.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Е... и аз смятам така за жените хайде. Няма нито една, на която мога да имам доверие. Всички лъжат и изневеряват. Как е сега?
    Иначе... просто го обичаш... и си още емоционално привързана към него, просто защото се сещаш повече за хубавите мигове и какво е БИЛО, а лошите моменти въпреки, че ги има... много ти е кофти за тях, но не им отдаваш чак такова значение и смяташ, че можеш да ги преодолееш стига той да ти даде тази подкрепа. Ако се чувстваш така... ще ти кажа едно - лъжеш се. Просто на такъв тип... жена ми приличаш.
    Да, точно така се чувствам. Знам, че няма смисъл от празни надежди, нооо ..
    Нямаше логика,беше любов.

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    Истината е, че наистина сме прекалено млади за това.
    Преди да прочета мнението ти, в което казваш, че се върнал при бившата си, бях като ударена от влак. Да видиш ситуацията си през очите на другия винаги изглежда лошо. Като изключим частта, че бившата се е намесила ще ти кажа моето мнение от личен опит. Щом той си тръгва по този начин, значи никога не е било истинска любов, каквото и да казваш. Да, имали сте незабравими моменти и спомени, безброй смехове, НО не е било истинска любов. Той наистина не е готов за толкова голямо нещо. А това, че се е върнал при бившата си вече е от слабоумие. Преодолей го- не сте били един за друг. Просто няма смисъл да си заравяш главата в това. Да, ще ти е гадно, но и това ще отмине. късмет

Не е бивша.Друга е историята с нея и май точно, защото не са били заедно толкова лесно се върна там.

Ако поне те е обичал преди нямаше да ти прави такива номера и след някой друг ден да търчи по чуждите гъзове.

пак да помрънкам.

Мда, пак съм в дупка. Тъкмо се мине малко време, в което да не го мисля толкова и пак се започва. Пак не мога да си намеря място, пак имам чувството, че ще се побъркам. Мамка му, а виждам как я гледа. Изобщо не е същото, това не е влюбения му поглед. Изглежда просто като куче след стопанина си, нито изглежда щастлив, нито нищо, нищо. А тя просто си извъртя ши*аните номера и се стигна до тук. Макар че не знам вече на кой съм по- ядосана - на нея, че се намеси в една хубава връзка, на него ли, че ѝ повярва или на себе си, че ми пука толкова.
    И пак ми е празно. Все едно няма никой, който да го е грижа и съм напълно сама.
    Досега не бях разбрала напълно смисъла на изразите "разбито сърце" , "на парчета съм" и другите подобни. И по- добре и да не бях го разбрала. Точно както го описват е. Чувстваш се на части, не можеш да се събереш, чувстваш се празно и няма кой или какво да ти запълни празнината и най - лошото е, че и сам не можеш да си помогнеш, само чакаш и се надяваш да мине и това е. Баси ш**аната любов. Вярно, че си много щастлив, че всичко ти се струва идеално, но на края като заболи се питаш струвало ли си е. И колкото и да ти е гадно пак мислиш, че си е струвало напълно. Минаваш покрай местата, на които сте били и ти се къса сърцето и макар да знаеш, че вече е свършило пак таиш някаква малка вътрешна надежда, че може да се върне..........

Да помрънкам за последно.

Ами преживях го.Всичко става за един момент. Колкото и да бях обидена, все не беше достатъчно. Но сега разбрах някои неща, които ми отвориха очите и стана от самосебе си. Изведнъж осъзнах, че съм била наивница и, че той не заслужава всичките сълзи, които пролях последните 2 месеца. Не заслужава и времето, което му отделих и обичта му. Нищо. Не заслужава нищо от всичко което му дадох. Заслужава, това, което има в момента - к**ва, която пак ще го нарани.
    А аз там няма да се върна. Вече всичко, което имам към него е презрение. Не го и мразя, просто не ме интересува. Махнах всички снимки, всички подаръци, всичко, и сега започвам на чисто. ^^

Супер фен Аватара на RiB
    Да, повярвах ти.

И да не вярваш, така е. Майната му и на него и на нея и на приятелството му. Не искам да го виждам, нито да си говоря с него.

Супер фен Аватара на RiB
    "Sure".

Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy Виж мнението
    Колкото и да мислех, че наистина съществува момче, което е различно от повечето боклуци, накрая пак се убеждавам в обратното. Това е. Еднакви са и това е.
    Може би Ти си ги подбираш еднакви...

Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy Виж мнението
    Махнах всички снимки, всички подаръци, всичко, и сега започвам на чисто. ^^
    А можеш ли да го махнеш от миналото си ? В общи линии от теб зависи дали нещата ще се повтарят или Не.

Трудно ще е, но ще го махна и от там
    А и той не го прави по-лесно. Тъкмо беше започнало да ми минава малко по малко, тъкмо бях спряла да мисля за него постоянно и той ей тъй от нищото ми каза, че още съм му липсвала, много му било трудно и броял дните откакто не сме заедно. Иначе си е с нея де, няма намерение да се връща, просто му било много трудно, но гледал да не го показва. Мдае.
    Сега пак мисля за него почти постоянно, но поне успявам да се сдържам да не му пиша или звънна.

Всичко е временно.

Аз си тръгнах така, няколко пъти. Последният път просто ми беше нужно малко време да си наредя приоритетите и да си извадя главата от едното място. И се върнах.

Но, този очевидно не заслужава никакво внимание или втори шанс. Продължи напред!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си