- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Евро избори 2014
Герб
Коалиция за България
Атака
България без цензура
Реформаторски блок
НФСБ
ДПС
Друг
Не отричам, че засяга доста наболели за обществото и нацията проблеми, но точно правилните неща, които казва, са за замазване на очите на хората. Има една стара поговорка, че действията говорели повече от думите. Как да вярваш на човек, който в публичното пространство се изкарва най-големият патриот и родолюбец, а след това при първа възможност става подлога на турците и комунистите и лобира за руските интереси у нас. Това ако не е патологичен лъжец, здраве му кажи.
Не казвам, че ти го подкрепяш, казвам, че човек трябва да е кръгъл глупак, за да се връзва на манипулациите на такива като него.
От по-големите партии, които имат някакъв шанс за поне едно място в Европарламента - НФСБ и Реформаторския блок. Лично аз ще гласувам за вторите, заради убежденията ми, но както виждаш не агитирам никого да следва примера ми.
Ако трябва да дам съвет ще е следният - гласувайте по съвест. Ако искате да изберете хора, които малко или много ще защитават интересите ви НЕ гласувайте за комунистите, ДПС, Атака, ББЦ (а.к.а новото ДПС). Ако искате гласувайте за някоя по-малка партия, но не подарявайте гласа си за хора, които са ни грабили в продължение на 25 (а някои и повече) години или слугуват на такива (типичният пример е БарекOFF).
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-10-2014 на 21:59
Welcome to the Jungle...