Цитирай Първоначално написано от indeed Виж мнението
дано има по-малко завършващи като мен xD. Т.е с нехарактерен и за тях самите драматизъм и с помрачено настроение.
драсти, мислех, че съм само аз с кофти чувства след бала. самоизолираш ли се? предпочиташ ли да страниш от хората? влизала ли си в ролята на аутсайдер? осъзнах, че дотолкова съм успяла да се дистанцирам от всички, че изведнъж...те са спрели да се интересуват от мен /класа/. цялата вечер прекарах отвън с един съученик, с който имах връзка /ако не ме харесваше (може би обичаше), щеше да ме заебе и той/. приятелите... и тях много често отбягвам, но те се оказаха некви свестни и продължават да ме търсят /и аз не знам що/, но сигурно и тях постепенно ще прогоня от себе си. проблемът при мен е, че не изпитвам нужда да бъда с...хора, хаха. предпочитам собствената си компания, никога не съм била забавна, весела, позитивна. най-много да остроумнича, малко сарказъм, ирония, а-у и така ...
мисълта ми е, че проблемът е в теб /ако изобщо може да се нарече проблем, но за теб явно е важно/. не знам, няк'си не моа си представа да се правя на забавна, за да ме харесат. не ми идва отвътре. дано съм ти разбрала проблема правилно. сори, че писах толкова за себе си ;д.

успех в живота /беше некъв лаф едно време/ ( :