.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Red face Здравословно хранене, диети, упражнения и хубаво тяло

Здравейте манячета почнах 90 дневната диета и знам ,че ще отслабна с нея ама трябва да почна да правя упражнения, за да има ефекта който искам, но проблема ми е че много лесно правя мускулна маса и като почна някои упражнания ,почвам да качвам маса, a точно това искам да избегна. Може ли да ми помогнете моляяяяя висока съм към 178см и тежа 77 кг , лятото миналата година бях 87кг ама някак се сами изчезнаха искам да стана поне 65 кг до юни месец моля ви дайте някои съвети.

Голям фен
    Град
    София
    Сподели си менюто и какви упражнения правиш?
    Queen of the Damned

ми например днес тябва да ям закуската е два плода, обяда и следобеда салата с пилешки каренца и з вечеря мисля да ям салата, и в момента не правя упражнения.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Омг, мнение от BonnieandClyde666, с което не цели да обиди авторката. Да не повярваш! о.о
    Он: Щом не искаш да качваш маса прави кардио. Клипове колкото искаш в youtube. Ама недей си поставяй срокове тип "слаба за лятото".

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sarta Виж мнението
    ми например днес тябва да ям закуската е два плода, обяда и следобеда салата с пилешки каренца и з вечеря мисля да ям салата, и в момента не правя упражнения.
    Значи не си мускулеста, а просто дебела, така ли да разбирам?
    Queen of the Damned

н ми личи че съм 77 кг първото което е, и не се смятам чак пък за дебела ми просто имам нужда да сваля за да се почувствам по-саиоуверена.

Мега фен
    Е то 1.78 и 77кг няма как да не е дебела,да не ти е културист ..
    Аз не виждам какъв е проблемът да качваш маса(ще се стегнеш) . Е ако искаш да си отпусната и да изглеждаш зле можеш да целиш да губиш килограми без да си запазваш,просто ще изглеждаш зле ,макар и слаба.

http://some-beautiful-thoughts.blogs...g-my-body.html Ако ще ти е полезно,лично на мен и на авторката на блога гела,който е споменат е доста добър в стягането и засилването на ефекта от упражнения

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Е то 1.78 и 77кг няма как да не е дебела,да не ти е културист ..
    Аз не виждам какъв е проблемът да качваш маса(ще се стегнеш) . Е ако искаш да си отпусната и да изглеждаш зле можеш да целиш да губиш килограми без да си запазваш,просто ще изглеждаш зле ,макар и слаба.
    прсто ако почна дсестягам сега , значи че няма да сваля кг

Мега фен
    Не е точно така ,можеш и двете едновременно.

ми точно затва ви моля да помогнете защото сама не ми се получава да реша

За закуска трябва да ядеш нещо по-хранително. На мен само с 2 плода ми става лошо до обяд.
    90 дневната диета е пълна простотия за мен. Както повечето диети в нета.

Опитай се да се храниш балансирано и от там нататъка ти трябват само упражненията.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Подкрепям горното мнение. Всеки знае какво е здравословно хранене и всеки знае, че това е най - полезният и ефективен "режим". Освен, че със здравословното хранене се влиза във форма, след това то става и начин на живот. От там с малко спорт и постоянство, ефектите ще са максимални и от към красота, и от към здраве.

Мега фен
    Еми елементарно е. Първо гледай да си в калориен дефицит и второ гледай да намалиш въглехидратите като правиш чат-пат зареждащи дни,през които си позволяваш нещо,което си искаш и ти се яде много. Първото е абсолютно необходимо при редукция на теглото,а второто заради инсулиновата чувствителност. Вземи си кантарче виж например в www.bb-team.org за състав на храните и си изчисли нещата и яж.
    Тренировките силово ориентирани + пожелание кардио елементи.

ПС: Бих ти казал за рекомп да караш на калориите си за поддържане,ама понеже не съм сигурен за тренировките ти колко ще са каквито трябва няма да ти го препоръчвам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Всеки знае какво е здравословно хранене и всеки знае, че това е най - полезният и ефективен "режим".
    Да бе да!
    Задръж се малко в тоя форум и чакай поредната заспала патка да ти обяснява как кофичка кисело мляко на ден било съвсем нормално, щото всеки си познавал тялото и не знам си кво.
    Колкото и грубо да звуча, никак не е изключение.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си