- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
^ защото във втория текст въобще не се засяга темата за затлъстяването
в задачата се иска Общата тема и за двата текста =)
![]()
http://www.bulgariautre.bg/2014/05/2...sa_na_maturata
някой пробвал ли е?
11. клас съм и имам 55 точки без да съм учил и без да правя задачите са писане.Дано и моята матура да е така лесна! *crosses fingers*
днеска беше елементарно, ама петък по философия може и да го отнеса, изобщо не съм поглеждалНа тва философско есе ще си излея душата, дано там изкарам някоя точка
![]()
^
После къде ще кандидатстваш ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Урааа оракула от Делфи май взе, че позна, а?Абее кеф просто, сутринта се прибирам в 5 и 20, не ми се спи и викам ми дай ще прочета Вапцаров, някое анализче това онова, и после прас, същото както на пробната ми се случи - иначе лесен тест, 2 грешки щом имам само хах.. Съвсем резонно очаквам >5.70... Мога да кажа едно - догодина `96 не ги виждам, ще имат романче или хубавичко разказче да пишат.. Еми за мен официално свърши ученето, доколкото е имало такова
Английския да е 6.00 вече и наздраве на хората, гледали най-якия филм, дето даваха вчера сутрин
![]()
Последно редактирано от Eagle 123 : 05-21-2014 на 21:57
// След две поредни години стихотворения, '96 наистина сме преебани. Мойте съболезнования за тези, които ще им трябва оценка по БЕЛ.![]()
аз пък се надявах да се падне разказ или роман :Д по-лесно ми е някак си. а '96 ще са прецакани, ако вдигнат скалата най-накрая..
утре някой английски? притеснява ме listening-а, дано се чува окей :с и тия трансформации, ако имам някоя вярна смислово, но различаваща се от тази дадена в отговорите въобще зачитат ли ми я или?
Пък аз за този английски хич не съм се готвила (сигурно, защото не ми е важна тази матура). Иначе бях ентусиаст по едно време и си принтирах всички стари матури, но така и не реших нито една :Д
Днес ще попоуча малко, колкото да не е без хич, но като цяло не се надявам на много.
фък йее, мерсии, успокои ме! :3
на мен пък стихотворението ми беше лесно, поне така си мисля де :д помних си анализа от тетрадката, там за образа на Крум, така прословутата лига и тн :Д писах, че е разделен на 2 смислови части, намерих там някви анжамбмани и апосиопези, друго не съм писала.. дали ги обясних достатъчно добре ще си проличи :Д
Само 1 грешка имам - на 9-ти въпрос. Знаех си, че това колебание няма да свърши добре. На пробната ми бяха писали 30 точки на есето, дано и сега дадат толкова (и дано с тезата и резюмето всичко да е 6). Оценката сама по себе си не ми трябва. Няма да кандидатствам с нея, обаче матурите участват във формирането на дипломата и са последният шанс да си вдигна общия успех (за немците е важен).
И аз съм по АЕ, целия Януари и Февруари съм го прекарал в учене по АЕ, дано се справя!