.

Виж резултатите на анкетата: Ти си момиче/жена/ковра и досега си имала "n" сексуални парньори:

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • девствена съм

4 13,33%
  • 1-2 сексуални партньора

11 36,67%
  • 3-5 сексуални партньора

4 13,33%
  • 6-10 сексуални партньора

3 10,00%
  • 11-20 сексуални партньора

3 10,00%
  • 21-50 сексуални партньора

1 3,33%
  • над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...

4 13,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Ednookiq_Smok6
    Guest
    Ееее, ще се карам!!!
    Вие не четете, вие не гласувате, но взимате дейно участие да се разписвате.
    Добре - момиче, което е преспало със стотина различни човека, според вас какво е - съвременна жена?
    И да - вече няма да се повтарям. Стига ви толкова - моля, преди да ми зададете някакъв въпрос - прочетете внимателно моите коментари, а не тези оставени от други. Както и по възможност - не четете коментарите ми през ред или диагонал!

И разбира се - да ми и е Честита новата регистрация!

Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok6 Виж мнението
    Ееее, ще се карам!!!
    Вие не четете, вие не гласувате, но взимате дейно участие да се разписвате.
    Добре - момиче, което е преспало със стотина различни човека, според вас какво е - съвременна жена?
    И да - вече няма да се повтарям. Стига ви толкова - моля, преди да ми зададете някакъв въпрос - прочетете внимателно моите коментари, а не тези оставени от други. Както и по възможност - не четете коментарите ми през ред или диагонал!
    И разбира се - да ми и е Честита новата регистрация!

Не разбирам.. защо винаги гледате в купата на другия?
    Има си ги и леките жени, но ако не ви харесват просто не се занимавайте с тях. Защо е нужно да ги анализираш или да им водиш някаква статистика и още повече да им лепваш етикет на втора ръка хора?? Защото повечето мъже(а и не само) не знаят истинското значение на думата к*рва, ковра или още там както ги наричат.
    Защо по-големия проблем на обществото е да анализира "коврите" ? Да продължим после с "батките", не че на някой му пука, ама давай да се тормозим, защо обичат те да бройкат жените? Причината е същата, "коври","батки".. простотии
    Виж по-принцип за това е този форум, да коментираме. ОБАЧЕ, не може да определиш една жена по бройката на сексуалните ѝ партньори и това е !

Ednookiq_Smok6 каза:
    "Общо взето моето лично мнение е, че една жена или един мъж (за целия си живот) следва да има към 10-15 сексуални партньори (най-много), за да не попада в моето определение за ковра/коврар. "
    Майко мила, това дори няма да го коментирам
    Доводи уникални, а Кончита изобщо не знам защо я споменаваш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си