.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много добре знаеш какво искаш, но си страхлив и очакваш тук да те убедим да я оставиш.
    Направи го по - скоро, вместо да губиш времето и на двама ви. Връзката ви е приключила отдавна.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Много добре знаеш какво искаш, но си страхлив и очакваш тук да те убедим да я оставиш.
    Направи го по - скоро, вместо да губиш времето и на двама ви. Връзката ви е приключила отдавна.
    Или по-скоро остани с нея като не си сигурен, живейте заедно, направи така нещата че да не вървят добре и тя сама ще те остави, ако искаш това.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Или по-скоро остани с нея като не си сигурен, живейте заедно, направи така нещата че да не вървят добре и тя сама ще те остави, ако искаш това.
    Това е подло и глупаво. „Не я обичам вече ама ще съм кофти гадже, щото не ми се ще да я наранявам и след известно време така или иначе тя ще ме зареже и всичко ще е шест.“ Глупаво е, защото и двамата си губят времето по тоя начин, нараняват се един-друг и само си създават неприятни емоции. Авторе, според мен най-добре е да се разделите докато му е времето и без излишни драми, за да можете да запазите някакви приятелски отношения и да не се подминавате по улиците. Много по-цивилизовано е.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си