- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Veet имат такова, но цените им са прекалено завишени. На Perfekt има ,аз даже миналата година си взех (а след това продадох, защото така и не свикнах да я използвам) на промоция от Лили за около 15лв. машинката, а пълнителят беше 1.50-2лв. Сега я продават за 20лв. май. В ДМ също съм виждала. Провери и по други магазини - търси нагревател за коло маска.
Някой пробвал ли е зеленото кафе ? Има ли някакви мнения за него поне ?
Като се загрее достатъчно за да стане течна и да може да се разнася сякаш ми е доста гореща за кожата, като изстине малко пък е може да се разнася. Аз и преди съм пробвала течна кола маска, студена... явно не мога да се справя, уж всичко правя както трябва, а и навсякъде лепне след това и се побърквам, почиствам кожата след това но все някъде лепне. Преди да си взема моята миналата година четох много положителни мнения и ревюта.
Момичета обринах се от слънцето. Пъпчиците не се виждат, но на допир се усеща и ме дразнят, усещам си кожата си по опъната. Обрива е около брадичката.
С какво да се мажа, за да мине и как да го предотвратя за в бъдеще ?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Трябват ти медикаменти, които се отпускат с рецепта. Иначе чадър/шапка и фактор 50+.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
къде мога да намеря зелен коректор за лице и колко горе-долу струва? имам червени петна, които си стоят с месеци и явно няма да се махат.. когато ходих на грим за бала ме направиха почти навсякъде първо зелена и чак тогава фон дю тен и тн. и ми хареса как се получи затова реших да опитам, но търсих в ДМ и не видях да има :с
Аз си докарах слънчева алергия миналото лято и беше нещо коренно различно. Твоето за мен е от агресивен козметичен продукт, не от слънцето. Просто отиди на дерматолог.
Dagichka аз имам палитра коректори на Катрис, имам и зелена база на Делиа. На Артдеко коректорът също го има в зелен вариант. Може би коректорът е по-удачната идея от базата, защото може да сложиш точно там, където трябва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това има ли го вече в Б-я?
http://2.bp.blogspot.com/-yI5GoycJKh...09_797x598.jpg
Мисля, че го бяха рекламирали по телевизията, но не съм сигурна. Провери в лили или дм, би трябвало да го има.
Ама аз не съм в Бг, затова питам дали да се запася![]()
![]()
Някъде мога ли да намеря всички възможни продукти на Жая? В Лили има някои, но са много ограничени видове. В онлайн магазина на голдън роуз ги има, но ми се иска от реален магазин да си ги купя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
След бръснене ми се появяват характерните за този вид обезкосмяване точици по краката. Не се забелязват много, трябва да се загледаш за да ги видиш. Гадно ли е, имам предвид смешно ли е? Нямам възможност да ходя на кола нито да си купя епилатор, за фотоепилации разни да не говорим :Д. Знаете ли някакъв метод който да не изисква много средства и да оставя кожата гладка?
Не е нужно да ходиш на кола маска при козметичка, може да си купуваш и сама да си правиш.![]()
Искам да попитам с какво се постига този тъмен и светъл контур
http://jenite.bg/pictures/1176534_590_435.jpg и http://jenite.bg/pictures/1176536_500_.jpg По- тъмен коректор, теракота..?? А за светлия контур хайлайтър или бронзираща пудра ми трябва?
Спирт за горене.
шегата настрана, не си мажете спирт по лицатаужасно агресивно е.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Купих си доста скъпичък фон дьо тен на Ла Рош Позе, уж лечебен. Имам много чувствителна, с леки несъвършенства и доста мазничка на моменти кожа. Храня се сравнително здравословно, почиствам лицето си с пяна на Лореал, после лек ексфолиант за мазна кожа на Нивеа и накрая тоник за лице на Микса.
Когато се гримирам слагам основа матиращ крем на Алверде, коректора на Римел Wake me up и отгоре ФДТ, обаче се чудя, ако си взема пудра мога ли да я слагам над всичко това?
Първо, каква пудра да си купя?
Второ, съществува ли нещо като фон дьо тен, ама да бъде и като пудра матиращо или де да знам?
Гледах едни лентички за отстраняване на мазнината на Есенс, ама им се почудих бая и още не съм си ги купила.
и друго, купих си една обикновена очна линия dip liner, но на classics, някой ползвал ли е? Добре ли са ви очите? Че беше прекалено евтина и доста и се почудих и сега се чудя дали мога да си я ползвам или да не рискувам много, много![]()