.
Затворена тема
Страница 37 от 195 ПървиПърви ... 273334353637383940414787137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Dagichka
    сплескано ми е, боли ме, скапано ми е, депресирано, на моменти щастливо, да фък?
    кога ще спре цялата тая въртележка от емоции, чувства и мисли в съществото ми.. дразня се, че не ми пише, пак твърде бързо и необмислено се въвличам в нещо, което надали съществува наистина, а не само във фантазията ми. искам да замина на духовно пътуване, някъде далеч от тук, съвсем самичка само с хилядите ми объркани мисли, аххх.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пак се радваме на слънце цял ден.
    Много ми е яко, че вече е светло до към 8. Зимата беше супер депресиращо да се прибера в 4 от уни и вече да е тъмно. Още повече ме радва, че и днес реално не правя нищо цял ден, само сериалчета и вредна храна. Бях забравила колко е яко да не те ръчка някоя курсова от някъде. Честно, толкова ми е хубаво, и спокойно, и прекрасно, awwwwwww

Мега фен Аватара на ameli
    Неска ще чакам края на Под прикритие, като се надявам да не е само на сезона, ами на целия сериал. По-добре да спрат до тук, отколкото да го съсипят съвсем.

Утре отново ще се сблъскам с ужаса на ранното ставане мразямразя.
    Колкото повече ми наближава екскурзията, толкова повече ме хваща страх че ще свърши също толкова бързо, колкото е и наближила

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Неска ще чакам края на Под прикритие, като се надявам да не е само на сезона, ами на целия сериал. По-добре да спрат до тук, отколкото да го съсипят съвсем.
    за жалост.. НЕ

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Прибрах се в София и сега си почивам, утре ми е най-натовареният ден, ама колегите нали са шлядури,ще се оправим.
    се тая боба и лещата, ама носиш ли баничкаа аа

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не,тоя път нищо не си нося,само някакви десерти,които баба ми реши,че трябва да притежавам
    maDamn

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Офф ... утре на училище ... ама за разлика от други изобщо не съм притеснен...

За утре имам есе и два протокола ... ама въобще не съм напрегнат или притеснен...

До утре има толкова много време ... цели ... 11 часа - предостатъчно време , въпреки че не знам как ще ми дойде музата посред нощ но все нещо ще измисля

Пък ние готвим мусака, не че е важно, просто исках да споделя

JustaLittleKid
    Guest
    Скууууучно.
    И самотно.

Иначе добре.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    тъп дееееен.

хайде, да идва другият.

хубаво е човек да се разходи..да си поразсъждава.

Мега фен Аватара на skatew
    Имах готин ден. Малко странен и не толкова продуктивен, колкото го бях замислил, но готин. Трябва да ставам утре в 6 часа и не ми се ляга при мисълта. Ям краставица.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Трябва да ставам утре в 6 часа и не ми се ляга при мисълта.
    Мислих, че само аз съм така.

Започнах де се самонавивам. Какво е това пораженческо мислене?! Малко ли съм направила, след като съм стигнала до тук, а аз се панирам, че ще се издъня накрая. Не летя в облаците, имам реални очаквания, ама и да се подценявам няма да стане. Един месец имам. Стягам се, прочитам това, което ми е нужно и това е. Не мога да се понасям с такова отношение. Ако се справя ще съм на седмото небе!

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Мислих, че само аз съм така.

Ехе Ся майчеее, утре е Понеделник как може да мислиш тъй?
    Има доста хорица тукЕ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Лутам се в крайности с този идиот. Изкарва наяве черти у мен, които и аз не знаех, че притежавам. Предизвиква ме на всяка крачка. Изнервя ме както никой досега. За броени часове с него изпитвам толкова емоции, колкото не бях изпитвала със седмици. Ще ме побърка това същество.

Искам още.

Мамка му.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    ^Това сега добре ли трябваше да е или зле

born in lust turn to dust, born in sin come on in

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ^ Какво учиш? Стана ми интересно.
    И аз имам по биохимия да уча цикли, по патофизиология трябва да учаа ох и протоколи имам да правя
    Биология уча. Най-отвратителните протоколи при нас по молекулярна.

Толкова ми е добре. Време беше да сложа край на някои ненужни неща и да се заема с нещо по-ползотворно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ^Това сега добре ли трябваше да е или зле

born in lust turn to dust, born in sin come on in
    И аз това се чудя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

JustaLittleKid
    Guest
    "Самотна.
    Така се чувстваше. Всеки ден, всеки час, всяка минута. Не беше нещастна, не. Нито пък мразеше живота. Напротив, тя бе от онези рядко срещани хора, които притежаваха способността да открият красотата на пролетния ден, да усетят прелестта на тихия летен бриз, да се зарадват искрено на дребните ежедневни удоволствия. Обичаше живота и умееше да се наслаждава на малките и уж незначителни неща – нежно цъфнало дръвче, усмивка на случаен непознат, мило предложение за помощ, забранено парче шоколад… Обичаше всичко това. Всичко това я правеше щастлива. И все пак…
    Не беше щастлива. Не напълно. Винаги, винаги в сърцето й оставаше едно малко недокоснато от щастието място. Винаги усещаше тази празнота, която помрачаваше радостта й от живота. Нищо – и никой – не успяваше да я запълни. Срещаше много хора, обичаше да общува, да говори, да споделя и да изслушва. Обичаше да се забавлява, да се шегува. Знаеше, че околните я уважават и имаше много познати, готови да й подадат ръка в момент на нужда, а за нея това бе важно – знанието, че притежава качества, достойни за уважение. И все пак…
    Чувстваше се сама. Имаше много приятели, много познати. Нейната лъчезарност и позитивизмът, който излъчваше, привличаха хората, знаеше, че те я харесват. Но никога, никога не срещна някого, за когото да бъде нещо повече от добър човек и дори верен приятел. Имаше нужда да бъде нещо повече, имаше нужда да бъде всичко. Искаше да запълни тази ужасна, ужасна празнота, да прогони горчивото чувство на самота. Не се чувстваше част от нещо, не се чувстваше значима за някого. Вярно, хората я харесваха, приятно им бе да общуват с нея, да споделят, да търсят съветите й, но не бе незаменима. И всичко това – малкото празно пространство в сърцето й, самотността, изпълваща дните й, чувството на незначимост – всичко това помрачаваше щастието й, натъжаваше я. Животът – казваше си тя, – е прекрасен и тъжен. Също като самата нея. Кой би могъл да проникне зад лъчезарната усмивка? Кой би могъл да види прикритата тъга в погледа й? Кой, кой би могъл…?"

JustaLittleKid, от къде е цитата?

JustaLittleKid
    Guest
    От мен :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Почивка утре, ама ще хвана да поизчистя, че другарката ще ме набие скоро
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    От мен :Д

Браво тогава, много е хубаво! ^^

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Алелуя ...

Свърших и втория протокол
    Гадна работа е било туй нещо бе ... Какво толкова съм им на правил на Ом и на Кирхов ... Съсипаха ми живота.
    Много бих искал да имам ОГРОМНОТА чест да ги видя на живо ... с удоволствие ще им извия вратовете

След 7 часа имаме тест по психология , а аз съм прочел само 2 реда. Явно и днес няма да се спи

Мега фен
    изгледах Kill your darlings

Lelwutdafuq е точното определение ... о0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си