.
Отговор в тема
Страница 268 от 436 ПървиПърви ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 676 до 6 700 от общо 10898
    Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    http://www.ebay.com/itm/Roll-On-Cart...item53f9b278f5 Момичета от къде мога да си го купя НЕ онлайн? И на каква цена г/д?
    Veet имат такова, но цените им са прекалено завишени. На Perfekt има ,аз даже миналата година си взех (а след това продадох, защото така и не свикнах да я използвам) на промоция от Лили за около 15лв. машинката, а пълнителят беше 1.50-2лв. Сега я продават за 20лв. май. В ДМ също съм виждала. Провери и по други магазини - търси нагревател за коло маска.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Veet имат такова, но цените им са прекалено завишени. На Perfekt има ,аз даже миналата година си взех (а след това продадох, защото така и не свикнах да я използвам) на промоция от Лили за около 15лв. машинката, а пълнителят беше 1.50-2лв. Сега я продават за 20лв. май. В ДМ също съм виждала. Провери и по други магазини - търси нагревател за коло маска.
    Благодаря ти, ще огледам. А ти с какво точно не можа да свикнеш? Защото аз като съм гледала клипчета в Ютуб ми изглежда много лесно, бързо и чистичко.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Някой пробвал ли е зеленото кафе ? Има ли някакви мнения за него поне ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    взех си слънцезащитно мляко на Бочко, супер якото мирише, ама сега се чудя да го мацам ли и по лицето и след него и фон дю тен и пудра както нормалното? :Д
    Слагай смело по лицето, после спокойно може да си сложиш фон дьо тена и пудрата.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Благодаря ти, ще огледам. А ти с какво точно не можа да свикнеш? Защото аз като съм гледала клипчета в Ютуб ми изглежда много лесно, бързо и чистичко.
    Като се загрее достатъчно за да стане течна и да може да се разнася сякаш ми е доста гореща за кожата, като изстине малко пък е може да се разнася. Аз и преди съм пробвала течна кола маска, студена... явно не мога да се справя, уж всичко правя както трябва, а и навсякъде лепне след това и се побърквам, почиствам кожата след това но все някъде лепне. Преди да си взема моята миналата година четох много положителни мнения и ревюта.

Супер фен Аватара на psych0
    Момичета обринах се от слънцето. Пъпчиците не се виждат, но на допир се усеща и ме дразнят, усещам си кожата си по опъната. Обрива е около брадичката.
    С какво да се мажа, за да мине и как да го предотвратя за в бъдеще ?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Трябват ти медикаменти, които се отпускат с рецепта. Иначе чадър/шапка и фактор 50+.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    къде мога да намеря зелен коректор за лице и колко горе-долу струва? имам червени петна, които си стоят с месеци и явно няма да се махат.. когато ходих на грим за бала ме направиха почти навсякъде първо зелена и чак тогава фон дю тен и тн. и ми хареса как се получи затова реших да опитам, но търсих в ДМ и не видях да има :с

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    къде мога да намеря зелен коректор за лице и колко горе-долу струва? имам червени петна, които си стоят с месеци и явно няма да се махат.. когато ходих на грим за бала ме направиха почти навсякъде първо зелена и чак тогава фон дю тен и тн. и ми хареса как се получи затова реших да опитам, но търсих в ДМ и не видях да има :с
    До какви парички?

Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    Момичета обринах се от слънцето. Пъпчиците не се виждат, но на допир се усеща и ме дразнят, усещам си кожата си по опъната. Обрива е около брадичката.
    С какво да се мажа, за да мине и как да го предотвратя за в бъдеще ?
    Аз си докарах слънчева алергия миналото лято и беше нещо коренно различно. Твоето за мен е от агресивен козметичен продукт, не от слънцето. Просто отиди на дерматолог.
    Dagichka аз имам палитра коректори на Катрис, имам и зелена база на Делиа. На Артдеко коректорът също го има в зелен вариант. Може би коректорът е по-удачната идея от базата, защото може да сложиш точно там, където трябва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Това има ли го вече в Б-я?

http://2.bp.blogspot.com/-yI5GoycJKh...09_797x598.jpg

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мисля, че го бяха рекламирали по телевизията, но не съм сигурна. Провери в лили или дм, би трябвало да го има.

Град
    Sofia
    Ама аз не съм в Бг, затова питам дали да се запася

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    До какви парички?
    не съм наясно честно казано колко струват, така че съм склонна да дам към 30-40лева макс :д

Някъде мога ли да намеря всички възможни продукти на Жая? В Лили има някои, но са много ограничени видове. В онлайн магазина на голдън роуз ги има, но ми се иска от реален магазин да си ги купя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

След бръснене ми се появяват характерните за този вид обезкосмяване точици по краката. Не се забелязват много, трябва да се загледаш за да ги видиш. Гадно ли е, имам предвид смешно ли е? Нямам възможност да ходя на кола нито да си купя епилатор, за фотоепилации разни да не говорим :Д. Знаете ли някакъв метод който да не изисква много средства и да оставя кожата гладка?

Град
    Sofia
    Не е нужно да ходиш на кола маска при козметичка, може да си купуваш и сама да си правиш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Някъде мога ли да намеря всички възможни продукти на Жая? В Лили има някои, но са много ограничени видове. В онлайн магазина на голдън роуз ги има, но ми се иска от реален магазин да си ги купя.
    по някакви рандъм аптеки съм ги виждала аз, но в тея тип квартални, не в големите вериги...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от mquu Виж мнението
    След бръснене ми се появяват характерните за този вид обезкосмяване точици по краката. Не се забелязват много, трябва да се загледаш за да ги видиш. Гадно ли е, имам предвид смешно ли е? Нямам възможност да ходя на кола нито да си купя епилатор, за фотоепилации разни да не говорим :Д. Знаете ли някакъв метод който да не изисква много средства и да оставя кожата гладка?
    Никой толкова няма да ти гледа краката. Иначе нищо не ти пречи да си вземеш течна кола маска от аптеката на Джанкар, която е около 1,30.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от mquu Виж мнението
    дори от колата и епилатора се появяват такива точици (поне при мен)
    до кожа си е ...

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    по някакви рандъм аптеки съм ги виждала аз, но в тея тип квартални, не в големите вериги...
    Ама всичко? Щото и в Лили има рандъм продукти :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Искам да попитам с какво се постига този тъмен и светъл контур
    http://jenite.bg/pictures/1176534_590_435.jpg и http://jenite.bg/pictures/1176536_500_.jpg По- тъмен коректор, теракота..?? А за светлия контур хайлайтър или бронзираща пудра ми трябва?

Кажете ми някакъв спирт за почистване на кожата

Спирт за горене.
    шегата настрана, не си мажете спирт по лицата ужасно агресивно е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Купих си доста скъпичък фон дьо тен на Ла Рош Позе, уж лечебен. Имам много чувствителна, с леки несъвършенства и доста мазничка на моменти кожа. Храня се сравнително здравословно, почиствам лицето си с пяна на Лореал, после лек ексфолиант за мазна кожа на Нивеа и накрая тоник за лице на Микса.
    Когато се гримирам слагам основа матиращ крем на Алверде, коректора на Римел Wake me up и отгоре ФДТ, обаче се чудя, ако си взема пудра мога ли да я слагам над всичко това?
    Първо, каква пудра да си купя?
    Второ, съществува ли нещо като фон дьо тен, ама да бъде и като пудра матиращо или де да знам?
    Гледах едни лентички за отстраняване на мазнината на Есенс, ама им се почудих бая и още не съм си ги купила.
    и друго, купих си една обикновена очна линия dip liner, но на classics, някой ползвал ли е? Добре ли са ви очите? Че беше прекалено евтина и доста и се почудих и сега се чудя дали мога да си я ползвам или да не рискувам много, много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си