- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забранена любов , Една огромна грешка и Бой
не я обвинявайте тя не е виновна в случая. за това и хора с толкова голяма разлика в годините не трябва да излизат заедно понеже по големият винаги ще се възползва и ще манипулира другият.много искам да и помогна но не знам как. и не бих я оставил за нищо на света тя има нужда от мен!
А и себеси понеже и мен ме заплашва с бой -- Stop bitchin' , първо! Второ - АЗ държа най-прекрасното нещо в ръцете си :P Трето - случвало ми се е и на мен в предишна връзка това: мацката се скарва с приятеля си, търчи при мен, после се оправят и тя забравя за мен, после пак се карат, пак идва и... така. С една дума - заеби! Това ще е така вечно. Нямаш шанс. Спри да се занимаваш!
Абе смотлъо мислиш че въобще не разбах от началото кой си . Бяха ми нужни точно 10 минути за да те разпозная. Спри да дрънкаш глупости по адрес на момичето и приятелят й и стига си се опитвала да им развалиш отношенията .Мислиш ли че не съм наясон от началото че и преид това си писал и че момичето за което пишеш също пиша в тоя форум .Хайде вече стига си правил такива жалки истории защото никой не ти вярва . То бива да си прост и тъп обаче ти преминаваш всякакви граници . Нещастник колок хора в тоя форум трябваше да ти повторят че си смотан и че трябав да я оставиш а ти пак си занеш твойта . Ей такива като теб трлямбав да ядът бой редовно .
Колко си загубена хем ти казах да не казваш за да не излагаш момичето но ти пак реши да се направиш на интересна. Ами да нека чете да се види в каква ситуация е попаднала ще търся аз помощ тук по, форумите за да мога да я измъкна. Иначе вие продължавайте да ми скачате на мен не стига че се опитвам да съм от полза ама вие не да съм я оставил.
Да оставия и не я занимвай повече . Стига си се опитвал да разваляш чуждите връзки .Глупак
Не те ли е срам, сериозно те питам, последният път си го отнесе сериозно, сега пак натам отиваш, какво целиш с тази простотия? Първото което е "момичето" не ти е приятелка, не ти е близка, не говори с теб и няма и намерение да го прави. Дори в най-хубавите ти сънища "тя" ще ти откаже и няма да спи с теб. А дали приятелят и я бие, просто гледай да не разбере за измислиците ти (OТНОВО) понеже теб ще набие (ОТНОВО). Toлкова си жалък и неприятен, как очакваш някой дори да те погледне и да види мъж или дори момче в теб? Така и не се научи, че това мрънкане и жалване и оплакване и атеншън хорщина не са приятни на никого и предизвикваш само и единствено неприазън в хората.
що не го игнорирате тва изчадие
стига сте му се връзвали
Всеки има право да се жалва. Защо го упреквате? Нали уж трябва да помагаме. Толкова бил жалък, толкова неприятен. Еми поставете се в неговата ситуация и ми кажете, дали ще имате шанс да мислите по начина, по който разсъждавате в момента! Едно е да му е просто приятелка, друго е да е влюбен в нея от години. Вие пък толкова ли сте малоумни, че искал да разваля връзки? Вие тъпи ли сте, к'ви сте? Казвате "да" на агресията? 100 пъти по-добре е да е сама, дори да има домашен любимец, отколкото с някой военен, който не я оценя и я бие. Ай сиктир пък за мненията ви.
доколкото съм разбрал до тука, тоя е някъв досаден капут, който иска да развали идилията на холи нещо-си и приятеля и даже хич не я бие, а трябва
и май ти си тапиат
Страшно заглавие си сложил![]()
Начи , не съм чел всички коментари ... но според мен отрежи всякакви коментари с тази жена . Сама тя ти е казала да я оставиш на мира ... Спри да им разваляш ''идилията'' ... тебе какво те интересува какво се случва в чуждите връзки ?
Остай ги да се изпобият (each other)
Хахаха, четох от телефона и тамън влизах да попитам съвсем лежерно дали случайно не живеят в Америка
Честно, 5 теми с различни никнеймове да създадеш, пак ще си личи.
Не знам дали приятелят й я бие, ама предвид грамаданските ти лъжи, с които не знам как целиш да получиш адекватен съвет, защото променят ситуацията коренно, няма как да ти повярвам.
Кой ще ме светне с историята ?
Никога не ги е виждал ли ? Изобщо ли ? Нея ?
Първоначално написано от antifashionshit
Аз
Авторът познава момичето, но не са приятели и никога не са били,той не спира да и трови живота, като постоянно я преследва, обажда и се и пуска теми тук, в които няма и грам истина. Приятелят и не я бие, не я тормози, не и изневерява, просто Владимир (ака brokenhearted aka I_messed_up) завижда, а и тук му се обръща внимание.
бтв: "тормозената" съм аз
Оу.... оплачи се за тормоз в полицията.
Първоначално написано от antifashionshit
Моят съвет е засегнатото момиче да го репортне в някоя клиника. Време е да си го припознаят.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе Владо, пак ли си бил ти бе? Честно, пич - вързах ти се...1:0 за теб... (*засрамен*)