- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Ами ЛинеаБио също имат с арган, гледах ги в магазина ама нищо чудно да съм объркала маркатаДоста надеждни изглеждаха.
Май са само с ленено семе или поне аз само такива съм гледала из интернет и магазините. Мойте още не са пробвани.
аз съм доволна от кристалите за коса Elixir 79 на EKS
скъпички са, но пък има тестерчета за по 4 лева
аз само тестерчета си взимам, стигат ми за около месец и не са толкова мънички
взимам си ги от фризьорката, предлагат се и на други места, но не зная къде и сайт гледах, че имат
Не, гледала съм ги тея. Кажи после дали ти харесват. :P Имам чувството, че всички вече взеха да пишат с големи букви "арган", това е новото "без парабени".![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами за сега си сложих само веднъж, но няма как да установя веднага дали ми харесват, след още няколко ползвания ще споделя мнение.![]()
Всичките тези кристали с толкова минали покрай аргана, че е направо смехотворно да си лепят такива огромни надписи.
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...93418708_n.jpg
А пък аз се похвалвам с току що боядисаната си черна грива. Черното винаги прави косата да изглежда толкова здрава.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оооо, не, не, не съм съгласна.
С черното лъсва всичко - ако косата ти е кестенява по принцип и е изтощена, с черно ще й личи 10 пъти повече.
Просто твоята си е здрава и хубава.
^True that.
То арганът по принцип не е чак толкова скъпа стока, набавих си преди година бутилка 250мл био масло за 36-7 лв, което в момента същото струва около 60 - хората усетили накъде духа вятърът :Д
не знам дали заради самия арган, или по-скоро силикона :Д действат тея кристали с арган :Д
но пък се различават от кристалите BioOil или онея на Сери, които ме бяха отказали от кристалите въобще като продукт
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някакви отзиви за боята Prodigy5 Loreal?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Джоли, пробвах кристалите на влажна коса. Първото, което забелязах, е че миришат много странно на нещо много сладко ама само в дланите, като ги сложа в косата въобще не се усещат като мирис. Или може би шампоана и балсама ми са силно ароматизирани, не знам. Две натискания ми стигнаха за цялата коса, не се омазни, не дойде в повече. Бих казала, че май лъснах, но не съм сигурно, защото тя по принцип косата ми си блести и без такива серуми. Единственото, което бих променила, е следващия път да ги сложа на сухо, защото си оставям пиргите да си съхнат сами и те след тва леко бухват, та може да ми дойде добре със разресването.
Пак казвам - правя сравнение на база Линеа Био и бадемово масло на Икаров.
Бтв от маслото едно ми липсва - вържеше се прекрасно с крема ми за ръце и не трябваше да го мия, а го оставях да попие.
Аз почти винаги си слагам кристалите на влажна коса. Само ако я суша със сешоара си пръскам спрей за топлинна защита и когато изсъхне изчаквам малко и ги слагам. Честно казано не откривам разлика![]()
Снощи си пробвах кристалите преди сешоара, нали уж са със същия състав на Наши и ако то е и термозащитно, трябва и те да сате на всичко, което съдържа арган или ший слагат надпис термозащитно :Д та така, косата ми стана много хубава
![]()
и сякаш също се изсуши по-бързо, както с Наши :Д
не знам обаче колко е здравословно за нея :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кристалите по принцип не са термозащитен продукт, но аргановото масло и маслото от ший (карите) имат естествен някакъв фактор на защита и на всеки продукт с тези масла пишат по опаковките "термозащитно" :Д
преди процедирах така : термозащитен продукт - сешоар (евентуално и преса) - кристали
сега пробвах кристалите директно вместо термозащитното, защото щях само да се суша със сешоар, а после не си чувствам косата хубава заради термо продукта, и реших да експериментирам
резултатът ми харесва, но не знам дали наистина предпазват косата ми по някакъв начин :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз изчислих да колко време ми стига Наши-то.За година точно. Взех си го миналата година, като свърших училище. Сега е на свършване и дотогава ще свърши тъкмо.
:/ После не знам какво ще правя.
Сигурно кокосово ще си взема, но сякаш аргановото най-много попива, а другите не са за след баня, защото седи мазно. Старая се да слагам по малко от другите, но... :д
Ох, кажете нещо за хидратация. Колкото по - топло става, толкова повече косата си я асоциирам с храст.![]()
Всякакви редовни маски с масла. След стабилно омазване с каквото и да е масло, после косата ми е много хубава.
А и между другото, твоята коса е прекрасна. Имам чувството, че леко си втълпяваш. (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Трябва да видя какви масла имаме в наличност и ще мажа няма как. Не знам какво й става напоследък, но се изсуши (корени, вземете пример), накъдри се страшно и няма вчесване. Ще трябва да си вземам една каца балсам, защото само маските не помагат.
^маските на лорис са бъкани със силикон. Косата ти ще ИЗГЛЕЖДА добре, само докато ползваш продукта.
Изчетах доста неща, използвала съм различни методи косата ми да порасне, но не се получава моля ви кажете вашите методи, декември я постригах да е пораснала с 4 см до сега ;/ а как ще я боядисам омбре ако е толкова къса ;(
Сериозно?! На мен за 5 месецаНашито има силикон, затова попива толкова хубаво. Взех си био арганово масло, няма такава мазнотия :Д страхотно е за кожа. Био аргановото ми е по-мазно от био кокосовото.
В почти всичко за коса има силикон, не само в маските на Лорис и Наши :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Напълно възможно.
Аз бях чела едно ревю за Macadamia Healing Oil (което имам от близо година вече) и там мацката казваше, че го нанасяла на мокра коса и после помагало много при сушенето. Е, викам, как ще става тая работа. Приложих го, уж така стана, ама реших, че си внушавам. Е, така е. Вече съм го правила поне десетина пъти, като нарочно съм се издухвала косата и без олиото. Впечатляваща разлика!! Нямам идея на какви магии в състава се дължи, ама... пет пари не давам.
Какви резултати наблюдаваш, като се изсушиш с олиото? А и то не се ли слага точно преди сушене? какви други варианти има?