.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Остави мършата да се филмира. инаф драма.

I can do that already..

Ако умееш да водиш диалога, който аз си представям, значи си доста напреднал. Продължавай с немския определено!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако умееш да водиш диалога, който аз си представям, значи си доста напреднал. Продължавай с немския определено!
    Ем поздравявам ги, предупреждавам, че не говоря много немски.. обяснявам им, че стъклото е италианско, ръчна изработка от Венеция.. кое животно какво значи.. и прочие.. те ме питат разни неща, повечето ги разбирам, това което не мога, ги моля да ми го обяснят с прости думи.. разпитвам ги, дали им харесва в България, за първи път ли са тук.. /опитвам се да водя разговор с общи неща../ после ги изпращам ;д
    ако съм се сблъскал с нещо ново, моля колегата да ми го обясни на бързо и така до следващите клиенти..
    през свободното време, което имаме докато няма хора.. се упражняваме с него.. ;д а вечер вкъщи чета, разни неща, които ми е дал ;дд
    Имайки предвид, че за пръв път се сблъсках с езика преди има-няма 40 дни.. смятам е добре.. но не ми харесва звученето на езика и това ме тормози.. ;/
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си