Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.

Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.

Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.

А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...
Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
Спама знаеш ли къде процъфтява, ако знаеше нямаше да стигнеш до върховната глупост, че щом в тубата имало спамери, значи не бил умрял.
Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.