.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Banned
    не я обвинявайте тя не е виновна в случая. за това и хора с толкова голяма разлика в годините не трябва да излизат заедно понеже по големият винаги ще се възползва и ще манипулира другият.много искам да и помогна но не знам как. и не бих я оставил за нищо на света тя има нужда от мен!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А и себеси понеже и мен ме заплашва с бой -- Stop bitchin' , първо! Второ - АЗ държа най-прекрасното нещо в ръцете си :P Трето - случвало ми се е и на мен в предишна връзка това: мацката се скарва с приятеля си, търчи при мен, после се оправят и тя забравя за мен, после пак се карат, пак идва и... така. С една дума - заеби! Това ще е така вечно. Нямаш шанс. Спри да се занимаваш!

Абе смотлъо мислиш че въобще не разбах от началото кой си . Бяха ми нужни точно 10 минути за да те разпозная. Спри да дрънкаш глупости по адрес на момичето и приятелят й и стига си се опитвала да им развалиш отношенията .Мислиш ли че не съм наясон от началото че и преид това си писал и че момичето за което пишеш също пиша в тоя форум .Хайде вече стига си правил такива жалки истории защото никой не ти вярва . То бива да си прост и тъп обаче ти преминаваш всякакви граници . Нещастник колок хора в тоя форум трябваше да ти повторят че си смотан и че трябав да я оставиш а ти пак си занеш твойта . Ей такива като теб трлямбав да ядът бой редовно .

Banned
    Колко си загубена хем ти казах да не казваш за да не излагаш момичето но ти пак реши да се направиш на интересна. Ами да нека чете да се види в каква ситуация е попаднала ще търся аз помощ тук по, форумите за да мога да я измъкна. Иначе вие продължавайте да ми скачате на мен не стига че се опитвам да съм от полза ама вие не да съм я оставил.

Да оставия и не я занимвай повече . Стига си се опитвал да разваляш чуждите връзки .Глупак

Не те ли е срам, сериозно те питам, последният път си го отнесе сериозно, сега пак натам отиваш, какво целиш с тази простотия? Първото което е "момичето" не ти е приятелка, не ти е близка, не говори с теб и няма и намерение да го прави. Дори в най-хубавите ти сънища "тя" ще ти откаже и няма да спи с теб. А дали приятелят и я бие, просто гледай да не разбере за измислиците ти (OТНОВО) понеже теб ще набие (ОТНОВО). Toлкова си жалък и неприятен, как очакваш някой дори да те погледне и да види мъж или дори момче в теб? Така и не се научи, че това мрънкане и жалване и оплакване и атеншън хорщина не са приятни на никого и предизвикваш само и единствено неприазън в хората.

Мега фен Аватара на 102
    що не го игнорирате тва изчадие
    стига сте му се връзвали

Супер фен Аватара на Anonys
    Всеки има право да се жалва. Защо го упреквате? Нали уж трябва да помагаме. Толкова бил жалък, толкова неприятен. Еми поставете се в неговата ситуация и ми кажете, дали ще имате шанс да мислите по начина, по който разсъждавате в момента! Едно е да му е просто приятелка, друго е да е влюбен в нея от години. Вие пък толкова ли сте малоумни, че искал да разваля връзки? Вие тъпи ли сте, к'ви сте? Казвате "да" на агресията? 100 пъти по-добре е да е сама, дори да има домашен любимец, отколкото с някой военен, който не я оценя и я бие. Ай сиктир пък за мненията ви.

Мега фен Аватара на 102
    доколкото съм разбрал до тука, тоя е някъв досаден капут, който иска да развали идилията на холи нещо-си и приятеля и даже хич не я бие, а трябва
    и май ти си тапиат

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Страшно заглавие си сложил

Начи , не съм чел всички коментари ... но според мен отрежи всякакви коментари с тази жена . Сама тя ти е казала да я оставиш на мира ... Спри да им разваляш ''идилията'' ... тебе какво те интересува какво се случва в чуждите връзки ?
    Остай ги да се изпобият (each other)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе смотлъо мислиш че въобще не разбах от началото кой си . Бяха ми нужни точно 10 минути за да те разпозная.
    Хахаха, четох от телефона и тамън влизах да попитам съвсем лежерно дали случайно не живеят в Америка

Честно, 5 теми с различни никнеймове да създадеш, пак ще си личи.
    Не знам дали приятелят й я бие, ама предвид грамаданските ти лъжи, с които не знам как целиш да получиш адекватен съвет, защото променят ситуацията коренно, няма как да ти повярвам.

Супер фен Аватара на djipsito
    Кой ще ме светне с историята ?
    Никога не ги е виждал ли ? Изобщо ли ? Нея ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Кой ще ме светне с историята ?
    Никога не ги е виждал ли ? Изобщо ли ? Нея ?
    Аз
    Авторът познава момичето, но не са приятели и никога не са били,той не спира да и трови живота, като постоянно я преследва, обажда и се и пуска теми тук, в които няма и грам истина. Приятелят и не я бие, не я тормози, не и изневерява, просто Владимир (ака brokenhearted aka I_messed_up) завижда, а и тук му се обръща внимание.

бтв: "тормозената" съм аз

Супер фен Аватара на djipsito
    Оу.... оплачи се за тормоз в полицията.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Моят съвет е засегнатото момиче да го репортне в някоя клиника. Време е да си го припознаят.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Всеки има право да се жалва. Защо го упреквате? Нали уж трябва да помагаме. Толкова бил жалък, толкова неприятен. Еми поставете се в неговата ситуация и ми кажете, дали ще имате шанс да мислите по начина, по който разсъждавате в момента! Едно е да му е просто приятелка, друго е да е влюбен в нея от години. Вие пък толкова ли сте малоумни, че искал да разваля връзки? Вие тъпи ли сте, к'ви сте? Казвате "да" на агресията? 100 пъти по-добре е да е сама, дори да има домашен любимец, отколкото с някой военен, който не я оценя и я бие. Ай сиктир пък за мненията ви.
    Ти май си единственият незапознат с глупостите на този
    Ако нещата не седяха така щеше да си прав но в този случай не си.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе Владо, пак ли си бил ти бе? Честно, пич - вързах ти се... 1:0 за теб... (*засрамен*)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си