- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Те се ръководят от книгите особено що се отнася до главните персонажи, т.е. това което е живо в книгата, няма как да умре в сериала.
Ето ти и спойлер:
Тирион оживява и бяга от Вестерос, ама няма да ти кажа с чия помощ, за това ще гледаш последните 3 епизода.
Така е, ама е малко по-различна вече.
Като цяло, това, което Мартин направи с Кат, ми се струва една от най-големите глупости в поредицата.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Не се знае какво ще става в следващите две книги, но аз също не го приемам, поне да беше като Дондарион щеше да е добре, ама с това прерязано гърло.
С Дондарион беше друго. Кат е хайборн (не се сещам за думата на бг) , но най-вече е дама. Не отива някак си на една дама, през каквото и да е преминала, изведнъж да почне да коли и да беси и да всява повече ужас от Планината и Дрого взети заедно.
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
оф, трябваше да пиша след мнението на 102... а вие вече сте изписали фермани ;/
Нищо за моето. Можеш да споделиш, интересно ми е. Ама със спойлър, де.![]()
бахти тъпия сериал
Торнадо, я кажи тогава за WWE кое в МОМЕНТА му е хубаво? Щото и там се осират мега мощно и цитираната аргументация мога я приложа и за тях.
Ами...аз си защитих мнението като казах, че е ТЪПО. Ако случайно не знаеш това е жаргонна дума за нещо глупаво. Следователно сериала е глупав. Ако това не е аргумент, не знам какво друго ще е. Ще ти дам и друг аргумент........тия исторически истории са бозави и са правени вече и в други филми.
Твоя воля е да не вярваш, може да поразпиташ потребителите ако се съмняваш (: Не се съмнявай че направих 20 отдавна. И все пак ти не можеш да дадеш адекватна оценка, а след като твърдиш, че даден филм е генерално тъп то трябва да се аргументираш. И след като стотици хиляди хора сред които и критици са на друго мнение не мисля да уважа твоя аргумент който се изчерпва с "филма е тъп"
Не не се съмнявам, че си направил отдавна 20......дни от 11-тия си рожден ден. Нормално да има много "критици", нали се сещаш, че във форум за даден сериал 99,9% от хората, които влизат в него са фенове. Аргументите ми са, че е няма смисъл, че са се изчерпали отдавна,че 90% от сцените аа променени истории от други филми и сериали, дори съм гледал сцена, на която случайно попаднах в youtube от по - късните сезони, която досъщ ми приличаше на една сцена от един исторически драматичен филм, че историята се развива бавно, че сценарият си признавам ми харесва как е написан за някои сцени, но има и сцени в които не ми харесва......мисля, че бях достатъчно изчерпателен и като цяло е банален! Какво толкова го хвалите не знам!
Хахаха ти да не си мислиш, че някой гледа в тоя форум кой го харесва и кой не за да го оценят. Я отвори IMDB и metascore и си опресни знанията. Много ми е интересно как крадат сцени от други филми, след като тоя сериал е направен по едни 7 тома по има няма 800-900 стр. в които прекрасно е описана всяка сцена. Ако си беше направил труда да прочетеш книгите щеше да видиш смисъла. Както казах явно си малък за да схванеш за какво иде реч. Имаш право да не го харесваш лично за теб, това е твое право.
Ти малоумен ли си или на такъв се правиш не мога да разбера, за какво да чета някакви си книги по сериал, който МРАЗЯ. И като е книга това не значи, че авторът не може да е взел сцени от други филми или истории от други книги. И IMDB въобще не е никакъв фактор, за това дали един филм или сериал е хубав или не е. Там гласуват главно хамериканците и нормално да вдигнат толкова високо такава простотия. И кой казал, че си мисля, че някой гледа в моя форум и някой го харесва? Да съм казал нещо такова....не мисля. Като си мислиш, че съм "малък" твой проблем. А пък ти най - малко знаеш за какво иде реч. Въобще не знаеш нищо за изкуството на това да се прави кино, което не присъства и в минимум в този безбожно прост, ако може да се нарече въобще сериал.