.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    После кажи дали ти е харесала ;p

Мега фен Аватара на skatew
    Аз последно четох "На изток от Рая" на Стайнбек, тази книга си е класика, препоръчвам я на всеки, който не я е чел!
    Друга интересна книга, която прочетох наскоро е "Плаващия остров" на Жул Верн.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

PrincessOfTheHell
    Guest
    Аз сега чета ''Инструментите на смъртните'' и съм много доволна.Стигнах до половината на Град от кости за 2 дена Последно четох ''Къде си Аляска'' и мога да кажа ,че това е най-смотаната книга която съм чела Скоро започвам да чета ''Изборът'' и ''Петата вълна''. Препоръчван Дивергенти,Бунтовници и Предани, Тайният кръг , Вината в нашите звезди ,предимствата да си аутсайдер и Боговете на олимп Иначе за Дневниците на вампира - страшно скучна поредица.

Мега фен Аватара на skatew
    Вчера почнах "Цар Плъх" и е много интересна! Вече я преполових! :d
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Статия от една интересна книга :
    http://www.xn----7sbzhilcabkdehhh6c....%B8%D0%B5.html

сега чета ''451 Градуса по фаренхайт''
    но ми се иска някой интересен съвременен роман и по възможност да си го намеря онлайн,понеже съм в чужбина в момента,моля препоръчайте ми нещо интересно.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Всички тийн фантасмагирии, които споменахте съм ги чела Има доста моменти, които се припокриват, но са доста леки и увлекателни. Препоръчвам също поредицата "Делириум", "Градът на тайните"- не е нещо фантастично, а по-скоро лека книжчица, "Всички наши вчерашни дни", поредицата "Подменена"(trylle). Има и още много, за които сега не се сещам, но ще следя темата.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Аз вмомента чета "Мъртво вълнение"-това е втората част от поредицата "Сирена"...съвсем случайно видях книгата и ми хареса..и да-препоръчвам я...Не се сещам дали споменах Хари Потър-мисля,че и няма нужда...много хубави книги..а последната книга,която прочетох беше "Аз,вещицата" ..страхотна е,но е и поредица )

Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    сега чета ''451 Градуса по фаренхайт''
    но ми се иска някой интересен съвременен роман и по възможност да си го намеря онлайн,понеже съм в чужбина в момента,моля препоръчайте ми нещо интересно.

Винаги може да се обърнеш към Стивън Кинг ,но ако не обичаш ужаси има страшно много съвременни романи...тийнейджърски са,тъй като и аз самата съм такава -в интернет има поредицата Пърси Джаксън (до 3-тата книга),Скитница,Аутопсия (трилър),поредица за некроманти "Абхорсен",Мълчанието на агнетата (поредица)...има страхотни книги...виж тук (това е най-известният български сайт за книги ) chitanka.info ...може да огледаш rulit.net ..там има книги на всякакви езици ... http://www.booksbg.org/booksbg/ -този сайт също е запасен с книги .Надявам се да съм ти помогнала по някакъв начин,макар и минимален

"Триологията" ( в кавички, защото самата авторка каза че ще е три книги, а след около месец излиза четвърта) Кросфайър на Силвия Дей, уникални са

leohoward
    Guest
    аз се кефя на "дневниците на загубенячката" за момичетата и "дневниците на един дръндьо" за момче... лично на мен ми харсеват, пък за вас не знам...

По принцип аз чета малко "по-леки" романчета като Малки Сладки Лъжкини, Интригантката и Беки Б., но пролетта прочетох Великият Гетсби и много ми допадна.Не знам защо, но много ме завладя.Сега много искам да прочета още някоя класика.Днес бях в една книжарница и поне по описание книгата Анна Каренина ми звучеше доста интересна.Да сте я чели?Може ли мнение или да ми препоръчате някоя друга книга?

Вчера прочетох Wait for you - Ще те чакам на Jennifer Lin.
    Впечатли ме,чете се на един път и е интересна.
    Определено препръчвам.
    Последно редактирано от afrodita18 : 08-29-2014 на 12:21

Стари криминални романи. Има на всяка сергия с книги втора ръка.
    Скълдъгъри Плезънт - готина поредица но тръпката изчезна след седмата книга.
    Хари Потър колкото по-нататък отиваш толкова по-яко става.

Започнала съм Стивън Кинг за сега с първата приключих от около две седмици и от тогава съм на читателска криза. Не знам какво да чета. Някакви препоръки в насока Стивън Кинг или някои по-особени фантастични книжки?

Ternasyl
    Guest
    "Кръгът" на Коджи Сузуки

Корнелия Функе - Мастилено сърце. Уникална книга, книга за книгите. Трудно ще се намери, защото е старо издание.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си