- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ето така:
"Ти ли си? Поредният, когото
няма да наричам с нежни имена.
Ти ли си? Поредният без име,
който ще остави в мене празнота.
Ти ли си? Сърцето ти едва ли
ще трепне и ще търси моята любов.
Ще потънеш скоро в мрак незнаен,
а след теб… ще дойде някой нов.
Ти ли си? Поредният, когото
няма да обичам, нито ти пък – мен.
Ти си… поредният от многото,
такива като тебе срещам всеки ден…
А как ме уморяват тези срещи.
Колко много, много ми тежат.
И моля се аз силно и горещо…
няма ли най-сетне те да спрат?"
http://confessionsofapoetess.wordpre...-%D1%81%D0%B8/
Да, да, аз тия задачи ги разбирам и ще си ги преговоря за половин час. Със сигурност!... Много брутално зацепих и ми е няк'ва пълна каша в главата. И пак минава полунощ, и пак няма да се наспя. Утре просто не се виждам как ще бъда... Тъпа, тъпа Мая!
Т'ва не знам как е възможно.
Да съм на работа в 6 сутринта..
Тука съм от 4, не знам къде ми е главата, а ще седя до 4.
Муцунка просто.
Чувството, че съм неразбрана не минава. Баси, кофти е така. Но пък станах, пия кафе иии.. не знам, за днес нямам планове.
Уф, толкова ми е уморено и мързеливо тези дни, че нямам думи. А вчера май съм се прецакала ужасно много, ще видим.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^хах, аз тъкмо влязох с намерението да се похваля, че най-сетне ме пусна проклетият мързел. 2 седмици лентяйство, но пък се нагледах на филми за години напред![]()
Последно редактирано от Auriss : 04-11-2014 на 09:04
Чистя си из нас, разцъквам си на хубавата музичка и чакам акито да се събуди да направи кафе.
Т'ва време ме побърква. Адски ме мързи. Поне приключих с четенето за днес. Чудя се довечера да излизам ли с мръвчока или не. Май ми се седи вкъщи, ама ще видим к'ва муза ще ми дойде дотогава.
Супер смесени са ми емоциите, наслагват се една върху друга и никоя не излиза докрай, ебаси.
Това ако сънищата наистина не показват символично разни неща и не са си някакъв механизъм за предсказване, а както твърдят някои хора просто игра на съзнанието значи моето напоследък много се е разшлякало.Не си спомням и най-малките детайли както в други периоди,но такива истории като напоследък съзнанието ми в будно състояния няма как да роди.Току виж ако ги понавържа качествено може да излезне някой интересен филм или книга.Днес до колкото си спомням имаше нещо,че се засякохме с някаква девойка дето и тя търси любовта пък някакви приятни чувства и усещания имаше.По едно време на някаква голяма нива спорех с някакъв старец с бастунче.Аз го убеждавах,че съществува и нерационалното.Това,което физиката още не е доказала и че не всичко следва пътя на случайноста и логиката и неща от тоя род. Разговорът беше породен точно от засечката ми с онази девойка.Той злобно ми твърдеше че това са пълни глупости и от рационализма по истинско няма.Даже ме подгони и да ме бие с бастунчето.Обаче беше стар и трудно тичаше, а аз обикаялх назад около него подигравайки му се,че не може нищо да ми направи.По едно време нещо бастунчето му падна и докато се наведе аз му го отмъкнах.Това беше и неговият отказ от тази битка.Усети,че е прекалено немощен за моите възможности.После отидох в някакъв клуб на някакви ветерани и разказах и за двете истории , при което демонстративно счупих бастунчето на стареца пред членовете му, а те се скъсаха от хилеж заради тази ми постъпка.И в последните няколко дни все от тоя род сънувам неща.Разни ми ти пътувания,разни басейни,разни битки.Споменаване на Бургас и Италия и т.н и т.н.
Иначе JustaLittleKid това дето си го написала е много хубаво.Имаш дар слово.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-11-2014 на 11:21
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Наааааааай-после се прибрах..Имам чувството, че не съм била вкъщи от цяла вечност..It's time for Lost..;3
едит: Към @Niakoitam:
Това със стареца и бастунчето ми напомня малко на разни детски събирания, в които компания от 5-6 момчета се подиграват на един очевидно доста по-възрастен от тях човек просто за забавление.
А филма на какъв жанр го оприличаваш?![]()
Последно редактирано от Lilanda : 04-11-2014 на 11:22
Всъщност отначалото преди да започна да бягам имах усещането,че този старец е много по-силен и ще ме настигне и ще ме пребие с тоягата.Също и усещането,че този старец е някакъв злобен дядка, който изобщо не ми мисли доброто и едвали не го е яд нещо на мен.
А филма като усещане последните 3-4 дни може би мистика или трилър.Много неща се виждат,но и много остават като чели в някаква сива пелена.Все едно се прескача от едно нещо на друго,което обаче по някакъв начин е свързано в едно цяло колкото и да се различава на пръв поглед.
А ако гледаме като символика стареца ми изглежда като отиващата си стара рационалност,която в даден етап от живота ми може да се опитам да осмея евентуално след идването на някаква любов за мен.Вдействителност до голяма степен не вярвам само в рационалността на нещата,но на тоя етап си има фактори,които ме притесняват да се държа като по-различно от просто рационален обикновен типаж.Или иначе казано не вярвам в случайностите,не вярвам,че човек,когато умре послужва единствено за храна на червеите и т.н. и т.н.Вярвам,че човек има бая повече скрити възможности отколкото е открил досега.
Последно редактирано от Niakoitam : 04-11-2014 на 11:37
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вкъщи съм, празнично е, хубаво ми е, спокойно ми е, даже направо щастливо...отдавна прибирането не ми е влияело така...явно от това съм имала нужда...сега съм сама и ще готвя набързо, да видим какво ще измисля за/до довечера...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пъвото ми мнение написано от тела.. :д чувствам се преяла с понички и шоколад, приятно ми беше, но.. "you can fill your stomach with french fries and you can still be empty as a person"..
@Niakoitam, не ти ли е време да започнеш да се занимаваш с нещо и да спреш да се вглеждаш в себе си...?
Мръвка да е. Дано само не се застъпят, защото тогава наистина ще се смея много.
Нещо ми е едно такова разнопосочно. И като че ли безразлично.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Във великденска ваканция съм от днес, а нямам настроение. Вече си уговорих всичките дни за учене с приятели, ии програмата е пълна. Нека, искам да ми е ползотворно, защото след това идват 16-те изпита.
Искам да не мисля за бъдещето, а не мога.
И е кофти.
Винаги ми е било страшно интересно как се случва това. :Д Опитвала съм точно веднъж и беше... хаха, всичко друго, но не и учене.
Чудя се защо времето е толкова ужасно? Не можа ли още... няколко дни да се задържи хубаво, пф.
Все пак не беше лош ден, малко мързелив, weheartit и Experiment. <3
И това: http://weheartit.com/entry/109952043/via/gallery-ios
Не трябва да съм с него се пак е приятел на баща ми а той ако разбере не ми се мисли просто за сега само ние ще си знаеме...
Много ми е гузно
Хареса ми как бях супер неадекватна и уморена и въпреки това се оправих доста добре. Е, щеше да е перфектно, ако не бях объркала времето с един час заради разсеяност, ама айде, добър ден беше.
И си изкарах приятно, супер random хора са и ми беше добре с тях. Всъщност е едно от малкото успешни излизания от много време насам.
Имам чувството, че просто не умея да се изразявам както трябва. Всичко изглежда перфектно подредено в главата ми, до момента, когато трябва да го кажа/напиша. Не намирам правилните думи и това ме ядосва страшно много на моменти, защото оставям грешно впечатление. Не звучи както в главата ми, не изразява същата сигурност или несигурност, нито пък същото отношение. И все пак, има време, ще се науча... предполагам.![]()
Чувствам се супер, слушам си музика и утре ще пътувам с влак(рядко ми се случва)