- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пилците се броят на есен, коврите... сега?
девствена съм
1-2 сексуални партньора
3-5 сексуални партньора
6-10 сексуални партньора
11-20 сексуални партньора
21-50 сексуални партньора
над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...
Ееее, ще се карам!!!
Вие не четете, вие не гласувате, но взимате дейно участие да се разписвате.
Добре - момиче, което е преспало със стотина различни човека, според вас какво е - съвременна жена?
И да - вече няма да се повтарям. Стига ви толкова - моля, преди да ми зададете някакъв въпрос - прочетете внимателно моите коментари, а не тези оставени от други. Както и по възможност - не четете коментарите ми през ред или диагонал!
И разбира се - да ми и е Честита новата регистрация!![]()
Не разбирам.. защо винаги гледате в купата на другия?
Има си ги и леките жени, но ако не ви харесват просто не се занимавайте с тях. Защо е нужно да ги анализираш или да им водиш някаква статистика и още повече да им лепваш етикет на втора ръка хора?? Защото повечето мъже(а и не само) не знаят истинското значение на думата к*рва, ковра или още там както ги наричат.
Защо по-големия проблем на обществото е да анализира "коврите" ? Да продължим после с "батките", не че на някой му пука, ама давай да се тормозим, защо обичат те да бройкат жените? Причината е същата, "коври","батки".. простотии
Виж по-принцип за това е този форум, да коментираме. ОБАЧЕ, не може да определиш една жена по бройката на сексуалните ѝ партньори и това е !
Ednookiq_Smok6 каза:
"Общо взето моето лично мнение е, че една жена или един мъж (за целия си живот) следва да има към 10-15 сексуални партньори (най-много), за да не попада в моето определение за ковра/коврар. "
Майко мила, това дори няма да го коментирам
Доводи уникални, а Кончита изобщо не знам защо я споменаваш.