.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Banned Фен
    с черен пипер е яко да , ама трябва да се махнат чуканчетата щот иначе няма как да се напълни

Мега фен Аватара на tori
    :д Мда, ясно е.
    Тичам към магазина!

anonymous708973
    Guest
    Хич не ме интересува, че не яде сладко. ЩЕ ОПИТА. Не го карам да яде цялото.
    Изобщо не е същото като да караш вегетарианец да яде месо, познавам хора, на които им се гади от месо.

Гъби с пълнеж от сирена - толкова е вкусно! Трябва да се наканя и да ги сготвя, барем тоя път не ги оставя в изключената фурна да се свият до размера на лешник :Д

В случая момчето наистина си е идиот .Обаче има хора които наистина не обичат сладко и дори едан хапка не биха опитали .

ООо гъби ето какво ще сготвя :Д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз си признавам, че не мога да готвя някакви сложни неща. Иначе Той готвеше по-скоро защото на него му се яде, от колкото, че иска да сготви на мен, но винаги споделя с мен. Аз си вземам колкото смятам да изям, защото такова животинче няма. Наяжда се и после продължава за кеф, мрънка един час, че му е тежко и аз му казвам, че не е трябвало да яде толкова и го дразня. ;3 Иначе какво ли не е готвил - като почнеш от това, че ми е правил сандвичи, пред техните, докато аз съм до него точно, до домашните пици (тестото сам го прави), да не говорим за манджите, които сътворява магически.

А сещам се какво е готвил/правил специално за/заради мен: ябълков пай(малко му помагах), сладолед с вкус на пъпеш, торта.. абе все хубави работи! Сигурна съм, че има и още много, но не се сещам в момента за всичко. Иначе последно ми прави чай от лимон, защото бях болна. Дойде в 10 вечерта, с 2 лимона, 2 шоколада и цяла вечер ме глези, докато не заспах.
    Ох, нямам търпение пак да ми направи нещо.

Пък по някакви тъпи причини, той никога не беше у нас навреме да хапне нещо, което аз съм направила. Другия вариант е лакомия ми брат да се докопа до яденето, въпреки забраните и да не остави и хапка за мен, пък камо ли за приятеля ми. -.- Сега като се изнеса ще си готвя на воля и ще му правя това-онова от време на време.
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Сготвил ти е пай?!?
    Край, моментално пращам мъжо да чете рецепти!!

Мега фен
    аз като видя сварени раци - забравям за шакирите
    обичам и шкембе чорба , агнешка главичка, плодове, скара и туй то.
    иначе ся преди кат бех влюбен заагубен пубер ( преди 1, 2 години де) ся съм свалял по 5 - повече кг от свиване на корема,съм забравял да ям колко тъжно. ама ся плюскам на воля и ще пусна бирено коремече е, ма като си имам ш и б а ния ген, май железените ми плочки ще се отпуснат, а нема да има равно разпределение по целото ми тяло на сланинест здрав маслен щит деам

Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    с черен пипер е яко да , ама трябва да се махнат чуканчетата щот иначе няма как да се напълни
    Мислех, че чуканче се казва само при нас.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Аз го знам като пънче.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сготвил ти е пай?!?
    Край, моментално пращам мъжо да чете рецепти!!

Моя сам си беше инициатора.
    Дай му печка и всичко за готвене и ще направи чудеса.
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Ба, моят си има печка като слънце!

Супер фен Аватара на djipsito
    Братовчед ми стана готвач. Не успя да завърши даскало и почна помощник в един бая изискан ресторант. Вече е втори готвач и беше в Германия на обучение при някъв шеф. Та все ми говори за рецепти, уреди и такива неща, някой път ме кани в ресторанта да ми готви. Още не съм ходила ;с бедна съм за там...

Та, май ше тря се запозная с някой негов колега
    Ааа забравих тва за братчеда що го казвам, сетих се за онова с рибата и обработването на месото, дето Пантер каза, че ще се изкефи някой на нейните години ако го може. Та, братчеда :д

Мен ме кефи понякога да готвя за другите. Някой път се кефя тати като ми хареса ястието, ама се дразня като ми каже, че съм готова за женене ;д Е, и катастрофи съм сътворявала, ама рядко.

За нова година аз правих баницата и малко бях филмирана, щото не пека в нас и всяка фурна е различна, та много се бях притеснила дали ще стане. Е, много я харесаха, големи хвалби бяха, почесаха ми егото, признавам си. Много готино ми стана, ама се сецнах щото родителите на момчето, в което се бяхме събрали, му казали, че ставам за снаха......

Иначе онзи, дето съм му хвърлила око като каза, че такава баница не бил ял и като подмята някой път пак да направя баница, ауууууу ахахах МА НЯМА ДА МУ НАПРАВЯ!!

От 2 седмици се каня да правя торта с бисквити и банани, ама нали съм мързел... Ще видим кога ще се сетя.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Иначе онзи, дето съм му хвърлила око като каза, че такава баница не бил ял и като подмята някой път пак да направя баница, ауууууу ахахах МА НЯМА ДА МУ НАПРАВЯ!!
    ХАХАХАХА!
    Честно, много ме разсмя!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Обаче има хора които наистина не обичат сладко и дори едан хапка не биха опитали .
    датс ми

Мега фен Аватара на 102
    да ме е срам да пиша в собствената си тема.. мразя ви, отрепки

Мега фен Аватара на 102
    А кво прайм, ако отсрещната страна не обича подправки ? (никакви)

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    последното нещо, което ще ме впечатли в мацката е как готви
    в смисъл, както аз не моа да готвя, така и не очаквам от нея да може
    е, готино ще е да мое да завърти некоя мусака, ма не е особено важно
    сори ако тва е твърде СЕКСИСТКО :О

и сори, ако не съм баш по темата
    единственото смислено мнение. готвенето не е критерий, майни. безсмислено е да отговарям на другите въпроси. темата се разви мн тъпо.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    единственото смислено мнение. готвенето не е критерий, майни. безсмислено е да отговарям на другите въпроси. темата се разви мн тъпо.
    Развий я остро тогава.

Иначе кой обича безвкусици ? На кой му е вкусно да е безвкусно. Аз манджа без сол няма да ям.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

Иначе кой обича безвкусици ? На кой му е вкусно да е безвкусно. Аз манджа без сол няма да ям.
    Аз!!! То идеята е да няма явен вкус - да не е сладко, солено, горчиво или люто...сол не мога да си спомня да съм си слагала някога в яденето, освен тая, с която е готвено
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Аз!!! То идеята е да няма явен вкус - да не е сладко, солено, горчиво или люто...сол не мога да си спомня да съм си слагала някога в яденето, освен тая, с която е готвено
    Ами тази сол де. И аз не соля допълнително нищо, ако докато се готви съм солила.

Обожавам да ми е солено, да ми е сладко, да ми е кисело и люто.
    Ако ми е някакво безвкусно - няма да го ям, ако ще и пистолет да ми опрат.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    А кво прайм, ако отсрещната страна не обича подправки ? (никакви)
    Аз бтв мразя всякакви зелении в манджите, които ям. А като видя дафиновия лист(ясно ми е, че не е за ядене, щото съм сигурна, че някой ще каже нещо), направо ми се повръща и махам всичко. Ама пък манджа без зеленко не върви. Голямо сад. :/ Подправките като малка ги мразех, вече сме окей с тях.. поне с повечето.

Впрочем само аз ли мразя в таратора ми да има копър?
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 03-30-2014 на 09:33
    *сън*

Мега фен Аватара на pandabear
    таратор без копър не е таратор

Супер фен Аватара на tireheb
    що си няма специално име, тогава, ами е "таратор без копър"

и аз мразим зелени гадости
    копър, магданоз и све тревички ме дразнат адски мнол

Мега фен Аватара на 102
    според мен е хубаво при готвенето да се поспестява солта, за да може после секи да си тури колкото му душа иска

понякога се получават ебати пресолените манджи, а най-мразим некой да си фали ястието, още повече като е изсипан половин буркан сол вътре

заеби
    а относно подправките, аз съм чувАл че тва е единственото полезно ядене, ама айде да не почваме тая тема

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Развий я остро тогава.
    развили сте я толкова тъпо, че ъгълът започна да става остър :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си