- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ох, поне се оправихме горе-долу. Първоначално си помислих, че заради някаква глупост е била тая реакция, ама добре, че му писах да се разберем. Ся ми е леко виновно, ама наистина не съм искала така да стане и не съм си давала сметка. Нали ми прие извинението, всичко е ок. И наистина не ми беше хрумвало докато той не каза. Пък и без това съм се самонаказала, макар и несъзнателно.
След цял ден отлагане и губене на време седнах чак сега да пиша някви неща и съм доволен като цяло. Сега трябва да лягам, за да стана в 6 и 30. Малко ме убива това монотонно ежедневие - ставам рано, уча или бачкам, лягам... Даже петъчното или съботното излизане започвам да го чувствам част от тази непрестанна монотонност... Трябва ми някаква промяна
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
like a zombie... ;d От час играя на игри във фейса...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Постепенно се превръщам в тази, която винаги съм искала да бъда! Изгладих почти на 100% всичко, което не харесвах в характера си. Аз - преди няколко месеца и аз-сега са два абсолютно различни човека. За пореден път си го доказах тази вечер. Много се гордея със себе си.
Само трябва да се науча и да премълчавам някои неща, защото ще ям бой някой ден от някой непознат... а нищо чудно и от познат да е.Нека, нали ще ми е леко на душичката поне! xD
Уморено ми е,ама ми е доволно. Пък и много се радвам за тях двамата, тоооолкова са сладки и толкова си отиват! Ня, знаех си! <3
сега просто искам да си поспя![]()
maDamn
Ако искаш, пиши.
Ако мога, ще помогна.
мн е рано
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не го мисли това. Това е пораженческо мислене... рано или късно нещата стават реалност (естествено лошите, защото аз колкото и да мисля позитивните, все лошите се случват). И това за гадателите... картите и т.н. Недей ги приема толкова навътре, ще се учудиш колко близки са нашите житейски пътища, различни сме по характер, но житейските ни пътища са идентични... замисли се колко милиарди жени са ходили с момчета с такива коси, които са ги разочаровали. Лек ден![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Откакто четох последната книга от Хари Потър на мп4-ката ми реших, че повече това няма да си го причиня.Лятото ако се прибирам ще ги изям с кориците, ако не - и без това съм се замислила за четец, та няма как да се размина с четене, а и не искам. От друга страна като се знам колко бързо ще ги прочета, после ще ми е гадно да чакам за другите две.
По темата: Отдавна не ми се беше случвало да си легна по тъмно и да стана около 11 преди обяд. Толкова брутално ми се беше разбъркало с всичко с тези пътувания и курсови, и ядове, че за почти 3 седмици нощта се беше превърнала в ден за мен и обратното.Даже и на фитнес ще ида днес.
Иначе ми е тъпо малко, защо избра да идва когато на нея ѝ е удобно, а не на мен. Всички имаме да учим през уикендите, но това не означава, че смятам да изпускам ОЩЕ лекции през седмицата, само защото е решила, че тогава е единственото време, което може да ми отдели. Аз нямам ваканция за разлика от тях. Надявам се само да не решат да идват в комплект, че тогава ще се побъркам.
Най-вероятно изобщо няма да посетим онова място там, за което си мислехме, ами аз ще си седя в лабораторията и ще си правя упражнения, пък на нея ще ѝ дам картата за библиотеката, да си учи там като е толкова на зор.![]()
Аз се чувствам ужасно, напълно празна и съсипана, не знам какво да правя и не знам как и дали мога да живея. Приятеля ми, с когото бяхме заедно година и почти три месеца , скъса с мен, по цял ден се депресирам, плача, не ям, загубих всичко и искам да си го върна ;(
this is me
Хубав ден е. Специален. Ама щеше да е още повече, ако.. мда, аз си знам.
Някои хора са мега жалки, опитвайки се да бъдат забелязани и да убедят всички (а всъщност самите себе си) колко големи непукисти и самодостатъчни са си. Подобна зле изиграна атеншън хорщина буди присмех и дори съжаление. Лошото е, че въпросните не го осъзнават.
Welcome to the Jungle...
Удовлетворена, беше успешен ден, само да не ме бяха ядосали в банката, ама то там е неизбежно... Хапнах си филийки с мед, доволно ми е
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Изморена съм, ама мисълта за скитане по магазините ме крепи![]()
Малко по-спокойна от вчера се чувствам. Прав е, прекалено много се ядосвам за маловажни неща. Имах нужда да си поговорим хубаво, за да ми мине всичко, което ми се натрупа. Успя да ме убеди все пак да отида в петък и да си видя рецензията, даже ще ме придружи. Надявам се забележките им да са правдоподобни, защото ако избухна там картинката ще е грозна.
мана мана ..... мана мана..
ще се бяга тая вечер , усещам , че ще се ми се отрази добре.
Вечерята ми е почти готова, лежерно си попийвам чаша червено вино и размишлявам за ролята на хармонията и спокойствието в живота ми. Добре ми е.
Ох,уморена бях като се прибрах към...6, наядох се и заспах...а сега ме чака конституционно право и немския. That's so very great....
Ще се къпя и ще се захващам,че утре пък хептен още по-малко ще имам време.
maDamn
Вече втора седмица не идва една поръчка с железарии които ми спъват работата. Пустата глупост трябва да тръгне до месец, а в момента е на чертожната дъска![]()
Точно в този момент си мечтая да съм на самотен остров без комуникация, пари и... други хора.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
това днес беше толкова...мило. малкото цветенце, сладоледа (имам ангина, хаха)... имах нужда точно от това. имах нужда да разбера, че някой ммм..ме харесва по толкова невинен начин. гузно ми е, че никога не би могло да се получи, но съвестта ми е чиста, защото никога не съм му давала надежди.
пак ми е едно такова...виновно, дейба.