- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Твоя воля е да не вярваш, може да поразпиташ потребителите ако се съмняваш (: Не се съмнявай че направих 20 отдавна. И все пак ти не можеш да дадеш адекватна оценка, а след като твърдиш, че даден филм е генерално тъп то трябва да се аргументираш. И след като стотици хиляди хора сред които и критици са на друго мнение не мисля да уважа твоя аргумент който се изчерпва с "филма е тъп"
Не не се съмнявам, че си направил отдавна 20......дни от 11-тия си рожден ден. Нормално да има много "критици", нали се сещаш, че във форум за даден сериал 99,9% от хората, които влизат в него са фенове. Аргументите ми са, че е няма смисъл, че са се изчерпали отдавна,че 90% от сцените аа променени истории от други филми и сериали, дори съм гледал сцена, на която случайно попаднах в youtube от по - късните сезони, която досъщ ми приличаше на една сцена от един исторически драматичен филм, че историята се развива бавно, че сценарият си признавам ми харесва как е написан за някои сцени, но има и сцени в които не ми харесва......мисля, че бях достатъчно изчерпателен и като цяло е банален! Какво толкова го хвалите не знам!