- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към женската аудитория
Има и жени, за които е предизвикателство своеобразния дуел с втората жена ; )
добре де тя тройката им и друго лице - с двама мъже .... и не е казано че трябва да има ДП ако не давате дупето .... Момчетата ви биха ли се навили да влезе друг мъж в спалнята ви ?
Лол,учудващо е как има навити на подобно нещо и то хора със сериозен приятел)
Ревнив съм, затова не бих го направил по простата причина, че няма да мога да изпитвам удоволстви докато изпитвам ревност.( ако тройката е с мен и 2 момичета, там нещата се променят)
Последно редактирано от x3eme : 05-12-2014 на 06:29
еми да ама те жените (момичетата ) все на бой ще скачат, коси ще дърпат и така .... с две жени не съм бил но няколко пъти съм бил с момиче и момче.... който не е опитал той не знае що е то !
Всичко зависи и от момичето де колко схваната е в леглото но ... СТРАХОТНО е !!! И само да кажа че никога не съм го правил с мое гадже или с друга двойка .... всеки си е бил свободен атом !
Секс и Удоволствие но в тройка в която присъства и настоящата възлюбена ( или поне в тази насока се насочи темата доколкото виждам ) нали .. След като веднъж в тройка си гледал как и доставя удоволствие и друг можеш ли да кажеш че ще и имаш същото доверие по отношение на вярността и и след това.. Нищо не гарантира че разнообразието няма да и хареса както в тройка с теб така и в нормални сексуални отношения без теб зад гърба ти .. Тройката е добра идея единствено с партньори към които имаш само и единствено сексуален интерес и ако поддържаш по - някакъв взаимоотношения с тях те ще си останат само на физическо ниво ..
Е по света има толкова жени и мъже коото си имамт и още един пратньор в секса ... Няма да открием топлата вода !
Аз лично имам доверие на приятелката си, тя не е против тройката но не е За ! По-скоро на думи е склонна с жена ! Не съм сигурен че след 7 години заедно ше се навие и с жена дори така че ... Засега само на приказки !
Темата ми няма общо само с любов, връзки и тн. , а дали просто сте съгласни и дали бихте го направили и с random момичета и момчета. Две момичета са ти навити и ти не би? Нямаш приятелка, те теб не те бъркат имат или не..що пък не?
Просто малко се отклони в другия ти пост..
Еми да ама те понеже все не делят тортата ... Затова не носят клинчета много от момичетата ! Голям праз че да не му се изтърка .. Онова ? Говорим както колежката отгоре написа - една вечер, едни хора....един Кеф !
Имам такива желания, но едва ли ще ги осъществя някога.
I`m trying to make your dreams come true...
http://www.probux.com/?r=ro4ata sedish si i izkarvash kinti ot neta![]()