- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, айрян и още нещо
с черен пипер е яко да , ама трябва да се махнат чуканчетата щот иначе няма как да се напълни
:д Мда, ясно е.
Тичам към магазина!
Хич не ме интересува, че не яде сладко. ЩЕ ОПИТА. Не го карам да яде цялото.
Изобщо не е същото като да караш вегетарианец да яде месо, познавам хора, на които им се гади от месо.
Гъби с пълнеж от сирена - толкова е вкусно! Трябва да се наканя и да ги сготвя, барем тоя път не ги оставя в изключената фурна да се свият до размера на лешник :Д
В случая момчето наистина си е идиот .Обаче има хора които наистина не обичат сладко и дори едан хапка не биха опитали .
ООо гъби ето какво ще сготвя :Д
Аз си признавам, че не мога да готвя някакви сложни неща. Иначе Той готвеше по-скоро защото на него му се яде, от колкото, че иска да сготви на мен, но винаги споделя с мен. Аз си вземам колкото смятам да изям, защото такова животинче няма. Наяжда се и после продължава за кеф, мрънка един час, че му е тежко и аз му казвам, че не е трябвало да яде толкова и го дразня. ;3 Иначе какво ли не е готвил - като почнеш от това, че ми е правил сандвичи, пред техните, докато аз съм до него точно, до домашните пици (тестото сам го прави), да не говорим за манджите, които сътворява магически.![]()
А сещам се какво е готвил/правил специално за/заради мен: ябълков пай(малко му помагах), сладолед с вкус на пъпеш, торта.. абе все хубави работи! Сигурна съм, че има и още много, но не се сещам в момента за всичко. Иначе последно ми прави чай от лимон, защото бях болна. Дойде в 10 вечерта, с 2 лимона, 2 шоколада и цяла вечер ме глези, докато не заспах.![]()
Ох, нямам търпение пак да ми направи нещо.
Пък по някакви тъпи причини, той никога не беше у нас навреме да хапне нещо, което аз съм направила. Другия вариант е лакомия ми брат да се докопа до яденето, въпреки забраните и да не остави и хапка за мен, пък камо ли за приятеля ми. -.- Сега като се изнеса ще си готвя на воля и ще му правя това-онова от време на време.
*сън*
Сготвил ти е пай?!?
Край, моментално пращам мъжо да чете рецепти!!
аз като видя сварени раци - забравям за шакирите
обичам и шкембе чорба , агнешка главичка, плодове, скара и туй то.
иначе ся преди кат бех влюбен заагубен пубер ( преди 1, 2 години де) ся съм свалял по 5 - повече кг от свиване на корема,съм забравял да ямколко тъжно. ама ся плюскам на воля и ще пусна бирено коремече
е, ма като си имам ш и б а ния ген, май железените ми плочки ще се отпуснат, а нема да има равно разпределение по целото ми тяло на сланинест здрав маслен щит
деам
Ба, моят си има печка като слънце!
Братовчед ми стана готвач. Не успя да завърши даскало и почна помощник в един бая изискан ресторант. Вече е втори готвач и беше в Германия на обучение при някъв шеф. Та все ми говори за рецепти, уреди и такива неща, някой път ме кани в ресторанта да ми готви. Още не съм ходила ;с бедна съм за там...
Та, май ше тря се запозная с някой негов колега![]()
Ааа забравих тва за братчеда що го казвам, сетих се за онова с рибата и обработването на месото, дето Пантер каза, че ще се изкефи някой на нейните години ако го може. Та, братчеда :д
Мен ме кефи понякога да готвя за другите. Някой път се кефя тати като ми хареса ястието, ама се дразня като ми каже, че съм готова за женене ;д Е, и катастрофи съм сътворявала, ама рядко.
За нова година аз правих баницата и малко бях филмирана, щото не пека в нас и всяка фурна е различна, та много се бях притеснила дали ще стане. Е, много я харесаха, големи хвалби бяха, почесаха ми егото, признавам си. Много готино ми стана, ама се сецнах щото родителите на момчето, в което се бяхме събрали, му казали, че ставам за снаха......
Иначе онзи, дето съм му хвърлила око като каза, че такава баница не бил ял и като подмята някой път пак да направя баница, ауууууу ахахах МА НЯМА ДА МУ НАПРАВЯ!!
От 2 седмици се каня да правя торта с бисквити и банани, ама нали съм мързел... Ще видим кога ще се сетя.
Първоначално написано от antifashionshit
да ме е срам да пиша в собствената си тема.. мразя ви, отрепки
А кво прайм, ако отсрещната страна не обича подправки ? (никакви)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Обожавам да ми е солено, да ми е сладко, да ми е кисело и люто.
Ако ми е някакво безвкусно - няма да го ям, ако ще и пистолет да ми опрат.
Аз бтв мразя всякакви зелении в манджите, които ям. А като видя дафиновия лист(ясно ми е, че не е за ядене, щото съм сигурна, че някой ще каже нещо), направо ми се повръща и махам всичко. Ама пък манджа без зеленко не върви. Голямо сад. :/ Подправките като малка ги мразех, вече сме окей с тях.. поне с повечето.
Впрочем само аз ли мразя в таратора ми да има копър?
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 03-30-2014 на 09:33
*сън*
що си няма специално име, тогава, ами е "таратор без копър"
:О
и аз мразим зелени гадости
копър, магданоз и све тревички ме дразнат адски мнол
според мен е хубаво при готвенето да се поспестява солта, за да може после секи да си тури колкото му душа иска
понякога се получават ебати пресолените манджи, а най-мразим некой да си фали ястието, още повече като е изсипан половин буркан сол вътре
заеби
а относно подправките, аз съм чувАл че тва е единственото полезно ядене, ама айде да не почваме тая тема