- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Евро избори 2014
Герб
Коалиция за България
Атака
България без цензура
Реформаторски блок
НФСБ
ДПС
Друг
Ти си най-умния в тоя форум, факт. Дори не си схванал смисъла на това за работата.
n00bs
Какъв ли смисъл е имало.
90% от излизащите са някви лумпени, които не са способни да се реализират в собствената си държава, но живеят с нагласата, че навън ги чакат с цветя.
Та за коя половина от тях говориш ?
Говорех, че ако не сме в ЕС, тия които искат да излизат да берат зарзават, ще имат много повече бумащини за оправяне, отколкото в момента.
n00bs
Де бре че е невъзможно, но све пак ще е интерсно да си представим България под управлението на Бареков... Идиокрация ще бъде провъзгласена официално за новата българска политика. Мисля че може да му се крйсти не улица а града на тоя човек( Ако желаеш да си набавиш допълнителни доходи, разбери как като посетиш: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.htm )
Welcome to the Jungle...
Само да не забравите да оитдете утре до урните. Не че няма да има кой да ви избере представителите, но ако не искате този някой да е ромското малцинство и бабичките дето си мислят че Тодор Живков е жив, то гласувайте.
( Ако желаеш да си набавиш допълнителен доход, разбери как като посетиш: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.htm )
аз гласувах за първи път, бях въодушевена и не беше страшно :д
от две години мога, ама тогава не ми пукаше
за реформаторски блок гласувах, но се колебаех до последно дали да анулирам
двете ми лели са върли комунистки и бяха много разочаровани от мен :Д
Човек сляпо следващ една партия е не по-умен от една овца. Всяка година се реди да я подстрижат и ходи да пасе трева после. 90% от електората на БСП и ДПС са подобни индивиди. Акъла не ми побира как може да гледаш една партия как се проваля 25г и въпреки това все да идеш да гласуваш за нея. За мен обаче най-важното нещо което трябва да се направи е да се забрани гласуването без средно образование.
Последно редактирано от draid : 05-29-2014 на 13:11