.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Лапни го , така ли и каза?

Като спадне малко ще си поиграете, най-вече ти ще поемеш инициатива, а и ако мацката е досетлива ще те предразположи.

Ама тъй да и казваш "лапай" леко не върви...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Overkill_Teen Виж мнението
    Лапни го , така ли и каза?

Като спадне малко ще си поиграете, най-вече ти ще поемеш инициатива, а и ако мацката е досетлива ще те предразположи.

Ама тъй да и казваш "лапай" леко не върви...
    А да я моли коленопреклонно ли? Смятай ква пикла е, щом с такова оправдание е излязла. Можеше да му каже после, че езикът му не й е харесал, ама дай да скапем нещата на момента.
    Много правилно си е направил авторът. Друга ще си намери.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А да я моли коленопреклонно ли? Смятай ква пикла е, щом с такова оправдание е излязла. Можеше да му каже после, че езикът му не й е харесал, ама дай да скапем нещата на момента.
    Много правилно си е направил авторът. Друга ще си намери.
    Мда..

Макар че и това, че не ѝ е споделил преди въобще да се случи нещо, също е голяма грешка..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мда..

Макар че и това, че не ѝ е споделил преди въобще да се случи нещо, също е голяма грешка..
    правилно

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мда..

Просто така се получава, че напоследък покрай това, че се преместих задочно обучение, почнах да се запознавам и излизам с по-възрастни момичета. Момичето от историята е на 27, преди това излизах няколко пъти с една колежка на 32, като не се стигна до секс. И двете ми разказваха истории с бивши, фетиши, с колко са мъже са спали.. От разговорите и чатовете се пораждат някакви очаквания и фантазии, които после на живо ме напрягат допълнително. А и всеки с който се запознавам, отбелязва колко по-възрастен и зрял изглеждам и ми става неудобно да призная след това..
    Явно трябва да съм изцяло честен от началото :/
    xaxaxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си