- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Хахаха ти да не си мислиш, че някой гледа в тоя форум кой го харесва и кой не за да го оценят. Я отвори IMDB и metascore и си опресни знанията. Много ми е интересно как крадат сцени от други филми, след като тоя сериал е направен по едни 7 тома по има няма 800-900 стр. в които прекрасно е описана всяка сцена. Ако си беше направил труда да прочетеш книгите щеше да видиш смисъла. Както казах явно си малък за да схванеш за какво иде реч. Имаш право да не го харесваш лично за теб, това е твое право.
Ти малоумен ли си или на такъв се правиш не мога да разбера, за какво да чета някакви си книги по сериал, който МРАЗЯ. И като е книга това не значи, че авторът не може да е взел сцени от други филми или истории от други книги. И IMDB въобще не е никакъв фактор, за това дали един филм или сериал е хубав или не е. Там гласуват главно хамериканците и нормално да вдигнат толкова високо такава простотия. И кой казал, че си мисля, че някой гледа в моя форум и някой го харесва? Да съм казал нещо такова....не мисля. Като си мислиш, че съм "малък" твой проблем. А пък ти най - малко знаеш за какво иде реч. Въобще не знаеш нищо за изкуството на това да се прави кино, което не присъства и в минимум в този безбожно прост, ако може да се нарече въобще сериал.
Гледай сега, авторът със сигурност е взимал нещо, но по-скоро от реалните исторически събития, отколкото от някой друг филм или книга. А и искам да ми посочиш само един филм или книга, който блести с оригиналност, която не може да се срещне никъде другаде? Това, че нещо се припокрива с нещо друго съвсем не значи, че не е оригинално. "Историята се развива бавно" - ти сериозно ли? Ако го беше казал за книгите, дори донякъде бих се съгласил, но в сериала даже на места я претупват. И би ми било любопитно да ни покажеш въпросната сцена, за която говориш, че е изкопирана отнякъде?![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..