.
Затворена тема
Страница 39 от 195 ПървиПърви ... 293536373839404142434989139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 4861
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Ох, поне се оправихме горе-долу. Първоначално си помислих, че заради някаква глупост е била тая реакция, ама добре, че му писах да се разберем. Ся ми е леко виновно, ама наистина не съм искала така да стане и не съм си давала сметка. Нали ми прие извинението, всичко е ок. И наистина не ми беше хрумвало докато той не каза. Пък и без това съм се самонаказала, макар и несъзнателно.

Мега фен Аватара на skatew
    След цял ден отлагане и губене на време седнах чак сега да пиша някви неща и съм доволен като цяло. Сега трябва да лягам, за да стана в 6 и 30. Малко ме убива това монотонно ежедневие - ставам рано, уча или бачкам, лягам... Даже петъчното или съботното излизане започвам да го чувствам част от тази непрестанна монотонност... Трябва ми някаква промяна
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    like a zombie... ;d От час играя на игри във фейса...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на xoxi
    Постепенно се превръщам в тази, която винаги съм искала да бъда! Изгладих почти на 100% всичко, което не харесвах в характера си. Аз - преди няколко месеца и аз-сега са два абсолютно различни човека. За пореден път си го доказах тази вечер. Много се гордея със себе си.
    Само трябва да се науча и да премълчавам някои неща, защото ще ям бой някой ден от някой непознат... а нищо чудно и от познат да е. Нека, нали ще ми е леко на душичката поне! xD

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморено ми е,ама ми е доволно. Пък и много се радвам за тях двамата, тоооолкова са сладки и толкова си отиват! Ня, знаех си! <3
    сега просто искам да си поспя
    maDamn

Голям фен Аватара на one
    Щастлива съм, мамка му, тази еуфория ми пречи на съня

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от one Виж мнението
    Щастлива съм, мамка му, тази еуфория ми пречи на съня
    ейй , сигурно е много яко.

дали има някой , който иска да си даде мнението , че се обърках малко , а не ми се пуска тема хаха (на лс ъф корс).

JustaLittleKid
    Guest
    Ако искаш, пиши.
    Ако мога, ще помогна.

Мега фен Аватара на skatew
    мн е рано
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Всички тия прекрасни чувства обаче ме карат да се страхувам мъничко. Ами ако някога стане така, че се разделим?
    Не го мисли това. Това е пораженческо мислене... рано или късно нещата стават реалност (естествено лошите, защото аз колкото и да мисля позитивните, все лошите се случват). И това за гадателите... картите и т.н. Недей ги приема толкова навътре, ще се учудиш колко близки са нашите житейски пътища, различни сме по характер, но житейските ни пътища са идентични... замисли се колко милиарди жени са ходили с момчета с такива коси, които са ги разочаровали. Лек ден

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Ако искаш, пиши.
    Ако мога, ще помогна.
    Yep.
    На мен ми е свежо, въпреки че понеделникът беше мнооого дълъг. Искам резултати вече!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    ^И аз се питам същото. Толкова ли много искам?

Поне веднъж... Твърде големи и невъзможни мечти ли имам... или?
    +
    Като си остана у нас свършвам сумати полезни неща, а като ходя там..нито едно.. И това ми било университет.
    Днес се захващам с учене, да пробвам само как е, ако се справя- супер, ако нее... Ще се разочаровам.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз ги прочетох на телефона, защото не ми се влачеше наляво и надясно постоянно книгите. Чел съм когато трябва да чакам някъде и предимно вечер в леглото, за 2 месеца ги минах и 5-те тома, предвид не малкият им обем. Четат се на един дъх, а разликата в между книгите и филма е голяма. Във филма има прекалено много неща които не стават ясни на гледащия ги. Историята е далеч по задълбана. Потресох се как е представен Оберин Мартел във филма, персоната му няма много общо с това. Иначе до това колко са добри, то спокойно мога да кажа, че това е най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр.

Този сезон е по втората половина на 3-ти том, така че може да очаквате доста интересен развой на нещата в следващите 9 епизода.

Определено обаче се притеснявам дали ще доживее Мартин да изкара последните два тома или поне последният, защото 6-ти трябва да излезе до края на 2015 според моите сметки.

По темата:
    Изморен съм, ама трябва да върша още малко полезни работи преди да се отдам на мързел.
    Откакто четох последната книга от Хари Потър на мп4-ката ми реших, че повече това няма да си го причиня. Лятото ако се прибирам ще ги изям с кориците, ако не - и без това съм се замислила за четец, та няма как да се размина с четене, а и не искам. От друга страна като се знам колко бързо ще ги прочета, после ще ми е гадно да чакам за другите две.

По темата: Отдавна не ми се беше случвало да си легна по тъмно и да стана около 11 преди обяд. Толкова брутално ми се беше разбъркало с всичко с тези пътувания и курсови, и ядове, че за почти 3 седмици нощта се беше превърнала в ден за мен и обратното. Даже и на фитнес ще ида днес.
    Иначе ми е тъпо малко, защо избра да идва когато на нея ѝ е удобно, а не на мен. Всички имаме да учим през уикендите, но това не означава, че смятам да изпускам ОЩЕ лекции през седмицата, само защото е решила, че тогава е единственото време, което може да ми отдели. Аз нямам ваканция за разлика от тях. Надявам се само да не решат да идват в комплект, че тогава ще се побъркам.
    Най-вероятно изобщо няма да посетим онова място там, за което си мислехме, ами аз ще си седя в лабораторията и ще си правя упражнения, пък на нея ще ѝ дам картата за библиотеката, да си учи там като е толкова на зор.

Аз се чувствам ужасно, напълно празна и съсипана, не знам какво да правя и не знам как и дали мога да живея. Приятеля ми, с когото бяхме заедно година и почти три месеца , скъса с мен, по цял ден се депресирам, плача, не ям, загубих всичко и искам да си го върна ;(
    this is me

Мега фен Аватара на Colouring
    Хубав ден е. Специален. Ама щеше да е още повече, ако.. мда, аз си знам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои хора са мега жалки, опитвайки се да бъдат забелязани и да убедят всички (а всъщност самите себе си) колко големи непукисти и самодостатъчни са си. Подобна зле изиграна атеншън хорщина буди присмех и дори съжаление. Лошото е, че въпросните не го осъзнават.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Удовлетворена, беше успешен ден, само да не ме бяха ядосали в банката, ама то там е неизбежно... Хапнах си филийки с мед, доволно ми е
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Изморена съм, ама мисълта за скитане по магазините ме крепи

Мега фен Аватара на pandabear
    Малко по-спокойна от вчера се чувствам. Прав е, прекалено много се ядосвам за маловажни неща. Имах нужда да си поговорим хубаво, за да ми мине всичко, което ми се натрупа. Успя да ме убеди все пак да отида в петък и да си видя рецензията, даже ще ме придружи. Надявам се забележките им да са правдоподобни, защото ако избухна там картинката ще е грозна.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    мана мана ..... мана мана..

ще се бяга тая вечер , усещам , че ще се ми се отрази добре.

anonymous708973
    Guest
    Вечерята ми е почти готова, лежерно си попийвам чаша червено вино и размишлявам за ролята на хармонията и спокойствието в живота ми. Добре ми е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох,уморена бях като се прибрах към...6, наядох се и заспах...а сега ме чака конституционно право и немския. That's so very great....
    Ще се къпя и ще се захващам,че утре пък хептен още по-малко ще имам време.
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    Вече втора седмица не идва една поръчка с железарии които ми спъват работата. Пустата глупост трябва да тръгне до месец, а в момента е на чертожната дъска

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Точно в този момент си мечтая да съм на самотен остров без комуникация, пари и... други хора.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    това днес беше толкова...мило. малкото цветенце, сладоледа (имам ангина, хаха)... имах нужда точно от това. имах нужда да разбера, че някой ммм..ме харесва по толкова невинен начин. гузно ми е, че никога не би могло да се получи, но съвестта ми е чиста, защото никога не съм му давала надежди.

пак ми е едно такова...виновно, дейба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си