.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен
    ето инфо по въпроса: http://www.allpinouts.org/index.php/...U%29_4_Pin_Fan

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ето инфо по въпроса: http://www.allpinouts.org/index.php/...U%29_4_Pin_Fan
    Не го разбирам тва, пробвах да свържа 3 пиновия фан с 4 пиновото дъно, но вентилатора не тръгна да работи.Кабела на 3 пиновия фан е черен за свързване.Помогай.Мерси .

Мега фен
    не става ли така както е показано на картинката: http://www.allpinouts.org/index.php/...wm_3to4pin.png?!

Супер фен Аватара на JDeel
    Това с пастата дето се нанася на процесорите... оф. Аз каквото съм си играл досега с такива неща, впечатлението ми е че и с паста и без паста е все тая. То нека има паста колкото да не е без хич, но и да е без хич разликата няма да е десетки градуси. Това дето е над пастата се оказва доста по-важно. Та затуй браво за новия охладител, дано да покаже задоволителни резултати

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Това с пастата дето се нанася на процесорите... оф. Аз каквото съм си играл досега с такива неща, впечатлението ми е че и с паста и без паста е все тая. То нека има паста колкото да не е без хич, но и да е без хич разликата няма да е десетки градуси. Това дето е над пастата се оказва доста по-важно. Та затуй браво за новия охладител, дано да покаже задоволителни резултати
    Ама как, бе младеж, как да го свържа ? С 3 пина е fan-а , а дъното е с 4 пина.Търсих преходник да го свържа faн-а в захранването, но не намерих.Помагайте.

Супер фен
    Дъното е строшено и не можах да сложа cm x dream i117 та взех вентилатора от него и го боднах на стария охладител.Температурите станаха 30 градуса.Само забравих да сложа термопаста върху охладителя,дано не е фатално да го р разкачам пак . Но нещо пак е бавен компютъра , но малко.

Супер фен
    Разкачих пак охладителя и нанесох малко повечко термопаста и процесора доста добре се залепи с охладителя.Като е малко повечко пастата и има , и на охладителя паста температурите са по-малко с около 6-7 градуса . Като чели забиването се махна с повечкото термопаста на процесора , доста сложих смисъл с това количество термопаста бих намазал едната си обувка цялата ,но с тънък слой .
    Последно редактирано от koko95 : 04-26-2014 на 19:57

Супер фен
    Пак се чу пип и компютъра пак заби .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си