- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
глупава тема, също като авторката и...
абе, ти малоумна ли си? зададох прост и тъп въпрос. точно като тебе. кво ме нападаш? в анала ли съм ти бръкнала без да те питам? нали осъзнаваш, че ако имаше некви правила в тоя форум, трябваше да те баннат за заяждане и спам. кво ми се обясняваш само? ако имаш некъв проблем /утф, дори не знам кога съм успяла да провокирам неприятни чувства у теб, след като никога не съм имала някакъв контакт/ пиши ми на лично. кво ме занимаваш с недоебани страсти? ако обичаш не ми отговаряй, а ако имаш такова желание - лс.
радвам се, че получих два смислени отговора. и да, питах от любопитство и сега си давам сметка за някои неща. темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.
Вечно неразбраната Ива пак се агресира.
Welcome to the Jungle...
и аз мисля, че си тъп. квит сме. майната ти ( :
а да, ако искаш да спамим кой е по-тъп - лс
и кои са глупостите ми?
едит: не, не ми отговаряй, няма да влизам в тая тема повече. аз ги питам защо се отвращават от кръвосмешението, тия ми развиват теории за некви измислени инстинкти и как съм се правила на интересна. истината е, че не може да се обясни. истината е, че това е стереотип.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-18-2014 на 08:50
хгахах
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
носи се слух, че преди да изстрелят първото куче в орбита, са искали да това да е ива, но в крайна сметка решили да се спрат на нещо по-интелигентно
n00bs
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ива в желанието си да си широкоскроенна ставаш смешна.Ако за теб подобни неща са нормални отивай и се чукай с някоя роднина
Да спести си че сьм тесногръда..lol
кефи ме как Чачо като пусна абсолютно същата тема реакцията ви беше коренно различна![]()
Има разлика:Д между двамата.С Чачо можеше да се проведе дискусия поне.
Абе ти си адски тъпо и филмирано парче. Щом си "за" кръвосмешението предполагам си ок с мисълта баща ти да ти го слага???
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ква е разликата? Чачо беше на страната на Ива по тази тема и мислеше по същия начин.
Тоест, че ако в човешката природа се случи така, че брат и братовчтка примерно се влюбят и искат да заживеят заедно - това трябва да се ТОЛЕРИРА от обществото и да се направи изключение, което моралните писани закони не го позволяват иначе.
Защото живота на никой не се води по писани правила. Защото няма безгрешен човек. И въпреки че е важно да се спазват законите - не винаги това е полезно или осъществимо.
Щото е неморално да убиваш, но ако останеш гладен инстинктът ще те накара да изядеш дори приятеля си, за да оцелееш.
Защо всички скачате върху Ива?
Уж още е жив, ама така се е покрил вдън земи тилилейски, че няма откриване![]()
Ива, ако беше нормално да спим с братовчедите си, нямаше да е ''стереотип''. Но не е. Това е все едно да родиш дете и като порасне да го чукаш. Извратено е, болно е, дори и от гледна точка за самия секс просто. За това че шанса да има генетични увреждания е много по-голям-ясно.
Като искаш да водиш дискусия я води без да обиждаш хората и без да се засягаш от факта, че са на различно мнение от твоето. И с "адиос" накрая на поста не печелиш точки, че знаеш дума на испански. ;d
знаете ли, че е извратено и правенето на свирки?
И че някога секса е бил просто свещен акт за оплождане и никой не е влагал това удоволствие от него като днес?
Знаете ли, че е крайна лудост за християнина да прави безпричинен секс?