- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вегетарианство- въпроси
Митко повечето вегетарианци, включително и ти- пропагандират, с това, че са такива, някак хвалите се с това, а до вчера сте яли месо, като фурнаджийска лопата сте.. Днес едно, утре другото и после пускат теми по форумите и разни клипчета и спорите и се опитвате да убедите хората, да се хранят само с треви и боклуци дори и с последния си пост го доказа, ти несъзнателно вече пропагандираш, а това го правиш, защото сам осъзнаваш колко е нелепо и се опитваш да се самонавиеш, навивайки други. Да се докажеш един вид. Да си видял тема за месоядните? НЕ! МЕСОЯДНИТЕ нямаме нужда от реклама, защото нашето не е пропаганда и "факти" с огромни кавички, които се пишат само и единствено с цел пропаганда.
Вие правите теми, вие се опитвате да разпространите, рекламирате, убедите и прочие вашата "идея", в темите за вегетарианци (включително и тази) никой не те кара да ядеш месо, никой не е казал, яж месо, аз ти се подигравам на това, колко ти е слабо подсъзнанието, че изпитваш нужда да се хвалиш и доказваш с това, което правиш, един вид за да се навиеш, че не е глупаво.. Аз не съм ти казал яж месо, аз ти се подигравам, ти се опитваш да ме накараш да ям трева, поучавайки ме, вадейки си факти от задника, които са строго научно НЕправилни. Само и само за да убедиш себе си в правотата си. Аз никога няма да пропагандирам за яденето на месо, аз ще ви се смея за това, как сте толкова жалки и лицемерни и само не се виждате отстрани. На мен не ми е нужно да се хваля, че ям месо аз си го ям и си мълча, не правя тема за това, че ям месо нали? Не го рекламирам, не търся ничие внимание, не правя нищо с цел публичен показ на това, че ям месо? Докато всеки един вегетарианец го прави абсолютно нарочно и съзнателно, щото всичките сте едни малки атеншън хорчета, с промити мозъци.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
О, моля ти се. Не ми излизай с тая карта тип "има ядки, които заменят всякакви животински продукти". Обожавам ядки, семена и всякакви вариации на ориза - кускус, булгур, киноа, др. - но тоя аргумент важи единствено за месето. По никакъв начин шепа бадеми не може да замени сирене, кашкавал, яйца, мляко и други.
И теб те моля да не говориш глупости. Една пържола не знам как ще ме направи по-щастлива. Всъщност се чувствам по-жива, свежа и лека, когато не го ям, което автоматично намалява стрес и други глупости.
Да, аз живея в отрицание и имам слабо социално съзнание, не ти.
Това за темите за месото и парадирането с начина на хранене е малко не на място - ми, хората имат различни интереси и ги обсъждат, затова има форуми и разнообразни раздели в тях, били те музикални, аниме, научни или други. Пускаш тема и общуваш с хора със сходни интереси - не е сложно. Нямам намерение да се ограничавам заради това, че твоят вкус е различен и се чувстваш длъжен да спамиш глупости във всяка една такава тема, докато някой най-накрая ти признае съмнителната правота.
Благодаря за точната психоанализа на мен и на останалите 10% от популацията на Земята, но това не е тема, в която се обсъжда как изглеждат в твоите очи хората, отказали месото; обсъждат се разновидностите на вегетарианството. Моят характер си е мой, щом някой не го намира за достатъчно приятен, нека не общува с мен, безсмислено е само да се ядосва. Всъщност, това е една от причините ми да напускам форума.
Явно се чувстваш готов да ги обориш до един.![]()
Цецо, глупаво е да гoвориш за пропаганда. Пропагандата е манипулация, която заблуждава обществото. Още по-глупаво е да се подиграваш. Погледни се себе си и ако си безгрешен, тогава ходи и се подигравай на хората. Нали се сещаш, че във всяка втора тема ти и Лил изтъквате връзката си. В темата в раздел "Любов" да са се изписали 8 страници подигравки по ваш адрес? Човек има правото да избира в какво да вярва и да изказва публично мнението и възгледите си. Да са дошли на вратата ти вегетарианци и да са те заплашили с "Не яж месо или ще те убием!"? Не мисля.Щом не споделяш възгледите им - изказваш си мнението в един-два поста и толкова. С подигравки нито ще намалиш броя им, нито ще постигнеш нещо, само показваш липса на възпитание. Просто не си губи времето в Интернет спорове, а го запълни с нещо по-ценно, защото живота е кратък.
Надявам се да не си изкараш грешно мнение, не целя да те обиждам.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз понеже не обичам много овес и негри, го давам на добитъка, да се нахранят животните, и после аз с тях![]()
А как ги стрелям само, много ме обичат :Д
smoke weed
eat veggies
word
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Научно доказано е, че ако риташ пържолата в корема тя технически вее не е пържола, а маруля, което е съвсем позволено за вегетарианското меню..
Dr. Gregory House