.
Отговор в тема
Страница 9 от 28 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на 102
    спойлър;

да ви ева майката

С КВА ЦЕЛ ГО ПРАВИТЕ ВЕ

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И аз го гледам, но не живея за него. Как въобще си губите времето с помнене на имена, които никога и никъде няма да ви потрябва да ползвате.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Когато четеш книгите, имената ти се набиват в главата.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    спойлър;

да ви ева майката

С КВА ЦЕЛ ГО ПРАВИТЕ ВЕ
    Естествено, защото знаем, че ще ги прочетеш

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ужасни сте, прочетох всичко ;////////
    мразя всичко и всички ;/
    Ами съжалявам, но за какво четеш. Тъй де аз дори не съм споменавам каква му е съдбата. Но свиквай Мартин е жесток убиец. Той първо те кара да си паднеш по някой персонаж, да го заобичаш и след това най-неочаквано му стоварва жестока смърт.

Ето ти нещо по темата:

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И аз го гледам, но не живея за него. Как въобще си губите времето с помнене на имена, които никога и никъде няма да ви потрябва да ползвате.
    Когато седнеш и прочетеш около 4500стр от излязлите 5 книги вероятността да знаеш основните персонажи е достатъчно голяма, ако пък ли не ги запомниш -лошо.

Мега фен Аватара на galaxy29
    казах го шеговито, нямаше да чета, ако не исках с:
    туй за мартин го знам, все пак се водя върла почитателка

Предлагам да започваме да го питаме по-често колко време има до следващата книга.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

В интерес на истината е убил само двама от Старк до този момент, доколкото си спомням.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Новият Грегор прилича на едно голямо пухкаво мече, което искам да прегърна. Въпреки че е по - нисък от предшественика си, режисьорите са успели добре да представят по - висок ръст.
    Артиста е висок 2 метра и 5-6 см. Не е толкова нисък. Лежанката му е 200 кг.

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...XQ4rX_700b.jpg
    Последно редактирано от SonataArctica : 05-22-2014 на 13:45

Да бяха взели някой, дори и нисък да е, ще го докарат. В книгата само при споменаването на Планината ме побиваха тръпки. Този е мнооооооооого миловиден. Бих казал, че тоя сезон много се дънят откъм каст.

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Бих казал, че тоя сезон много се дънят откъм каст.
    Ебаваш ли се, Оберин е супер

И аз много харесвам Оберин и Елария, макар в началото да имах резерви към Оберин. Говоря най-вече за Томен, а сега и за Планината.

На външен вид Планината действително не са го докарали, но то и с Оберин е така донякъде.
    Така че нека изчакаме битката и диалога, преди да му дадем оценка. Въпреки че в един форум прочетох, че актьорът е исландец и имал силен исландски акцент - така че ако се наложи и да го дублират, слаб 2 за каста.

Не знам как при такава огромна и скъпа продукция не изпипват подобни неща. Хиляди и хиляди хора дават мило и драго да играят в сериала - все сред тях има по-подходящи. Разбирам, например, че не могат да ни докарат наистина 13-годишна тийнейджърка за Денерис, ама в случая на горните двама не ги оправдавам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Артиста е висок 2 метра и 5-6 см. Не е толкова нисък. Лежанката му е 200 кг.

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...XQ4rX_700b.jpg
    Някои реваха, че от сезон 1 е по - висок и този щял да изглежда нисък. На промотата Оберин е като смърф до него.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някои реваха, че от сезон 1 е по - висок и този щял да изглежда нисък. На промотата Оберин е като смърф до него.
    Мисля, че е с около 5-6 см. по-нисък от Конан Стивънс. Не си личи изобщо пред камерата. И е доста далеч от "плюшено мече", поне за мен.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абсолютно, а в книгата е около 2,40, така че това е най - доброто, което може да получим.

Мега тъпия сериал......то бива простотия ама....и не не съм хейтър, аз съм РЕАЛИСТ!!!

Мега фен Аватара на draid
    Като човек изгледал доволно количество филми не бих се съгласил с теб, но си малък за да ми разбереш аргументите. И все пак не е във върха на класацията ми да.

Цитирай Първоначално написано от turnadowwe Виж мнението
    Мега тъпия сериал......то бива простотия ама....и не не съм хейтър, аз съм РЕАЛИСТ!!!
    Би ли изкарал/а няколко аргумента, за да подкрепиш твърдението си? Защото аз мога да ти изкарам хиляди, за да подкрепя обратното.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Хора какво мислите ще стане с Тирион - ще го убият ли , или ще се спаси по някакъв начин. За мен той е най-приятния за гледане образ. До колкото прочетох според книгите той се спасява , но може и да променят нещо - какво мислите?

На този етап няма как да го убият.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    На този етап няма как да го убият.
    И на мен така ми се струва - особено след пълната липса на нови интересни образи и убийството на Старките.

Е това с липсата на нови и интересни образи сериозно ли го казваш? Този израз "убийството на Старките" и подобни на него се използват доста често, а за мен са страшно неправилни. Все едно са наредили всичките Старки до една стена и са ги разстреляли. Всъщност, само двама Старки са мъртви Иначе Тирион няма как да го махнат, защото засега е важен са сюжета, а и няма как да допуснат чааак такова голямо отклонение от книгите.

Мега фен Аватара на 102
    *****СПОЙЛЪР*****

На мен пък ми казаха, че Кат ше се дигне по някъв начин. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си