.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите по въпроса?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА гей браковете и осиновяването/създаването на деца от еднополови двойки

17 45,95%
  • ЗА гей браковете, против осиновяването/създаването на деца от еднополови двойки

3 8,11%
  • ПРОТИВ гей браковете и осиновяването/създаването на деца от еднополови двойки

17 45,95%
  • Друго - посочи в темата

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Щом се обичат хората–да се взимат.
    Но съм против осиновяването/сурогатните майки/инсеминацията.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Но съм против осиновяването/сурогатните майки/инсеминацията.
    защо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    защо
    Защото не може малко дете да расте нормално когато има мама и мама или тати и тати. Не мисля, че може да му се обясни като на голям човек защо, аджаба, баща му е педерас /примерно/.
    Както казах-нека си се женят, нека си се чукат. Когато стане въпрос за възпроизводство не мисля, че е нормално две жени да имат дете или двама мъже. Аз така ги виждам нещата.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous895156
    Guest
    За какви отклонения при подрастващите говорите?

Предполагам, че ще изтъкнете това, че в еднополовите семейства липсва точен майчински/бащински пример, което би объркало децата, когато са малки. До известна степен може и да е така, но същото важи и за отгледаните от един родител. Ако трябва да се водя по вашата логика, голяма част от тях са непълноценни хора или имат психически отклонения по гореспоменатата причина.
    Освен това, въпреки че родителите играят основна роля при оформянето на личността ни, средата около всекиго от нас винаги е изобилствала от примери както за мъже, така и за жени, всякакви видове семейства и т.н. Бих разбрал притеснението ви, ако децата имаха досег единствено двамата си бащи или майки (въпреки че сексуалната ни ориентация е закодирана в съзнанието ни и едва ли нещо такова би я променило, освен ако индивидът не е бисексуален и просто не загърби частично влечението си към единия пол така, както правят много прикрити хомосексуалисти), но в случая нещата стоят далеч по-различно и е абсурдно да твърдите, че хомо моделът ще се набие в главите на децата и ще остане там като единствен такъв.

Може много да се убеждаваме в това кое е вредно и какво - не, важно е какво казват съвременните академична общественост и статистика по въпроса (разбира се, и там има противоречия). Аз не съм попадал на проучване, обаче, според което децата на хомосексуални родители са по-малко адаптирани или емоционално стабилни от останалите.
    Изследване за влиянието върху подрастващите, отглеждани в лгбт семейства: http://www.freedomtomarry.org/page/-...orChildren.pdf

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Защото не може малко дете да расте нормално когато има мама и мама или тати и тати. Не мисля, че може да му се обясни като на голям човек защо, аджаба, баща му е педерас /примерно/.
    По същия начин, по който му казваш, че е осиновено/ще се развеждате с баща му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си