Братовчед ми стана готвач. Не успя да завърши даскало и почна помощник в един бая изискан ресторант. Вече е втори готвач и беше в Германия на обучение при някъв шеф. Та все ми говори за рецепти, уреди и такива неща, някой път ме кани в ресторанта да ми готви. Още не съм ходила ;с бедна съм за там...

Та, май ше тря се запозная с някой негов колега
Ааа забравих тва за братчеда що го казвам, сетих се за онова с рибата и обработването на месото, дето Пантер каза, че ще се изкефи някой на нейните години ако го може. Та, братчеда :д

Мен ме кефи понякога да готвя за другите. Някой път се кефя тати като ми хареса ястието, ама се дразня като ми каже, че съм готова за женене ;д Е, и катастрофи съм сътворявала, ама рядко.

За нова година аз правих баницата и малко бях филмирана, щото не пека в нас и всяка фурна е различна, та много се бях притеснила дали ще стане. Е, много я харесаха, големи хвалби бяха, почесаха ми егото, признавам си. Много готино ми стана, ама се сецнах щото родителите на момчето, в което се бяхме събрали, му казали, че ставам за снаха......

Иначе онзи, дето съм му хвърлила око като каза, че такава баница не бил ял и като подмята някой път пак да направя баница, ауууууу ахахах МА НЯМА ДА МУ НАПРАВЯ!!

От 2 седмици се каня да правя торта с бисквити и банани, ама нали съм мързел... Ще видим кога ще се сетя.