл като имам сух шампоан на косата да си правя маска? Или веднъж седмично да я оставям ... дали ще има ефект само веднъж?
Хораа косата ми е ужасно бухнала, искам нещо заглаждащо, но не утежняващо. За Матрикс заглаждащия шампоан някой има ли отзиви?
Последно редактирано от zlatit0o : 03-16-2014 на 13:44
Боядисах си косата с черна къна преди Коледа. Снимка от преди два дена.
Ако почне да ти изчезва цвета ще хване, особено черното.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте,момичетаИскам да ви попитам какъв шампоан използвате и по-конкретно някой използвал ли е професионалните серии на Лореал ( Mythic oil, Liss Unlimited, Absolut Repair ..). Аз до сега си мих косата с Elseve на Loreal (Arginine resist) много съм доволна,но сякаш вече ефекта не е както в началото..може би косата ми свикна с него ли и аз не знам..Иии така де реших да го сменям с малко по-висок клас, но не знам с кой точно. По принцип използвам Митичното олио на Лореал и съм доволна, но не знам как са шампоаните...
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя