.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    Хaha, Просто му е омръзнало, да се прави на кротък и любезен съфорумник, за пример!

Те тихите ОдИ, са по опасни.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.

Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.

Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
    Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.

А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...
    Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
    Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
    Спама знаеш ли къде процъфтява, ако знаеше нямаше да стигнеш до върховната глупост, че щом в тубата имало спамери, значи не бил умрял.
    Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
    Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
    Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Благодаря!!!
    Ленче, всичкото изглежда добре, но сега направи само това

Видеомениджър > Настройки за канала > Програмиране върху видеоклипове

На втората картинка, ще ти се покаже малко по различно, избираш картинка, нагласяш го както решиш за добре, и готово.
    http://prikachi.com/images/38/7193038X.png

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
    Ау, извини ме, че си позволявам да имам собствено мнение. Ти качествен спор можеш ли да водиш или трябва всичко да стига до такива плоски реплики?
    Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
    По какво пък съдиш, че не знам друг сайт?
    Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
    Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
    Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.
    Партньори стават хора с по-известни клипове. Не можеш да сложиш някоя абсолютно random глупост, която никой няма да гледа и да станеш партньор. Ни най-малко не ме грее какви канали си имал. Говориш за странични неща, а факта е, че сайта се ползва от невероятно много хора, а ти ми казваш, че е умрял. Това, че си решил, че YouTube е под твоето ниво си е твоя работа, ама не се смятай за "просветлен".
    Айде, пиши си колкото искаш, но аз спирам със спама, защото авторката заслужава поне малко уважение за труда да прави клипове, което ти явно няма да й дадеш, защото е естествена блондинка.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Партньори стават хора с по-известни клипове. Не можеш да сложиш някоя абсолютно random глупост, която никой няма да гледа и да станеш партньор.
    Имах куче преди години, беше много по-умно от теб.
    Как точно да ти набия в кухата тиква, че не трябва да се изказваш за неща, които не разбираш.
    Аз и пиша, че всеки дебил може да стане партьор, а тъпачката продължава да си дрънка нейните фантазии.
    Тъпо детенце, дори не е нужно да имаш качен клип, за да станеш партньор, дано да схванеш поне това, че ми играеш по нервите вече.
    Има поне три китайски сайта и няколко индийски, които са с много повече потребители от тубата. Толкова невероятен брой хора го посещават, че регистрациите за последната година са намалели с 80%

Голям фен Аватара на Lourenço

https://plus.google.com/113537713336492668305/posts

Толкова си зле, че си копи/пействала на повече от 200 чужди клипа едни и същи коментари.
    Всъщност, профилът и е свързан с YouTube, затова каквото е коментирала е копи/ пейстнато. Не го е правила тя.

А до авторката: Не коментирай чужди клипчета по този начин. Според мен е много досадно и някак си неучтиво, а и съм чувала доста известни влогъри да се оплакват. : )

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Всъщност, профилът и е свързан с YouTube, затова каквото е коментирала е копи/ пейстнато. Не го е правила тя.
    Въобще не говоря за профилът и в гугъл, давам го като доказателство, че е спамер, който копи/пейства едни и същи коментари под клиповете.

Омръзнало ми е всякви прошляци да размишляват за неща, които малките им кратуни не могат да поберат.
    Защото ти не си също някакъв "прошляк", ти си единствения, прозрял тайните на Вселената и Youtube.

Към авторката - гледах само клипа ти Huge Spring Collective Clothing Haul, добър е, пожелавам ти късмет.
    Хубаво е, че такива неща се развиват и тук.

Повече от фен Аватара на rositzza
    papugai, не мисля да се заяждам с теб, това че съм естествена блондинка по никакъв начин не влияе на интелекта ми, но ти можеш да си вярваш на стереотипите. Не виждам какво общо има цвета на косата ми. А колкото до другия профил, да, направих си нов профил и написах 300 мнения от него, само и само, за да мога да ти отговоря тук... мхм

Съжалявам за звука на видеото, още съм начинаеща във обработването и не ми се беше получило. Ето го новото ми видео, какво ще кажете за него (надявам се съм оправила или поне подобрила проблема със звука):

https://www.youtube.com/watch?v=xVvR...Ayu_bZSrgUgHRw

П.С. Благодаря за всички мили коментари!
    Защо просто не говориш на чист български език -.-

Голям фен Аватара на JuStElly
    G3GaSa, благодаря много за съвета, чакам една приятелка да ми направи емблемка и я слагам.
    Lourenço, да, и аз осъзнах, че е грубо, не мисля повече да го правя, благодаря!
    Shupidub, мерси много!
    rositzza, защото по този начин съчетавам две неща - упражнявам езика си и се занимавам с това, което обичам. А и е по - трудно да се развиваш, когато говориш на език, който не е разпространен.

Новият ми клип, ако искате го погледнете: https://www.youtube.com/watch?v=zHzG...Ayu_bZSrgUgHRw

Музиката ти е малко силна и не ти се чува гласа.
    Иначе на мен клипа ми хареса.
    Имаш много хубави очи

Мега фен Аватара на tori
    Мда, и аз точно тва щях да кажа - твърде силна музика и твърде тих глас.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мда, и аз точно тва щях да кажа - твърде силна музика и твърде тих глас.
    м може ли, да не останеш по-назад .|. !~@#&($%@$@#^%^,.,.,.,.

Мега фен Аватара на tori
    Тебе пък кой те е питал?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тебе пък кой те е питал?
    На тебе пък, кой ти е искал мнението?

Кът много знаЙш, ти Шо не напраЙш едно видео мЪ? ! bad piggies ! Директно щЪ изтрият от YouTube=GooGle+

Не ти ли омръзна, да тЪ прая на 2-стинки>?<

woop double woop
    Последно редактирано от G3GaSa : 04-01-2014 на 11:02 Причина: От уважение към авторката, ще спра да ти обръщам внимание, защото се получава спам. Отивай да си мажеш, черните точки "тиха

Мега фен Аватара на tori
    Смешка.

Доста хора ми казват за проблема с музиката, обаче най - интересното е, че на моя компютър я нагласям точно, някои хора ми казват, че е силна, а други, че е тиха... Знаете ли защо се получава така и какво да правя с този проблем?

Доста хора ми казват за проблема с музиката, обаче най - интересното е, че на моя компютър я нагласям точно, някои хора ми казват, че е силна, а други, че е тиха... Знаете ли защо се получава така и какво да правя с този проблем?
    Не знам точно от какво може да е, гледах 2-видео клипа и се чува съвсем нормално.
    Гласът ти се чува добре, а музиката не е слаба нито пък силна, влезнах и от телефона за да видя как е, но и там няма проблеми с описаното.
    На всичките си видео клипове ли я записваш по-един и същ начин, и на една и съща степен на "усилване"?

Според мен, най-добре е когато запишеш видеото, след това с някаква програма да добавиш и музика, да избереш най-подходящото ниво на звук, и така да записваш следващите клипове.

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Не знам точно от какво може да е, гледах 2-видео клипа и се чува съвсем нормално.
    Гласът ти се чува добре, а музиката не е слаба нито пък силна, влезнах и от телефона за да видя как е, но и там няма проблеми с описаното.
    На всичките си видео клипове ли я записваш по-един и същ начин, и на една и съща степен на "усилване"?

Според мен, най-добре е когато запишеш видеото, след това с някаква програма да добавиш и музика, да избереш най-подходящото ниво на звук, и така да записваш следващите клипове.
    Редактирам всичките си клипове с Edius и там си нагласям музиката и горе - долу гледам всеки път на еднакви нива да я слагам.

В това видео я намалих малко повече, как е? https://www.youtube.com/watch?v=v7aQ...Ayu_bZSrgUgHRw

Сега изобщо не чувам музиката, има нещо което не е както трябва.
    http://youtu.be/zHzGnoR6k3k на това видео, и музиката и гласът ти се чуват много добре.
    дано го оправиш

[B][I]Редактирам всичките си клипове с Edius и там си нагласям музиката и горе - долу гледам всеки път на еднакви нива да я слагам.
    Edius има огромни възможности, в пъти по-добра е от AfterEffects, но ти я ползваш за надписи.
    CyberLink имат софтуер за такива като теб, включва всичко и е елементарен за работа.

Наистина има нещо, което не е наред - кратуната ти.

http://youtu.be/zHzGnoR6k3k на това видео, и музиката и гласът ти се чуват много добре.
    дано го оправиш
    Ще се старая да поддържам нивата като на това видео, благодаря много

Реших да си постна новото видео, вижте го, ако се интересувате

https://www.youtube.com/watch?v=r2J8...Ayu_bZSrgUgHRw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си