- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Бадемово масло сгъстява миглите, но ефекта не е бърз.
Как си го мажеш въпросното масло, сложи го в стара спирала или просто ей така мажеш клепача?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
С клечка за уши се получава добре![]()
Аз известно време си слагах рициново масло на миглите вечер, но на сутринта очите ми бяха доста подпухнали. Иначе нанасях с клечка за уши или с измита четка от спирала.
Купих си едни обувки и имам един проблем,мога да ги обуя само със чорап/чорапогащник,а никак няма да ми бъде готино май месец да съм с чорапогащник...Имате ли някакви предложения (мислех нещо от рода на жартиери,ама с тези жартиери нещо..тц).
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Препоръчайте ми сайт за официални рокли, от който сте поръчвали?
^dqvolcheto9 Пробва ли с късите чорапки, който са от материята на чоропагащник? Виждала съм да продават пак такива, но с различна дължина.
Последно редактирано от Lonsdale. : 04-19-2014 на 13:38
Londsdale Ами с такива по-дълги чорапки не съм пробвала,но се притеснявам дали няма да е грозно.![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ами ако става с по-дебел чорап и ако обувката е подходяща разбира се, защо не видиш как ще изглежда с нормален чорап до коленете или над тях? Ако е с поличка или къси панталонки стои много готино.
Ами то роклята ми е дълга и прикрива почти обувките,но примерно нещо ако я вдигна и се видят тези чорапи..Много съм объркана.. Относно твоя въпрос защо не разглеждаш в Продавалник има много хубави рокли,също така и Кокетна,Мегс?Аз искам гащеризон от плат ,но никъде из магазините не видях.
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Всъщност се сетих за продуктите Vichy idealia като грижа за лице. Мисля, че нямат специално околоочен.
Пробвала съм серума от серията- има блестящи частички/озаряващ ефект, обаче за мазна кожа не е идеалното решение, защото след 5-6 часа лицето е като тиган на месечина. Отделно, че тестват върху животни, а и рекламната им политика яко куца- имаше томбола, при която първите 2 000 регистрирани получават 5 или 8 мостри от серума безплатно по пощата. Е, нищо не получих. Писах им, обаче отговорите бяха уклончиви.
Иначе за филорга- по-бюджетно излиза да се поръча от чужбина- http://www.pharmashopdiscount.com/fr/11-filorga
Поне 40 лева се спестяват от продукт.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
С клечка за уши, го слагам рициновото масло вечер като си лягам, като след 10тина минути обирам леко със салфетка, някоя по-едра капка ако има. Нямам проблеми на сутринта.
забравих да споделя, че искам да е под 10 лева и искам да има приятен, освежаващ вкус :д
ще помоля за още мнения
а пък fakesmiles, доволна си от листерин, но точно от този вид, който споменах аз или? а тази на pearl drops не е ли само за избелване и какъв и е вкуса?
Едва ли това е точната тема, но в тази за бала преобладават снимките та да питам тук.Предложете ми някаква прическа (не е мой бал, дама съм) не искам да е нещо натрупано и т.н., а нещо по-семпло?
Момичета, пробвали ли сте Allround concealer на Катрис?
Как е като покривност и колко време се задържа на кожата? Главно за тъмни кръгове ми трябва.
Аз го имам, но нямам някакви тъмни кръгове, за да кажа мнение специално за това. Като цяло съм доволна. :Д Слагам розовия коректор под очите, върху него фдт и отгоре мъничко от най-светлия цвят бежов коректор за озаряване :ДДД експериментирам един вид
аз лично съм доволна, но съм чувала мнения, че не е достатъчно покривен за по-големи проблеми с кожата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никога не съм ползвала очна линия, според вас коя е най-добра за "начинаещи"? Смисъл да се нанася по-лесно и прочие..?
И аз до преди 6-7 месеца бях така. Взех си течната на голдън роуз и с много опити свикнах, но си слагам само на горния клепач. Много е удобна, но ако ще слагаш и на долния, като че ли е по-добре някоя, която е като молив. Поне аз с тази мека четка не мога да слагам отдолу, затова и се отказах.
Добре, обясни ми, как ще си сложиш ти очна линия на долния клепач? Във водната линия ли??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
вие луди ли сте, очната линия се слага отгоре само :ДД
някоя да знае парфюмче с мирис на шоколад/нещо шоколадово-бонбонено? и дали още се продават тия детските дезодоранти малиция и къде?
аз съм изпробвала различни, сега съм с тази http://make-up-fashion.weebly.com/up...75170_orig.jpg на essence и от нея съм най-доволна, не съм си нанасяла по-лесно очна линия
ето и един трик, който може да ти е от помощ http://youtu.be/xBteOfqeyEA
Последно редактирано от galaxy29 : 04-20-2014 на 19:44
И аз харесвам тази на Golden Rose. Тези очни линии са ми доста по-издръжливи и наситени от подобните на маркер. А под долните мигли винаги очертавам със сенки, доста по-малко се размазва после.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en