Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
Ами аз пък ще те помоля да не говориш глупости. Не можеш всеки ден да тренираш на гладно. Не и ако искаш да постигнеш добри резултати в спорта с който си се заел. Питай който и да е спортист дали гладува преди състезание. И от 8-те реда, които си написала има само един смислен ред, който би помогнал на човека. Другото си е чиста заядливост, която не мога да разбера от къде идва, но често да ти кажа не ме и интересува. Ако искаш сподели хранителния си режим. Много би ми бил интересен
Бих ти казал да млъкнеш, но ще е много грубо.

Не се тренира на гладно ли? Имаш ли понятие от intermittent fasting и как работи? Абе аз само като прочетох за банан/шоколад преди тренировка ми стана ясно колко разбираш.. за "напъдите" не искам и да коментирам.

Защо спориш като не си достатъчно компетентна и изобщо адекватна на тая тема? Уверявам те, че тялото има енергия и без да е хранено - взима се от мазнините; наричат се запаси. Ако се интересуваш - питай, но, моля ти се, недей да се изхвърляш така с тия съвети, че не си само ти в тоя форум - хората, които не знаят ти четат мнението, което в повечето случаи е невярно.