.
Затворена тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 160
    глупава тема, също като авторката и...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защото се пренася и се прави на интересна
    на първата страница tireheb и HollyGolightly го обясниха ясно и точно
    абе, ти малоумна ли си? зададох прост и тъп въпрос. точно като тебе. кво ме нападаш? в анала ли съм ти бръкнала без да те питам? нали осъзнаваш, че ако имаше некви правила в тоя форум, трябваше да те баннат за заяждане и спам. кво ми се обясняваш само? ако имаш некъв проблем /утф, дори не знам кога съм успяла да провокирам неприятни чувства у теб, след като никога не съм имала някакъв контакт/ пиши ми на лично. кво ме занимаваш с недоебани страсти? ако обичаш не ми отговаряй, а ако имаш такова желание - лс.

радвам се, че получих два смислени отговора. и да, питах от любопитство и сега си давам сметка за някои неща. темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вечно неразбраната Ива пак се агресира.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

радвам се, че получих два смислени отговора. и да, питах от любопитство и сега си давам сметка за някои неща. темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.
    Ето това сега ме провокира да си помисля, че си тъпа на гъз, ама няма да ти го кажа, щот съм възпитан...

и аз мисля, че си тъп. квит сме. майната ти ( :
    а да, ако искаш да спамим кой е по-тъп - лс

и аз мисля, че си тъп. квит сме. майната ти ( :
    а да, ако искаш да спамим кой е по-тъп - лс
    Ти на луд можеш ли да му обясниш, че е луд?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    темата не е последиците от кръвосмешението, щото за пореден път казвам: ИМА НАЧИНИ. вие продължавате да овъртате и извъртете. ай, адиос.
    Предвид глупостите ти, тук се съгласявам и исках да кажа точно това, но както и да е, вече и аз се обърках.

и кои са глупостите ми?

едит: не, не ми отговаряй, няма да влизам в тая тема повече. аз ги питам защо се отвращават от кръвосмешението, тия ми развиват теории за некви измислени инстинкти и как съм се правила на интересна. истината е, че не може да се обясни. истината е, че това е стереотип.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-18-2014 на 08:50

Мега фен Аватара на skatew
    хгахах
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    носи се слух, че преди да изстрелят първото куче в орбита, са искали да това да е ива, но в крайна сметка решили да се спрат на нещо по-интелигентно
    n00bs

Мега фен Аватара на skatew
    и кои са глупостите ми?

едит: не, не ми отговаряй, няма да влизам в тая тема повече. аз ги питам защо се отвращават от кръвосмешението, тия ми развиват теории за некви измислени инстинкти и как съм се правила на интересна. истината е, че не може да се обясни. истината е, че това е стереотип.
    обеснихме ти бе к'во повече искаш
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    обеснихме ти бе к'во повече искаш
    Иска някой да й каже, че е права и, че е толкова различна, уникална и блестяща...

Мега фен Аватара на pandabear
    адиос, бе...не разбрахте ли?!?

Ива в желанието си да си широкоскроенна ставаш смешна.Ако за теб подобни неща са нормални отивай и се чукай с някоя роднина
    Да спести си че сьм тесногръда..lol

Мега фен
    кефи ме как Чачо като пусна абсолютно същата тема реакцията ви беше коренно различна

Има разлика:Д между двамата.С Чачо можеше да се проведе дискусия поне.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе ти си адски тъпо и филмирано парче. Щом си "за" кръвосмешението предполагам си ок с мисълта баща ти да ти го слага???
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Ква е разликата? Чачо беше на страната на Ива по тази тема и мислеше по същия начин.
    Тоест, че ако в човешката природа се случи така, че брат и братовчтка примерно се влюбят и искат да заживеят заедно - това трябва да се ТОЛЕРИРА от обществото и да се направи изключение, което моралните писани закони не го позволяват иначе.
    Защото живота на никой не се води по писани правила. Защото няма безгрешен човек. И въпреки че е важно да се спазват законите - не винаги това е полезно или осъществимо.

Щото е неморално да убиваш, но ако останеш гладен инстинктът ще те накара да изядеш дори приятеля си, за да оцелееш.

anonymous895156
    Guest
    Защо всички скачате върху Ива?

^ Искаме да и направим Мечка.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ква е разликата? Чачо беше на страната на Ива по тази тема и мислеше по същия начин.
    Тоест, че ако в човешката природа се случи така, че брат и братовчтка примерно се влюбят и искат да заживеят заедно - това трябва да се ТОЛЕРИРА от обществото и да се направи изключение, което моралните писани закони не го позволяват иначе.
    Защото живота на никой не се води по писани правила. Защото няма безгрешен човек. И въпреки че е важно да се спазват законите - не винаги това е полезно или осъществимо.

Щото е неморално да убиваш, но ако останеш гладен инстинктът ще те накара да изядеш дори приятеля си, за да оцелееш.
    Чачо пишеше всякакви простотии и ги защитаваше за кеф... И дискусиите се получаваха интересни.
    В тая връзка, тоя да не се самоуби, като спря цигарите? :/

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Чачо пишеше всякакви простотии и ги защитаваше за кеф... И дискусиите се получаваха интересни.
    В тая връзка, тоя да не се самоуби, като спря цигарите? :/
    Уж още е жив, ама така се е покрил вдън земи тилилейски, че няма откриване

Ива, ако беше нормално да спим с братовчедите си, нямаше да е ''стереотип''. Но не е. Това е все едно да родиш дете и като порасне да го чукаш. Извратено е, болно е, дори и от гледна точка за самия секс просто. За това че шанса да има генетични увреждания е много по-голям-ясно.
    Като искаш да водиш дискусия я води без да обиждаш хората и без да се засягаш от факта, че са на различно мнение от твоето. И с "адиос" накрая на поста не печелиш точки, че знаеш дума на испански. ;d
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

знаете ли, че е извратено и правенето на свирки?
    И че някога секса е бил просто свещен акт за оплождане и никой не е влагал това удоволствие от него като днес?
    Знаете ли, че е крайна лудост за християнина да прави безпричинен секс?

Религията се е опитвала да ни накара да вървим срещу инстинктите си... Както се вижда, не е успяла въпреки хилядите убити...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Уж още е жив, ама така се е покрил вдън земи тилилейски, че няма откриване
    Майната му! На есен идвам в Софето да уча и ще го издиря!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Да ме издириш и мен да пием бири тогава

димитър, аз не говоря за библейската част, нито за едно време, ако визираше с коментара си моят пост.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си