- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
аз пък реших да си направя косата по светла и в началото на другия месец ще ходя да ме обезцветят и боядисат с по светли цветове вече нямам търпение със годините тва тъмното много ми омръзна а и аз не се боядисвам черно но то като се наслои и става черно което хич не ми харесва надявам се другия месец да съм пепелно кестеняво ако стане така както искам ще съм най доволната а и няма да ми изгори косата щот ще ме правят с някви нови продукти като стане ще кача снимки преди и след
Момичета, днес ще ми правят кератинова терапия! От много време искам, дано съм доволна от резултата!
препоръчайте ми хубав шампоан за мнооого тънка коса
спряла съм се на Kerastase, но приемам и други предложения
Ааа, не можах да се прежаля тук за фризьор! На 16-ти летя за България, на 17 сутринта съм на фризьор, мисля едно 20 см коса да си заминат! Отсега изпадам в душевен оргазъм колко ще ми е лекичка, готинка и здрава!
Момичета, тази тема замря..След кератиновата терапия косата ми е прекрасна! Много се радвам, че си я направих!!! В края на този месец, отново! Нямам снимка да покажа..
Миналия ден си поръчах от фризьорката някаква маска с арган и още няколко масла и утре ще я изпробвам.
Намислила съм си за лятото как да си правя косата, остава и да си купя слънце защитен продукт тези дни и съм готова за лятото![]()
Имам хипотетичен въпрос.
Как работи въпросното дълготрайно изправяне? Доста е скъпичко и дори не съм сигурна, че искам нещо такова, но ако някой знае точната процедура и ми я обясни, ще съм му благодарна. Тук е много популярно и виждам, че наистина се получава, защото дори на супер къдрави негърки им стават прави косите. И колко време трае? Ако е завинаги (или поне година) може и да се навия да го направя когато се опарича.
Едит: Безсулфатният био шампоан на Mixa е много хубав, но тъй като е супер рядък и лек за моята коса трябва четвърт шише, та не е възможно най-икономичният избор. И все пак цената сравнена с другите такива шампоани си струва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какви кристали/масла ползвате?
^Кокосово масло, зехтин, маслото на Макадамия и два вида кристали на ЛинеаБио
Това ще стане дълго...
Масла: Кокосово, авокадово, зехтин и слънчогледово.
Разни силиконови мазила: Skinfood Extra Virgin Olive Essence, Garnier Fructis Miracle Oil, Gliss Kur Ultimate Oil Elexir Serum, Confume Argan Soothing Hair Essence, Yves Rocher Monoï de Tahiti Dry Body Oil. Общо взето вършат почти еднаква работа, но миришат различно. Спреят на Gliss е много удобен за употреба преди термална обработка, защото не омазнява.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря, а да препоръчате нещо за омекотяване от изброените или друго?![]()
^ Опитай да правиш маски с масло на навлажнена с топла вода коса.
Момичета кой е любимият Ви продукт на Nashi?
Утре отивам на покупки и мисля да си взема нещо за косата именно на тази марка, но не знам какво.
Предложения?
Последно редактирано от sladkish_14 : 06-09-2014 на 15:08
Само маслото съм пробвала, страхотно е.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък мисля да се подстрижа 1-2 пръста, колкото да се освежи, защото от зимата не съм я подстригвала. Всички ми казват колко много е пораснала, а и сега като си гледам снимки от миналото лято е двойно по-дълга, ама ..Колкото и да ме е жал ще се наложи. Въпреки че не ми е назъфтяла и грам. Обаче суха ми се вижда нещо. ://
Една позната си беше изправяла косата така, ако говорим за химическо изправяне при фризьор - до колкото знам стоиш с този препарат които ти изправя косата и на определено време я сресват за да се опъне косъма, седя и доста време права косата, но почне ли да израства естествено не е права в корените и доста изсушава до колко знам
Днес си купих Nashi Instant Argan, някой използвал ли го е?
Това спрей маската ли е?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, спрей-маската е, и е страхотнааааа!!!
Здравейте от мен! Не съм писала тук от много време, но се поправям веднага! В последните няколко месеца бях занемарила тотално маските, но нямах време, нямах и настроение. Сега съм вдъхновена да се грижа повече за косата си и да успея да я съхраня това лято.
Купих си шампоан, маска и масло на Макадамия. Чудех се за слънцезащитен продукт. Имам един на Лакме, но е на път да свърши и се чудя какъв да взимам (ако въобще има лято тая година)
Лошото е, че не успявам хич с домашните маски, защото имам малко свободно време, но мисля след сесията да си давам повече почивка и да почна отново с тях.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тук някой хвалеше шампоаните на Garnier. Мисля, че ягодка.
От кои сте доволнии?