ПРОТИВ съм! Природата ни е създала двуполови, и за да се продължи поколението трябва двойката да е от 1 мъж и 1 жена.
Нормалното продуктивно семейство и родители са от 1 мъж и 1 жена. Всички ние сме дошли на този свят от такова семейство, а не от еднополово. И това е така от векове не а хилядолетия.

Смятам всичко по-различно, за отклонение от нормалното, за някакво нарушение на хормонално и психическо ниво.
ПРОТИВ съм за разрешаване на отглеждане на деца от лесбийки и подобни хомо-та. Не мразя педалите и хомо-тата просто не искам те да отглеждат деца, след като не са модел за семейство.
ПРОТИВ съм педофилията, содомията и инцеста, които се налагат за легализиране в ЕС.

Има световен заговор срещу човечеството и той е за намаляването на популацията на хората на Земята, до 500млн души или максимум до 1млрд (защото има теория че ресурсите са ограничени и като сме повече като брой ги изчерпваме по-бързо и това ще доведе до разрушение на планетата 1 ден, и така ще настъпи по-рано този ден; друг е въпроса,че световните ресурси и богатства са съсредоточени в ръцете на 1 дузина хора...). Има един елит в света който го управлява и той иска хората по-скоро да намалеят като брой, защо описал съм го по-горе. Тъй като в днешно време не могат да направят световна война, тъй като е много рисковано да се използва ядрено оръжие и ще измрем всички, методите които са използвани са - болести (рак, спин, туберколоза, инфаркти, инсулти и други), ГМО, кемтрейлс, джихадисти, бедност и др. КАТО тук се включва и унищожаването на семейството като един огранизъм в обществото, нормалното семейство, което работи и създава поколение.