- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Писах по втората тема, но лисънинга се забави доста. По английски от цял град бяхме 4 човека.
Лисънинга си беше дори и интересен, не се оплаквайтеХарисън Форд беше добър избор, въпреки, че бих предпочела да бяха сложили някой друг... (mm)
Close теста си беше гад иначе, да)
На едното чете ми стана много смешно за онзи, който е написал 8 абзаца имейл. По първата тема гледам в групата са писали големи глупостиАз избрах втората, но гледах да е около 240 думи ако решат да режат брутално за повторения.
Аз писах по първата тема, въпреки, че много се чудех коя да подхвана. И за двете можех да изпиша няколко листа, тези 170 думи ми се видяха страшно малко. Трябваше да си съкратя повече от половината текст, за да се вместя в ограничението.Но съм доволна! Много приятни теми!
Текстовете за слушане и четене бяха елементарни, там не очаквам да имам грешки. Само един въпрос от текста за статуята ме съмнява, пък ще видим.
Най-несигурна се чувствам с трансформацията. Но поне 10т. очаквам и от тази задача.
Важното е, че матурите минаха... ^^
Лесна ли беше матурата по Биология и какви г/д задачи бяха дадени?
Мина доста добре, мисля че имам сигурна петица, но ще изчакам докато качат матурата, за да си проверя!
Добре, но кои уроци обхващаше кажи поне, че и мен ме чака това другата година?
Трябваше да изредим в правилна последователност фазите на сперматогенезата, да определяме макро- и микроелементи, да разпознаем структурата на аминокиселините, биогенетичният закон участваше също...
Последно редактирано от paradosou : 05-23-2014 на 11:14
всичко свърши хохоо
аз добре че си оставих към 2 часа за writing-a, писах по втората тема - смартфоните :Д обаче така се отплеснах и като тръгнах да ги броя бяха 250+ думи и айде още 2 пъти го писах тва чудо за да се вместя.. и пак ми станаха 175 :Д
слушането беше екстра, ясно и силно, надявам се там да нямам грешки, обаче някои трансформации и ония думи от текста ги оплесках доста..
малее, умирам, са на математиката ще имам към 87 точки заради тъпи грешки, мноого тъпи грешки xDDDDDDDDDDD
за матурата по биология не бях чела и 1 урок, но не беше трудна. Ще завършим![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Аз се запънах на някои неща, но накрая уж всичко си реших. Чудя се за една задача от теста, 19 май беше. Там първо ми се получи едно, след това друго. Карай. Ще го видим. Задачите със свободен отговор бяха много лесни, 26-също. 27 я измъдрих май, 28 се поозорих, обаче и нея май реших. Не казвам, че всичко ми е вярно, а че просто навсякъде стигнах до крайни отговори, които, да се надяваме, се окажат верни. :Д
Е, тая 28а по математика ме разби. То тоя четириъгълник какъв ли не го изкарах - ромб, правоъгълник, квадрат.. В крайна сметка го счетох за ромб, а като излязох се сетих, че ромб май не може да се впише.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Пропуснал съм да отбележа един отговор и ми се губи сигурна точка, и сега се изнервям.
Е, аз не знам доколко ми е верен чертежът, ама отговорите си се получиха накрая. След като са ти дадени ъгли по 30 градуса, изчисляваш дъгите АД и ДЦ, че са по 60. След това става ясно, че АБЦ всъщност ти е равностранен, а АЦД е равнобедрен. Лицето по два начина и след това радиусите ти излизат лесно. Притеснява ме, че бяха шибани числа просто. Някакви корени ми се получиха на мен.
И на мен така ми се получи с дъгите. По-нататъка не ми стигна времето и също май се получиха някакви корени. 2 точки ако ми дадат на тая задача, викам цигански оркестър.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
хора, възхищавам ви се за тая математика, чесно. :Д
моля, който пръв се докопа до отговорите като ги качат да бъде така добър да сподели тук и английския :3
Какви ви бяха темите по английски? По-трудна ли ви се стори матурата от миналогодишната?
Темите бяха "Какво бихте направили ако бяхте невидим" и "Най-големия успех/провал на съвремената цивилизация". И да...спрямо борът и дъба, определено бе по-добре от 2013![]()