.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1127

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Истината е ,че съпротивлението при плуването нищо не развива като мускулна маса.
    Повечето хора,които не разбират гледат плувците така,че имат някакво тяло,не като на културист,ама му личи,че тренира. Само дето са на много химия и при многото химия и химикала си да вдигам пак мускул ще качвам.
    E, хайде без гледане отвисоко. Разбирам, че вдигащите щанги сте две нива над всички останали, обаче... първо, не знам какво визираш под химия, но не ти прави чест да обиждаш масово; второ, плувците рядко само плуват, ами си блъскат и във фитнеса стабилно. Да не говорим какво съпротивление прави плуването с ластик.
    Плуването развива безкрайно хармонично тяло, много ненатрапчиво и готино лично според мен. Не го сравнявам с боди билдинга, нито казвам кое е по-добре.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, хайде без гледане отвисоко. Разбирам, че вдигащите щанги сте две нива над всички останали, обаче... първо, не знам какво визираш под химия, но не ти прави чест да обиждаш масово; второ, плувците рядко само плуват, ами си блъскат и във фитнеса стабилно. Да не говорим какво съпротивление прави плуването с ластик.
    Плуването развива безкрайно хармонично тяло, много ненатрапчиво и готино лично според мен. Не го сравнявам с боди билдинга, нито казвам кое е по-добре.
    Наистина рядко само плуват и аз просто излагам факти,не виждам как това показва,че гледам отвисоко.
    Не мисля,че ти си достатъчно веща да казваш от какво се развива хармонично тяло и как ) Малко хора са наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си