- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
И аз го гледам, но не живея за него. Как въобще си губите времето с помнене на имена, които никога и никъде няма да ви потрябва да ползвате.
Когато четеш книгите, имената ти се набиват в главата.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ами съжалявам, но за какво четеш. Тъй де аз дори не съм споменавам каква му е съдбата. Но свиквай Мартин е жесток убиец. Той първо те кара да си паднеш по някой персонаж, да го заобичаш и след това най-неочаквано му стоварва жестока смърт.
Ето ти нещо по темата:
Когато седнеш и прочетеш около 4500стр от излязлите 5 книги вероятността да знаеш основните персонажи е достатъчно голяма, ако пък ли не ги запомниш -лошо.
казах го шеговито, нямаше да чета, ако не исках с:
туй за мартин го знам, все пак се водя върла почитателка
Предлагам да започваме да го питаме по-често колко време има до следващата книга.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
В интерес на истината е убил само двама от Старк до този момент, доколкото си спомням.
Артиста е висок 2 метра и 5-6 см. Не е толкова нисък. Лежанката му е 200 кг.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...XQ4rX_700b.jpg
Да бяха взели някой, дори и нисък да е, ще го докарат. В книгата само при споменаването на Планината ме побиваха тръпки. Този е мнооооооооого миловиден.Бих казал, че тоя сезон много се дънят откъм каст.
И аз много харесвам Оберин и Елария, макар в началото да имах резерви към Оберин. Говоря най-вече за Томен, а сега и за Планината.
На външен вид Планината действително не са го докарали, но то и с Оберин е така донякъде.
Така че нека изчакаме битката и диалога, преди да му дадем оценка. Въпреки че в един форум прочетох, че актьорът е исландец и имал силен исландски акцент - така че ако се наложи и да го дублират, слаб 2 за каста.
Не знам как при такава огромна и скъпа продукция не изпипват подобни неща. Хиляди и хиляди хора дават мило и драго да играят в сериала - все сред тях има по-подходящи. Разбирам, например, че не могат да ни докарат наистина 13-годишна тийнейджърка за Денерис, ама в случая на горните двама не ги оправдавам.
Абсолютно, а в книгата е около 2,40, така че това е най - доброто, което може да получим.
Мега тъпия сериал......то бива простотия ама....и не не съм хейтър, аз съм РЕАЛИСТ!!!
Като човек изгледал доволно количество филми не бих се съгласил с теб, но си малък за да ми разбереш аргументите. И все пак не е във върха на класацията ми да.
Хора какво мислите ще стане с Тирион - ще го убият ли , или ще се спаси по някакъв начин. За мен той е най-приятния за гледане образ. До колкото прочетох според книгите той се спасява , но може и да променят нещо - какво мислите?
На този етап няма как да го убият.
Е това с липсата на нови и интересни образи сериозно ли го казваш?Този израз "убийството на Старките" и подобни на него се използват доста често, а за мен са страшно неправилни. Все едно са наредили всичките Старки до една стена и са ги разстреляли. Всъщност, само двама Старки са мъртви
Иначе Тирион няма как да го махнат, защото засега е важен са сюжета, а и няма как да допуснат чааак такова голямо отклонение от книгите.
*****СПОЙЛЪР*****
На мен пък ми казаха, че Кат ше се дигне по някъв начин. ;д