- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за всички атеисти и неверници
Ох леле тая тема, колко е зле..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Точно това си помислих като прочетох мненията, до едно.
Хубаво е, че имате време за губене. Тъпото е, че повечето се мъчите да убедите другия, че вие сте прави, но на никой не му се получава. В случая само се заблуждават и двете страни, 'ма поне сте забавни. Ще си легна с усмивка тази вечер заради вас. Отдавна не се беше случвало да има интересна тема тук.![]()
*сън*
Хахахаха Библията сама по себе си е е сбор от книги на Тери Пратчет и Стивън Кинг събрани в едно, редактирани и преработени тук таме през вековете за да може фундаменталисти като вас да си блъскат главити кой и как я е написал... Но съм съгласен с гледната точка на Ерих Вон Даникен!
Оо, тези вековни писатели Пратчет и Кинг...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пичове и пички... ще ви кажа само едно нещо.... мхмхмхмнооо сте се вживили нещоВие сте нищо и нямате абсолютно никакво значение за Вселената, така че моля ви, като добър човек... не се взимайте толкова насериозно, особено момичетата
![]()
За някои е мечта, за други пък проблем. Атеистите търсят доказателство че Бог съществува... а аз пък искам да избягам от него. Веднъж щом повярваш че той съществува, вече нищо не може да ти убие вярата. Аз бих дал какво ли не за да стана невярващ отново.