.

Виж резултатите на анкетата: ЕВРО ИЗБОРИ 2014

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Герб

2 10,53%
  • Коалиция за България

1 5,26%
  • Атака

3 15,79%
  • България без цензура

1 5,26%
  • Реформаторски блок

2 10,53%
  • НФСБ

0 0%
  • ДПС

7 36,84%
  • Друг

3 15,79%
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Threaded View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Времената са различни и не могат да се сравняват в еднакъв смисъл.
    Тогава светът и хората не са били толкова информирани и не са комуникирали лесно. Всъщност дори много повече са държали системата и никой не е вярвал, че ще рухне. Дори е имало възможност и до днешен да не беше се разпаднала. Лоша или не, ние сме от загубилите Студената война.
    Иначе Волен не съм го подкрепял, ами само казвам, че говори и значително правилни неща, освен да прави циркове за прикритие, защото не си спазва думата ест.
    Не отричам, че засяга доста наболели за обществото и нацията проблеми, но точно правилните неща, които казва, са за замазване на очите на хората. Има една стара поговорка, че действията говорели повече от думите. Как да вярваш на човек, който в публичното пространство се изкарва най-големият патриот и родолюбец, а след това при първа възможност става подлога на турците и комунистите и лобира за руските интереси у нас. Това ако не е патологичен лъжец, здраве му кажи.

Не казвам, че ти го подкрепяш, казвам, че човек трябва да е кръгъл глупак, за да се връзва на манипулациите на такива като него.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А други има ли?
    От по-големите партии, които имат някакъв шанс за поне едно място в Европарламента - НФСБ и Реформаторския блок. Лично аз ще гласувам за вторите, заради убежденията ми, но както виждаш не агитирам никого да следва примера ми.

Ако трябва да дам съвет ще е следният - гласувайте по съвест. Ако искате да изберете хора, които малко или много ще защитават интересите ви НЕ гласувайте за комунистите, ДПС, Атака, ББЦ (а.к.а новото ДПС). Ако искате гласувайте за някоя по-малка партия, но не подарявайте гласа си за хора, които са ни грабили в продължение на 25 (а някои и повече) години или слугуват на такива (типичният пример е БарекOFF).
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-10-2014 на 21:59
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си