.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Френски, Испански или Немски ?

Чудя се кое да избера...

Немския ми е гаден, но го усвоявам бързо и ми е най-перспективен...
    Испанския ми харесва, но не ми се струва нещо кой знае какво...
    Френския ми е фаворит, но си мисля, че ще ми се отели вола с него...

Дайте по някое ваше лично и обективно мнение..
    Най-вече за перспективите в съответните държави..
    Искам да уча един от трите за да гo комбинирам с английския, руския, арабския и фарси..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    а персиискиа

Това е "фарси".
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на 102
    ама аре НО СПАМ
    аз съм за италианскиат
    мразя италианци
    тъпи са ми
    значи ще се чувствач добре там

Мега фен Аватара на 102
    без персиискиат си за никаде

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ще учиш или ще работиш ( вече завършил уни) ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Ся приключвам 1ви курс, още 3 години имам за поне няк'во ниво.. като цяло мисля и магистър да завърша в БГ та може и да имам повечко време..

С арабския и фарси най-перспективни са ми Френски и Немски, единия не ми харесва, но ми е лесен... другия много ми харесва, но ми е много труден...
    Испанския ми е като трети вариант.. но се чудя гадния лесен немски или сложния забавен френски..
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    гадния лесен немски
    Наивният той
    Какво ниво немски имаш? Щото има само една причина да правиш грешката да мислиш, че немският е лесен, а именно - не си се сблъскал с нищо сериозно до момента в езика.
    Уча немски от... няма да казвам кога просто Френски учих един семестър, ще продължа следващия. (Испанския не го коментирам, защото аз лично не бих учила език, ако не се виждам в дадената държава, където той се говори.)
    И двата са трудни, френският ми ебава майката, но вероятно се дължи на факта, че съм отвикнала да уча език от нулата, а само се усъвършенствам. Обаче предлозите, например, са доста по-лесни отколкото на немски.
    Та, като човек, който учи едното и ежедневно усъвършенства другото, повярвай ми - БЕЗУМНО глупава идея е да почваш и двете паралелно. НИКАКЪВ шанс да се случи.

Пък аз и руски ще уча от лятото... паралелно с френския, да видим колко ще се получи

Ине казвам, че на фона на другите два.. ми се струва по-лесен / забележка това не значи мега убер по-лесен, просто по-лесно усвоим/Сблъсках се с немския преди 45 дни , един колега ми преподава.. схващам изключително бързо.. а френски брат ми учеше преди време покрай него опитах... много ми харесва, но ми е труден /МНОГО/.. За испанския.. имал съм 3 приятелки говорещи испански..сега новата и тя говори, харесва ми, но не се виждам в някоя от страните в които се говори....

Илия.. не се отказвам от специалността си.. даже напротив.. просто искам да имам повече европейски езици възможно по-скоро.. руски и английски не ме задоволяват, а и не се знае къде ще записвам магистър след време..
    Но съм си харесал няколко неща във Франция, Германия, Холандия и още няколко места, а и България..
    осъзнавам, че има много време до тогава, но не вярвам това, че съм научил някакъв език да е какъвто и да е минус.
    Dr. Gregory House

бях пред същата дилема , избрах немски и не съжелявам, въпреки че понякога се чудя какво ли щеше да е ако учих френски но според мен немския е по-добър, защото при френския ако нямаш добро произношение се получава много комична ситуация, а за испанския няма да коментирам, беше просто временен интерес . Просто не ми харесва толкова бързото темпо на говорене

та за държавите..
    за Испания не знам, но съм се интересувала за Франция и Германия и лично мое мнение е, че Германия е по-добрия избор .

anonymous895156
    Guest
    Искам да уча един от трите за да гo комбинирам с английския, руския, арабския и фарси..
    zabravqsh latinskiq, bez nego naistina si za nikade

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    zabravqsh latinskiq, bez nego naistina si za nikade
    Той е доста ограничен и го знам щото учех тъпи 4 години в гимназията... ;/ даже съм го позабравил..
    Dr. Gregory House

Е, щом ти харесва френският, учи него. Пък и е труден колкото немския.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ХАХХАХАХХАХАХА

ЛЕСЕН НЕМСКИ
    ХАХАХХАХА

нямам думи
    тъпотията надделява :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ХАХХАХАХХАХАХА

ЛЕСЕН НЕМСКИ
    ХАХАХХАХА

нямам думи
    тъпотията надделява :3

Немския ми е гаден, но го усвоявам бързо и ми е най-перспективен...
    Явно имам афинитет към него... под лесен не съм имал предвид ''ще го науча за 2 месеца''
    много добре осъзнавам, че ще уча бая време, но сравнен с френския.. немския ми е доста по-лесен..
    Ти пак ли се чудиш с кой да се заядеш? В дневника те насраха вече, викаш и тук да дойдеш..
    Тъпа си на квадрат.. всеки усвоява различна материя по различен начин. хахахха.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    насраха ме, ходих да се преобуя и да си избърша сълзичките, че ми стана мъчно
    добре се беше покрил от срам, скоро Лиланда не ти е сипвала да се скриеш малко пак
    не ни липсваше , ама грам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 102
    не ни липсваше , ама грам
    говори за себе си
    анархибот <3

Мега фен Аватара на Lilanda
    добре се беше покрил от срам, скоро Лиланда не ти е сипвала да се скриеш малко пак
    Ще те помоля да не ме намесваш само, че малко ми писна от цялата драма. Тъкмо бях решила, че съм се поотървала от всичкото това.

ПТ: Не ни каза кой език за какво ще го използваш и колко ще ти е нужен изобщо. Ако се замислиш над това, ще си отговориш и сам на въпроса. Започни от това, което ти е най-нужно.

Като съвет ще ти дам да започнеш от немския, защото за момента ти трябва, като най-вече научи как да водиш диалог с клиентите относно стоката си и после го усъвършенствай.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ще те помоля да не ме намесваш само, че малко ми писна от цялата драма. Тъкмо бях решила, че съм се поотървала от всичкото това.
    Остави мършата да се филмира. инаф драма.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Като съвет ще ти дам да започнеш от немския, защото за момента ти трябва, като най-вече научи как да водиш диалог с клиентите относно стоката си и после го усъвършенствай.
    I can do that already..

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Остави мършата да се филмира. инаф драма.

I can do that already..

Ако умееш да водиш диалога, който аз си представям, значи си доста напреднал. Продължавай с немския определено!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако умееш да водиш диалога, който аз си представям, значи си доста напреднал. Продължавай с немския определено!
    Ем поздравявам ги, предупреждавам, че не говоря много немски.. обяснявам им, че стъклото е италианско, ръчна изработка от Венеция.. кое животно какво значи.. и прочие.. те ме питат разни неща, повечето ги разбирам, това което не мога, ги моля да ми го обяснят с прости думи.. разпитвам ги, дали им харесва в България, за първи път ли са тук.. /опитвам се да водя разговор с общи неща../ после ги изпращам ;д
    ако съм се сблъскал с нещо ново, моля колегата да ми го обясни на бързо и така до следващите клиенти..
    през свободното време, което имаме докато няма хора.. се упражняваме с него.. ;д а вечер вкъщи чета, разни неща, които ми е дал ;дд
    Имайки предвид, че за пръв път се сблъсках с езика преди има-няма 40 дни.. смятам е добре.. но не ми харесва звученето на езика и това ме тормози.. ;/
    Dr. Gregory House

Не съм се крил, пък най-малко от срам, просто нямах нет на лаптопа известно време.
    А тя не ми е сипвала. 'просто се разделихме и тя почна да обяснява как съм на 25 и подобни небивалици, които слабо ме интересуват, лел голямо сипване.
    Виждам обаче ти каква смешна интригантка си. hate не тук, темата не е за мен и нея, нито за дебелия ти задник, говориш за езиците или напускаш, не съм те викал..
    Ае черта, утайка.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-13-2014 на 23:39
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на tireheb
    никой не го ебе за немския, освен ако няма да ходиш в германия или австрия

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аз съм за испанския.
    Латинска Америка е бая голяма все пак )).

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз съм за испанския.
    Латинска Америка е бая голяма все пак )).
    Знаеш, че испанския ми харесва.. но Латинска Америка.. мех .. не ме впечатлява.. от друга страна Франция и Канада ми харесват.. и хейтвам Германия мноо.. но пък като държава е стабилна.. офф имам време да реша до 1ви август.. ма като се знам ще го реша края на юли.. ;/
    Има и гаден извратен вариант да уча френски и немски, но това означава да се заровя в нас и да изтрещя от учене..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си