.
Отговор в тема
Страница 10 от 28 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на 102
    верну лий

Мега фен Аватара на draid
    Те се ръководят от книгите особено що се отнася до главните персонажи, т.е. това което е живо в книгата, няма как да умре в сериала.

Ето ти и спойлер:

Тирион оживява и бяга от Вестерос, ама няма да ти кажа с чия помощ, за това ще гледаш последните 3 епизода.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    *****СПОЙЛЪР*****

На мен пък ми казаха, че Кат ше се дигне по някъв начин. ;д
    Така е, ама е малко по-различна вече.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Като цяло, това, което Мартин направи с Кат, ми се струва една от най-големите глупости в поредицата.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Не се знае какво ще става в следващите две книги, но аз също не го приемам, поне да беше като Дондарион щеше да е добре, ама с това прерязано гърло.

С Дондарион беше друго. Кат е хайборн (не се сещам за думата на бг ) , но най-вече е дама. Не отива някак си на една дама, през каквото и да е преминала, изведнъж да почне да коли и да беси и да всява повече ужас от Планината и Дрого взети заедно.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на galaxy29
    а пък аз зная и как ще се вдигне

оф, трябваше да пиша след мнението на 102... а вие вече сте изписали фермани ;/

Мега фен Аватара на 102
    Нищо за моето. Можеш да споделиш, интересно ми е. Ама със спойлър, де.

бахти тъпия сериал

Мега фен Аватара на 102
    верно си е

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като човек изгледал доволно количество филми не бих се съгласил с теб, но си малък за да ми разбереш аргументите. И все пак не е във върха на класацията ми да.
    МАЛЪК" phxhahxh сигурно съм на два пъти на твоите години мойто момче!!!

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Би ли изкарал/а няколко аргумента, за да подкрепиш твърдението си? Защото аз мога да ти изкарам хиляди, за да подкрепя обратното.
    Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    мога да продължавам ама на дали има смисъл.

Цитирай Първоначално написано от turnadowwe Виж мнението
    Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    Май "аргументите", които извади се отнасят за теб. Ако беше казал/а нещо смислено, бих уважил мнението ти, дори и да не го споделям. За в бъдеще се научи да защитаваш това, което си казал/а - ще ти е полезно.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    Значи пич - сериала е интересен, много добре направен, с много средства и старание , има доста интересни героите. Така че айде преди да мрънкаш на ляво и надясно за това колко е тъп - поне изгледай първи сезон.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Торнадо, я кажи тогава за WWE кое в МОМЕНТА му е хубаво? Щото и там се осират мега мощно и цитираната аргументация мога я приложа и за тях.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Торнадо, я кажи тогава за WWE кое в МОМЕНТА му е хубаво? Щото и там се осират мега мощно и цитираната аргументация мога я приложа и за тях.
    Не мога да разбера това с wwe какво общо има с всичко друго....? И кой е казал, че го гледам все още. Тоя профил го имам от много време и когато си го бях направил все още го гледах, но вече не, защото и аз съм на същото мнение, че и то стана безсмислено и глупаво!!!

Май "аргументите", които извади се отнасят за теб. Ако беше казал/а нещо смислено, бих уважил мнението ти, дори и да не го споделям. За в бъдеще се научи да защитаваш това, което си казал/а - ще ти е полезно.
    Ами...аз си защитих мнението като казах, че е ТЪПО. Ако случайно не знаеш това е жаргонна дума за нещо глупаво. Следователно сериала е глупав. Ако това не е аргумент, не знам какво друго ще е. Ще ти дам и друг аргумент........тия исторически истории са бозави и са правени вече и в други филми.

Ами...аз си защитих мнението като казах, че е ТЪПО. Ако случайно не знаеш това е жаргонна дума за нещо глупаво. Следователно сериала е глупав. Ако това не е аргумент, не знам какво друго ще е. Ще ти дам и друг аргумент........тия исторически истории са бозави и са правени вече и в други филми.
    Имах предвид да обясниш защо е тъпо, но ти явно не улови тънкия намек. "Исторически истории" са Тюдорите например - не и това.

МАЛЪК" phxhahxh сигурно съм на два пъти на твоите години мойто момче!!!
    Възможно е да, ако доволно си прехвърлил 50-те може и да си двойно на моите години, ама като те чата по вероятно е извънземните да ми кацнат в задния двор отколкото да се случи това.

Имах предвид да обясниш защо е тъпо, но ти явно не улови тънкия намек. "Исторически истории" са Тюдорите например - не и това.
    оле, the tudors беше тооооолкова секси сериал :Д

Възможно е да, ако доволно си прехвърлил 50-те може и да си двойно на моите години, ама като те чата по вероятно е извънземните да ми кацнат в задния двор отколкото да се случи това.
    А пък ти ако си на 25 или повече е по - вероятно аз да съм извънземен.

Твоя воля е да не вярваш, може да поразпиташ потребителите ако се съмняваш (: Не се съмнявай че направих 20 отдавна. И все пак ти не можеш да дадеш адекватна оценка, а след като твърдиш, че даден филм е генерално тъп то трябва да се аргументираш. И след като стотици хиляди хора сред които и критици са на друго мнение не мисля да уважа твоя аргумент който се изчерпва с "филма е тъп"

Твоя воля е да не вярваш, може да поразпиташ потребителите ако се съмняваш (: Не се съмнявай че направих 20 отдавна. И все пак ти не можеш да дадеш адекватна оценка, а след като твърдиш, че даден филм е генерално тъп то трябва да се аргументираш. И след като стотици хиляди хора сред които и критици са на друго мнение не мисля да уважа твоя аргумент който се изчерпва с "филма е тъп"
    Не не се съмнявам, че си направил отдавна 20......дни от 11-тия си рожден ден. Нормално да има много "критици", нали се сещаш, че във форум за даден сериал 99,9% от хората, които влизат в него са фенове. Аргументите ми са, че е няма смисъл, че са се изчерпали отдавна,че 90% от сцените аа променени истории от други филми и сериали, дори съм гледал сцена, на която случайно попаднах в youtube от по - късните сезони, която досъщ ми приличаше на една сцена от един исторически драматичен филм, че историята се развива бавно, че сценарият си признавам ми харесва как е написан за някои сцени, но има и сцени в които не ми харесва......мисля, че бях достатъчно изчерпателен и като цяло е банален! Какво толкова го хвалите не знам!

Хахаха ти да не си мислиш, че някой гледа в тоя форум кой го харесва и кой не за да го оценят. Я отвори IMDB и metascore и си опресни знанията. Много ми е интересно как крадат сцени от други филми, след като тоя сериал е направен по едни 7 тома по има няма 800-900 стр. в които прекрасно е описана всяка сцена. Ако си беше направил труда да прочетеш книгите щеше да видиш смисъла. Както казах явно си малък за да схванеш за какво иде реч. Имаш право да не го харесваш лично за теб, това е твое право.

Хахаха ти да не си мислиш, че някой гледа в тоя форум кой го харесва и кой не за да го оценят. Я отвори IMDB и metascore и си опресни знанията. Много ми е интересно как крадат сцени от други филми, след като тоя сериал е направен по едни 7 тома по има няма 800-900 стр. в които прекрасно е описана всяка сцена. Ако си беше направил труда да прочетеш книгите щеше да видиш смисъла. Както казах явно си малък за да схванеш за какво иде реч. Имаш право да не го харесваш лично за теб, това е твое право.
    Ти малоумен ли си или на такъв се правиш не мога да разбера, за какво да чета някакви си книги по сериал, който МРАЗЯ. И като е книга това не значи, че авторът не може да е взел сцени от други филми или истории от други книги. И IMDB въобще не е никакъв фактор, за това дали един филм или сериал е хубав или не е. Там гласуват главно хамериканците и нормално да вдигнат толкова високо такава простотия. И кой казал, че си мисля, че някой гледа в моя форум и някой го харесва? Да съм казал нещо такова....не мисля. Като си мислиш, че съм "малък" твой проблем. А пък ти най - малко знаеш за какво иде реч. Въобще не знаеш нищо за изкуството на това да се прави кино, което не присъства и в минимум в този безбожно прост, ако може да се нарече въобще сериал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си