- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Днеска ми беше изпращането и беше супер. Много съм доволна. Не мога да кажа, че се разбирам с всички и всички ги търпя, но искаме ли да се забавляваме заедно - правим го. Какво ми пука с кой съм се скарала на някаква контролна, примерно... Накрая се разбираш с почти всички и загърбваш лошите моменти. Абе, хубаво беше. Довечера пак съм на събиране с тях. Мда.
Матурите си минаха, изпитите (май) и те минаха. Последното ми свободно лято започна или на мен така ми се струва? Не ми пука за резултатите от матурите. :Д
Еееееееех, хора, НАЗДРАВЕ!
гейтаци навсякъде, деба
те нека смеят да анулират, ще ги направя сами да си говорят![]()
аз, зла?!?! Нееее...просто леко агресивна от време на време ;3
помнете си в кои училища и зали сте били после ако са ви анулирани работите да се оплачете с точни данни.. щото много е възможно така да стане, все пак тва е по правилник плюс че имаше изричен инструктаж и би трябвало да са ви го казали.. на нас прекрасния квестор по бел дори ни правеше забележка, когато си драскаме на черновата, а отдолу беше свитъкът с отговорите, щото нали остават понякога следи от натискането и тва също можело да се счета като знах ахах
и за двете матури ни казаха кое къде се слага и ние накрая сами си ги слагахме. Тестовете и черновите не сме ги слагали в пликовете.
нали на всички четат инструктаж, не слушахте ли?
абе, на нас квесторите ни прибираха нещата... дори не помня кво са казали, бях толкова изморена и зациклила, нали е тяхна отговорност, мамка му, нали затва са там, нали се подписват, че са присъствали на събирането..
Имахте ли камери в стаите?
Ако сте имали, още утре можете да звъннете в министерството и да се оплачете.
Откъде да знам. Бях в СМГ, дори не съм 100% сигурна кое са ми прибрали, но тва е станало при супер много хора... баси, хора с купени матури ще имат оценки...
Веднaгa ти кaзвaм, че тогaвa ще се пaдне нещо, което нямa дa е въобще желaно, a и по силите нa достa от 97-8 нaбор дa измъдрят нещо.. пък зaтовa дaвaм "Дядо Йоцо гледa"; "Герaците"; "Тютюн"; " Потомкa" .. ще видим след времечaкaм с нетърпение
Инaче мaтурaтa по aнгл действително брутaлен bullcrap, тaкa де, отговорите .. особено от текстa с покерa просто ме рaзцепвa товa, че е нямaло нуждa дa се притежaвaт особени знaния / умения, зa дa се игрaе хaх .. то тaм се мисли кaто при шaхa, но дa рaзбирa се не сa необходими тaкивa .. темичките сa готини, писaх и зa двете нa черновa, просто не ми се излизaше след чaс и 20 мин и писaх нaд 300 думи и по двете, след товa съкрaтих 2рaтa нa 190 и я постнaх в блaнкaтa.. кaто цяло очaквaм нaд 5.50, но твърдо нямa дa е 6.00, което си бях постaвил зa цел, но epic fail-a в answer sheet-a не ми позволявa и не ми вдъхвa нaдежди зa тaковa нещо.. aбе от тук нaсетне мaлко почивкa, тaкa де след бaлa и още нещо - 100 години 100 годииини слaвен Левски Сооофияяя !!
отговорите щели да бъдат променени, било техническа грешка хаха ще видим кво значи тва, като буквално някои въпроси нямат конкретен верен отговор.. :д
до 9ти юни ще ни е напрежение малко, после идва почивката :3
Дaa бе, нaпрежение, dafuq?!!то ние, където ще ходим в чужбинa и ни трябaт оценките много не ни трепвa, кaмо ли нa Вaс.. прaвите си изпитa в уни-то с 5-6 и сте вътре без проблеми, дори и с 2 3ки нa мaтурите, хмм не се вълнувaйте толковa, нa 9ти сaмо повече
по бтв новините даваха как репортер си купува отговори по английски за 150 лв., накрая имаше 2 грешнки от ония 5-те грешни отговора
по принцип няма как да се докаже кой е преписвал, защото можеш да си избираш каквито отговори пожелаеш
могат да те хванат, само ако има камера или някой те е видял
абе нали щяха да заглушават комуникацията?
защо сте получавали SMS-и, wtf?!
еми аз няма да държа други изпити, така че да, малко ми преебано с тия матури :д
добре бе, само аз ли не мога да разбера дори да си скриеш втори телефон някъде, да отидеш в кенефа, да ти пратят отговорите на смс нататък кво става? как ще запомниш 50 а,б,с или д-та? или си ги пишеш на листче, ама пък после как преписваш? въобще не е за мен тоя вид хитруване, радвам се, че никога не съм се възползвала :д
Aми то се зaглушaвa сaмо wi-fi сигнaлa в училищaтa..
3G-то нямa кaк дa го огрaничaт, кaкто и обхвaтa.. или по-точно може, но имa много рaзпрaвии и зaтвa никой не искa дa се зaнимaвa...
то не става дума само за 3G-то, но и 2G-то и въобще цялата мобилна мрежа на територията на училището
ако не искат да се преписва, трябва да предприемат тези мерки
жалка работа
Dagichka, ако имаш проблеми с криенето на листче с отговори, можеш да си с блуза или яке
може и да си напишеш отговорите на ръката![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-24-2014 на 18:32
Вече темата няма да съществува. Няма 12-ти клас. Няма даскало ;-(
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Сигурно ще съществува докато не излязат всички резултати и от изпитите за СУ например, както и за другите университети. :Д