- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Мицерална вода на Гарниер.дано не се изпъпча пак като тази на Микса.И без туй имам пъвече пъпки и от когато бях в гимназията.тоя стрес...Ама това е за друга тема.
И аз съм се нагледала на Гарниер Нео.Ако имате отзиви пишете
Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря продукти на Radiant? Харесах си коректор, но като отидох днес в Елитис да го взема бяха изтеглили марката![]()
rositzza, пробва ли Real Techniques четката? Би ли споделила?
Пробвах я току щоКато цяло повече ми харесва тази
Може би защото не съм свикнала да използвам този тип четки. Мислех, че ще ми остави черти, но такова нещо нямаше, разнася добре, покривността е 1 идея по-лека от другата, не попива много фдт. Усещам как лятото ще ми е основна четка всеки ден
Schatzi мерси ще погледна
Последно редактирано от rositzza : 03-29-2014 на 10:10
това е най-хубавия лакочистител, който съм ползвала !! за 3 път си купувам един и същ зеления !! няма ацетон, не мирише ужасно, може би съвсем лека миризма на някакви масла, след като съм си махнала лака ноктите ми са полирани и омазнени) Супер е!
аз си взех това
какво ще кажете за тази маска,доволни ли сте ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За втори път си я взимам и съм супер доволна от тази спирала. Освен това е и на много достъпна цена.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
объркала съм се, явно защото не мирише така противно като всички останали и съм решила, че няма.. някой от другите май беше без или ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Radiant има там, където има Seventeen
лакочистителят на Лили зеленият е с ацетон и с рициново масло, а розовият или оранжевият е безацетонов (мисля, че розовият)
Купих си мицеларната вода на Гарние, мога да сравня с Микса - почиства добре, но при тази на Микса ми харесва, че овлажнява повече, аз съм със суха кожа. Сравних и състава - в Микса има няколко неща в повече, но основното е едно и също.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пила за нокти на Агива.
Маска за нормална/мазна коса на Дева.
Гарниер калър сенсейшън 3,0
Червен балсам на Гарниер.
Ами не е лошо. Хубавото е, че не прави веждите някакви много твърди, но пък не е и много дълготрайно като ефект. Ще си го използвам, но след това бих пробвала нещо друго.
Също така приемам предложения за подобни продукти, от които сте доволни ;д
^ На мен ми пратиха един восъчен молив за вежди от Glossybox, много съм доволна.
![]()
- Хубав и свеж аромат, толкова ми харесва, че чак се изсилих със 750 мл
- За пореден път, невероятен продукт! Придава страхотен блясък на косата ми, и подхранва цвета и!
На коя марка е молива?
- страхотна е !
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
http://www.glossybox.de/sumita-beauty-brow-set
Не съм сигурна от къде можеш да го купиш обаче. (Не живея в бг)
Но би трябвало да има други марки, които предлагат подобни. На мен лично много ми харесва моливът.
това бижу + двойка черен и телесен цвят матови сенки на Инглот
![]()