- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Кои са двата продукта?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За тренировките на Body Rocker ли питаш?
Аз съм още нова и не съм правила типичните тренировки, но питай все пак.
Джоли, розовата вода на Рефан е със следния състав: Rosa Alba Flower Water, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Eugenol, Linalool. Това добре ли е? Щото много ми харесва ефектът.
Това е вода от бяла роза, не от Дамасцена, а другите неща са ароматизатори.Всичките до едно.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И какъв е ефектът, който ти харесва? (за водата говоря)
Абе не е био, ама поне няма алкохол. Това са изкуствени ароматизатори, които наподобяват розово масло и се слагат в синтетичното розово масло. Няма ги в една-единствена серия от всички възможни българско-розови козметични продукти, която мирише изключително приятно и не така силно на евтина розова козметика, а мирише съвсем леко на роза от градината. А и са доста качествени, но съответно поне 3-4 пъти по-скъпи от наблъсканите с ароматизатори боклуци. Смея да твърдя единствената серия от българско-розовите козметики, която аз бих ползвала (изключвам скъпите кремове против бръчки, защото не са ми необходими и не съм ги пробвала, за да дам мнение).
препоръчвам с две ръце и два крака.
PinkPan7her да, какво по-различно усещаш във водата?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Напоследък баба ви Cloud 9 e вдигнала кръвното,налягат я панически атака и сърцебиене./то нормално де-всичко ми се обърна на 360 градуса/.Въпросът ми е -понеже не ми се ходи на психолог,а имам нужда от нещо за разпускане,какво ще кажете за йогата?Ходили ли сте на курсове по йога илил ги правите вкъщи?Кое ще е по-добре за човек с моите проблеми?И разбира се-отслабва ли се /с включен режим,разбира се/,поне малко ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...1f0d3283712e91
нормално ли ви изглежда?
Някакъв сайт с качествени обувки ?
Търся по-скоро пантофки,сандали и летни ботуши.
Краката ми много се разраняват,защото имам плоско стъпало ,
така че ми трябва нещо качествено.
Амиии, първо не е роза дамасцена, а е роза алба, която мирише далеееч по-добре :д
Второ, много свежо и хидратирано ми става лицето + гримът е изтрит. Идеална е за втора стъпка от почистването.
Имам въпрос към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
Ходила съм на йога и осъзнах, че дърво като мен не може да се сгъне така.Инструктурката имаше прекрасно тяло и излъчване. Майка ми прави йога вкъщи, гледа онзи специализиран канал, и и действа доста добре.
weheartiit като искаш качествени, не е ли по-добре да ги пробваш преди да ги купиш? Препоръчвам българските магазини тип Пещера.
PinkPan7her Ароматът не е на бяла или дамаска роза, а от парфюмите, серията, за която аз говоря, че мирише страшно приятно, е с масло и вода от дамаска роза и мирише страшно нежно и приятно.
Положението в Аспарухово е ужасно, в другите части на града също не е розово. Аз лично днес звъннах да откажа две интервюта, като от едното бяха писали деня дъждовен директно, а от второто ми се скара, че не било чак толкова лошо - явно паля кануто и дим да ме няма.На Златни не знам как е, но съдейки че в Добрич също е зле, вероятно и там е. Според Емо Чолаков в понеделник спират дъждовете и времето рязко се оправя. Не мога да си представя да съм на почивка и времето да е такова..... ;х
П.С. Само варненлии не бях чувала![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-20-2014 на 10:47
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Що бе, варненлии ми звучи съвсем добре![]()
Йогата е чудесна терапия! Най-важното е да попаднеш наистина на добър инструктор, а не на някой, който е завършил какво ли не, но е видял ниша в йогата и е станал учител по йога. Преди доста години ходих в Плд на йога и ми се отрази доста добре както физически, така и психически. Инструкторът, а и преобладаващата част от групата бяха на годините на майка ми, но с тела, по-хубави от моето някога... Упражненията бяха понеделник, сряда и петък, като във вторник и четвъртък имаше лекции, на които , признавам си, не съм била, защото ми идваше много ангажирането вечер на цялата работна седмица..Учителят се занимаваше с йога от доста години. Само да левитира не съм го виждала-иначе всички друго; пози, разни прочиствания на носоглътката с плат, излизащ от носа през устата и т.н..всичко го е правил
.
Проучи и се запиши, а и там ще намериш приятели..все с някой от групата ще си допаднете. След време можеш да си ги правиш асаните и вкъщи....
Някой ползвал ли е тази маска и добра ли е за по-мазна коса? Защото ми я препоръча момиче с коса като моята, но все още се чудя и исках още мнения.
И другото - препоръчайте ми лосион за тяло или олио до 15 лв, ако е лосион искам да е по-течен.
Благодаря предварително!![]()
Някой може ли да ми препоръча продукт за нацъфтели краища, защото използвам пресата доста често?
strawberry88 Enter Nowhere мисля, че е филмът.
bloodyF Аз ползвам Rimmel Stay Matte и съм доволна. Тук съм писала:http://thebloggingandthebeautiful.wo...orth-the-hype/
Забелязах обаче, че има доста противоречиви мнения за нея, но ако искаш, пробвай.![]()
Не ми прилича на особено добре направен пиърсинг. Само аз ли така виждам или наистина със ЕДНА обеца за пистолет са ти перфорирали ДВЕ отделни места? :о Освен тва ми се види червено и прилича на баница. Възпаление?
Ако е само външната част, хеликса тоест, е надуто и червено, но не се наемам да кажа дали ми изглежда нормално. Много зависи на колко време е дупката и как се грижиш за нея. Питай каквото те интересува.
Lonsdale. - Ползвала съм я, да. Нищо особено, маска за коса. :д Не бях особено впечатлена. Доколкото знам е бъкана със силикони и много хора са доволни докато я ползват, а след това променят мнението си. Още се търкаля из нас един буркан със змийско нещо там, а чесъна свърши бая отдавна. Бих пробвала и останалите, единствено ме спира изключително огромната опаковка, която не бих могла да изхабя за шест месеца ако майка ми не ми помагаше.
Стъкмявам поръчка от Yves Rocher в момента. Хвалете продукти! (:
Да бъда полезна и аз - ползвам маската на Макадамия от известно време и много ми харесва. Ефектът е само до следващото измиване, не вярвам да почне да расте по-бързо или да спре да цъфти, ама пак е супер.
Последно редактирано от Deadlock : 06-20-2014 на 18:14