.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 259
    Banned Фен
    имаш нов почитател кой на кого ще праи свирки ти на него или той на теб

Мноо съм саднал , охлюв , чак се разплаках мноо съм злобен тва щото майка ти не я задоволяват и ме изтощава всеки път като се видим

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мислиш ли, че ако дойда в Бургас и не те видя случайно бих се занимавал специално с теб? Нещо много важност си придаваш бе, Виолинчо, ти си една мишка дет е толкоз под мен, че като пикая си мисли, че дъжд го вали..
    Аз като съм в Бургас не съм там заради теб, че да те диря специално...
    Ти нали си Барета, Нинджа, МАФИОТ и прочие, винаги като идвам, пиша тук у форума, а ти го следиш, намери ме де.. Мафия..

#ДонКорлеоне #Gangsta #Nigga #Badass
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    имаш нов почитател кой на кого ще праи свирки ти на него или той на теб

Мноо съм саднал , охлюв , чак се разплаках мноо съм злобен тва щото майка ти не я задоволяват и ме изтощава всеки път като се видим
    ciganin mazen,stiga si prail svirki,4e 6a stane6 prostitutka kato ba6ta si

Знаеш ли кога ще ме намериш, зад клавиатурен войне? Точно никога, ти си от всичко "най" ама само тука във форума, а на живо си мишка, общ работник, комплексиран.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Мислиш ли, че ако дойда в Бургас и не те видя случайно бих се занимавал специално с теб? Нещо много важност си придаваш бе, Виолинчо, ти си една мишка дет е толкоз под мен, че като пикая си мисли, че дъжд го вали..
    Аз като съм в Бургас не съм там заради теб, че да те диря специално...
    Ти нали си Барета, Нинджа, МАФИОТ и прочие, винаги като идвам, пиша тук у форума, а ти го следиш, намери ме де.. Мафия..

#ДонКорлеоне #Gangsta #Nigga #Badass
    е добре що така дръпна назад младеж няма да има нужда да ме дириш , ще кажеш аз съм на еди коя си дата и ще дойда където кажеш Казах ти го педесе пъти , бавно типче мноо мразя да се повтарям знаеш ли

нали си ултра мощен , значи ще приключиш с мен за 1 минута , къв ти е проблема тогава да се видим

не съм мафиот не съм и нинджа , най обикновен клоун комплексар съм тука всички го потвърждават не мога да намеря селски кюстендилски орех затова защо не ме улесниш

искам да ми покажеш как въртиш тая берета и ми я опираш в челото

^Абе тоя само да бие и да се филмира...с бухалки,барети,суплеси, да папка принцески и да прилича на дебел китаеЦ, нешо друго мое ли? Ебаси келеша.

Banned Фен
    стига си му подпирал ташаците и ти ве , КАЗАНДЖИО

ако искаш да го чукаш пиши му на лично , той ще се навие

тя пъзлата не иска да се справи с един паляк като мен , ама като стане дума да го ебат в дупката на гъза не отказва и не го е страх , мноо е ербап даже

А, не съм дал назад, просто изтъквам, колко жалък си, а каква важност си придаваш.. Ако мислиш, че ми дреме извън темата/форума/ за теб, жестоко се лъжеш.. Единствената емоция предизвикана от теб у мен е, да си го преместя от единия крачол в другия..
    Ако желая да си губя времето, ще седя тук, няма да се занимавам с лапешки истории - уговорили се в нета, да се бият..
    На 12 ли си, че мислиш като такъв?

Сериозно ли мислиш, че ще дойда в Бургас и ще искам да си губя времето с теб? Хахахахахахха путьо, не си ми толкова важен..
    Но все пак това цялото лято ще съм в Слънчев Бряг, може все пак да намеря време за червей като теб.. Да ти се смея и на живо и да няма какво да направиш, щото и в очите ще ти го кажа, какво тамагочи си и ще седиш и ще се чудиш какво да направиш.. А удариш ли ме, ще имам извинение (самозащита) за пред свидетелите и съда и ще мога да те начупя като помия...
    Dr. Gregory House

стига си му подпирал ташаците и ти ве , КАЗАНДЖИО

ако искаш да го чукаш пиши му на лично , той ще се навие

тя пъзлата не иска да се справи с един паляк като мен , ама като стане дума да го ебат в дупката на гъза не отказва и не го е страх , мноо е ербап даже
    mnogo dupki mnogo neshto. Za tova moje6 da si nabahtish edin debel i rubest mamul v duparata dokato ti praqt bukkake, riish li?

Banned Фен
    Знаеш ли кога ще ме намериш, зад клавиатурен войне? Точно никога, ти си от всичко "най" ама само тука във форума, а на живо си мишка, общ работник, комплексиран.
    Мухахаха е как ги познаваш обаче от първия път

Голям съм общ работник , и знаеш ли що Мислех да ти дам жокер ама нямам търпение и направо ще ти споделя Ти си и тъп и няма да се сетиш както и да е

Общ работник тва значи че работя ОБЩО Когато видя майка ти , почвам да я опипвам навсякъде , ОБЩО Раздавам се щедро както се вика И после правим общ секс , в устата в путката и в гъза и всичко бива общо и запълнено

Его бустна ли се, спамейки 15 емотикончета, льольо...
    Давай филмирай се още, да ти се смея.. тамагочи такова, играя си с теб, както си знам, а ти само се излагаш все повече и повече... Тъп си като маймуна с IQ -31
    Dr. Gregory House

http://ask.fm/Gankstera007/answer/110393455734 - ган К стера007 = Носферату / същия олигофрен..
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    А, не съм дал назад, просто изтъквам, колко жалък си, а каква важност си придаваш.. Ако мислиш, че ми дреме извън темата/форума/ за теб, жестоко се лъжеш.. Единствената емоция предизвикана от теб у мен е, да си го преместя от единия крачол в другия..
    Ако желая да си губя времето, ще седя тук, няма да се занимавам с лапешки истории - уговорили се в нета, да се бият..
    На 12 ли си, че мислиш като такъв?

Сериозно ли мислиш, че ще дойда в Бургас и ще искам да си губя времето с теб? Хахахахахахха путьо, не си ми толкова важен..
    Но все пак това цялото лято ще съм в Слънчев Бряг, може все пак да намеря време за червей като теб.. Да ти се смея и на живо и да няма какво да направиш, щото и в очите ще ти го кажа, какво тамагочи си и ще седиш и ще се чудиш какво да направиш.. А удариш ли ме, ще имам извинение (самозащита) за пред свидетелите и съда и ще мога да те начупя като помия...
    Е как ще си позволиш да стоиш в слънчев бряг ти имаш 5 лв бахти излагацията ако оставиш лина да ти плаща сметките и хотелите педерунгел

каква самозащита какви 5 лв как мислиш че работят нещата в българия момче ще те извикам на усамотено място където няма камери няма и свидетели и какъв съд те гони сега да не кажеш че искаш да пием кафе на центъра

всеки мъж трябва да си носи последствията за думите които изрича , в днешно време всеки си мисли че може да си ходи безнаказано ти също трябва да си понесеш последствията задето си изцапан нужник и ти знае изцапаната устичка

Ахаа. Фанах цаката. Добре. Записвам се и аз да го бия. От кое село е тоа? Утре те чакам на Попа за да те фърля на релсите и да умреш завинаги. Приготвил съм се: до сега гледах карате кид и още некви бокс мачове в ютюб. Утре си мартав носферату!

Забележете му фотошопнатата ръка на тоз пич на профилната, е носферату е същия путьо, филмар, като тоя..
    Dr. Gregory House

Не се притеснявай Виолине, сам ще си плащам престоя, цяло лято.. От май месец, до oктомври ще съм в СБ.. путьо
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    колко години го носиш тоя пистолет и не знаеш че е законно да го носиш зареден виждаш ли твоя интелект и знания колко са

вътрешно знаеш че мога да те овъргалям , вътрешно и тия дето са говорили за мен знаят че съм голям "паляк" и затова не искат да се разбира кои са

абе все интересни факти които гледаш да потулиш

КАКА насранка си ти изчезни от погледа ми понеже като се сетя за теб се сещам и за майка ти и получавам ерекция и после не може да спадне 1 час

http://ask.fm/Gankstera007/answer/110393455734 - ган К стера007 = Носферату / същия олигофрен..
    Чиек сериозно ли е ? Аск.фм?! Приличат си.

/facepalm

п.п.: Боклук,вече съм ти враг номер едно. Ште натроша целия. Ште бия как автора са го били и ште накарам някои циганин да те наебе и ште кача у Гепиме. Майкати дайба.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 22:20

Носферату майна известен е у фб пространството
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    стига поства профила на идола ти на който мастурбираш по цял ден

Ма моля ти се, ти си велик гений, според теб няма халосни патрони за 9мм берета Смятай какъв си олигофрен
    И е незаконно да носиш пистолета с боен патрон в цевта, зареден, мамалига такава.
    Dr. Gregory House

стига поства профила на идола ти на който мастурбираш по цял ден
    измисли нещо смислено бе тъп кретен. Ти верно си кретен.

Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението

п.п.: Боклук,вече съм ти враг номер едно. Ште натроша целия. Ште бия как автора са го били и ште накарам някои циганин да те наебе и ште кача у Гепиме. Майкати дайба.

Ох тая играчка ми е много интересна, но трябва да лягам, че утре съм на лекции.. Виолине стига се филмира тук никой не ти вярва, бегай да пасеш.. ламуга.
    Dr. Gregory House

Ехх..всяко хубаво нещо си има край. а на тоя му спре мозъка

п.п. и аз съм на работа утре..мазало. Айде лека. Бтв дано не го баннат тоя че ше ми е тъпо. Такива риби не са за изпускане
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 22:36

anonymous708973
    Guest
    Забележете му фотошопнатата ръка на тоз пич на профилната, е носферату е същия путьо, филмар, като тоя..
    Не че си ме питал, а може би трябваше, предвид, че на всеки любознателен човек би му било интересно, а всеки интелигентен би се запитал дали не греши... Оставям на теб да прецениш дали си едно от двете. Но ако ме беше попитал, бих ти казала, че ако твърдиш, че си е фотошопнал снимките, значи харабия не си в ред.
    И точно ти да говориш за мъжки постъпки... аре беги. Цял форум ти чакаме месеци наред видеото с 300-та лицеви опори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си