.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mousse Виж мнението
    Ако мога да попитам, по повод Нина Добрев - кой от вас, които я плюете, е постигнал повече в живота? С какво сте повече от нея? То завистта няма почивен ден.
    С какво съм по-малко от нея, какво е постигнала ? Не я плюя, казвам истината, твой проблем е, че живееш във фантазия.

Цитирай Първоначално написано от camelopard2 Виж мнението
    Колкото до Нина - Знаели я само в Канада и България? Напротив, с толкова много награди я знаят по цял свят, не случайно са я викали за какви ли не проекти. Пък и едва преди 3 месеца спечели последната си награда, не е истина, че не я канят на награди. Да, фен съм й, вдъхновява ме, знам историята й и когато говоря за нещо гледам да съм наясно с нещата, за разлика от вас, комплексирани деца такива.
    Тя история ли е имала ? Какви награди бълнуваш, къде я викат ?
    Иначе ще се радвам да я извикат за космомавт, да я пратят в космоса и да забравят да я върнат. Тя и без това е балон, ще и хареса там.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Включвам се само да кажа, че можеш да ползваш отзивите в тази тема за каляване на търпението си. Ценно умение – и в актьорството, и въобще.
    Така е, важно умение си е.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    С какво съм по-малко от нея, какво е постигнала ? Не я плюя, казвам истината, твой проблем е, че живееш във фантазия.
    В каква фантазия живея? Сега ще измъдриш нещо, навярно.
    Наистина забравих защо преди време се отказах да влизам в подобни форуми. Отказвам да отговарям на подобни изказвания, защото както и завистта - и това няма да има край. Не ми се занимава. Сбогом, драги мои.

Към автора на темата: върви по пътя си, независимо кой какво ще измисли, от мен - успех.

Благодаря ви за съветите, макар че не получих това което исках, наистина ми тренирахте търпението.
    mousse благодаря

Супер фен Аватара на sometimes_
    Имам позната, която кандидатства в НАТФИЗ - много талантлива, родена е за тая работа. Доколкото си спомням, беше подготвила един монолог и още нещо си. Ходи на уроци доста дълго време, за да се подготви, но в крайна сметка не я взеха. Истината е, че за там трябват връзки. Чувала съм го от не едно място.
    I`m trying to make your dreams come true...

camelopard2, познаваш ли някой актьор въобще? Защото ако познаваше, щеше да си се отказал от това. Или просто си гледал нещо и си решил да станеш актьор? Много хора напоследък искат да стават актьори, наплива към НАТФИЗ е огромен и за едно място се борят доста хора. Друго, не си мисли, че като влезеш там, ще станеш известен. Без връзки и много, много, много труд (таланта е само 2% ), нищо няма да постигнеш. Казваш, че даже би работил без да ти плащат - ами то актьорите почти не им плащат, мога това да ти кажа. Замисли се много добре, преди да тръгнеш натам, за да не съжаляваш след време, че си тръгнал по този път.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    camelopard2, познаваш ли някой актьор въобще? Защото ако познаваше, щеше да си се отказал от това. Или просто си гледал нещо и си решил да станеш актьор? Много хора напоследък искат да стават актьори, наплива към НАТФИЗ е огромен и за едно място се борят доста хора. Друго, не си мисли, че като влезеш там, ще станеш известен. Без връзки и много, много, много труд (таланта е само 2% ), нищо няма да постигнеш. Казваш, че даже би работил без да ти плащат - ами то актьорите почти не им плащат, мога това да ти кажа. Замисли се много добре, преди да тръгнеш натам, за да не съжаляваш след време, че си тръгнал по този път.
    То това се опитахме да му кажем на момчето, но когато живееш в измислен свят другите са криви или остри, но истината най-добре е сервирана сурова. Може да сме груби в отговорите си, но след време другите осъзнават защо.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    То това се опитахме да му кажем на момчето, но когато живееш в измислен свят другите са криви или остри, но истината най-добре е сервирана сурова. Може да сме груби в отговорите си, но след време другите осъзнават защо.
    Хубаво е, когато искаш да учиш нещо, да го проучиш добре и да си помислиш дали това е правилното нещо за теб. Аз обожавам театъра, но и за миг не съм си помислила да работя в тази сфера, защото знам какво е и как актьорите (не всички, разбира се) в България буквално мизерстват и работят за жълти стотинки. Да, това е истината, за съжаление, но трябва някой да я каже. НО, ако тооооолкова много го желае, нека. Кой знае, може пък момчето да стане добър и прочут.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си