.
Отговор в тема
Страница 270 от 436 ПървиПърви ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 726 до 6 750 от общо 10898
    Кои са двата продукта?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Някой запален по HIIT (интервална тренировка) има ли? Че да питам 1-2 въпроса ;д
    За тренировките на Body Rocker ли питаш?
    Аз съм още нова и не съм правила типичните тренировки, но питай все пак.

Джоли, розовата вода на Рефан е със следния състав: Rosa Alba Flower Water, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Eugenol, Linalool. Това добре ли е? Щото много ми харесва ефектът.

Това е вода от бяла роза, не от Дамасцена, а другите неща са ароматизатори. Всичките до едно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    ^Неее, как ще го нанасяш върху фдт...:Д това си е фдт, просто е много течно, и след като изсъхне става малко като пудра. Аз просто го слагам на лицето си с пръст и после го разнасям с четка. Матиращ е и завършекът изглежда почти "velvety"

Иначе не живея в България...но тук струва около 10 - 11 евро.

разбирам
    лошото е че не съм виждала нищо подобно тук в Бг
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За тренировките на Body Rocker ли питаш?
    Аз съм още нова и не съм правила типичните тренировки, но питай все пак.
    Не, не, просто се запалих по интервалното кардио (ще го пробвам за вело и бягане), та се чудех дали моите интервали на интензивно и ниско натоварване са добре.
    Придържам се към 1мин. интензивно : 30сек. ниско.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

anonymous708973
    Guest
    Аз като бягам във фитнеса, винаги е интервално. 2 минути на 6 км/ч, 2 мин на 10. Когато съм във форма, това го правя 5 пъти, тоест ми отнема около 20 мин.
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това е вода от бяла роза, не от Дамасцена, а другите неща са ароматизатори. Всичките до едно.
    Това не е толкова лошо, нали?
    Водата се води от био серията на Рефан.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И какъв е ефектът, който ти харесва? (за водата говоря)

Аз като бягам във фитнеса, винаги е интервално. 2 минути на 6 км/ч, 2 мин на 10. Когато съм във форма, това го правя 5 пъти, тоест ми отнема около 20 мин.

Това не е толкова лошо, нали?
    Водата се води от био серията на Рефан.
    Абе не е био, ама поне няма алкохол. Това са изкуствени ароматизатори, които наподобяват розово масло и се слагат в синтетичното розово масло. Няма ги в една-единствена серия от всички възможни българско-розови козметични продукти, която мирише изключително приятно и не така силно на евтина розова козметика, а мирише съвсем леко на роза от градината. А и са доста качествени, но съответно поне 3-4 пъти по-скъпи от наблъсканите с ароматизатори боклуци. Смея да твърдя единствената серия от българско-розовите козметики, която аз бих ползвала (изключвам скъпите кремове против бръчки, защото не са ми необходими и не съм ги пробвала, за да дам мнение).

препоръчвам с две ръце и два крака.
    PinkPan7her да, какво по-различно усещаш във водата?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Cloud9
    Напоследък баба ви Cloud 9 e вдигнала кръвното,налягат я панически атака и сърцебиене./то нормално де-всичко ми се обърна на 360 градуса/.Въпросът ми е -понеже не ми се ходи на психолог,а имам нужда от нещо за разпускане,какво ще кажете за йогата?Ходили ли сте на курсове по йога илил ги правите вкъщи?Кое ще е по-добре за човек с моите проблеми?И разбира се-отслабва ли се /с включен режим,разбира се/,поне малко ?

Супер фен Аватара на Jaune
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...1f0d3283712e91
    нормално ли ви изглежда?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някакъв сайт с качествени обувки ?
    Търся по-скоро пантофки,сандали и летни ботуши.
    Краката ми много се разраняват,защото имам плоско стъпало ,
    така че ми трябва нещо качествено.

Моля някой да ми каже какво е стопатски мениджмънт

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    PinkPan7her да, какво по-различно усещаш във водата?
    Амиии, първо не е роза дамасцена, а е роза алба, която мирише далеееч по-добре :д
    Второ, много свежо и хидратирано ми става лицето + гримът е изтрит. Идеална е за втора стъпка от почистването.

Имам въпрос към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Напоследък баба ви Cloud 9 e вдигнала кръвното,налягат я панически атака и сърцебиене./то нормално де-всичко ми се обърна на 360 градуса/.Въпросът ми е -понеже не ми се ходи на психолог,а имам нужда от нещо за разпускане,какво ще кажете за йогата?Ходили ли сте на курсове по йога илил ги правите вкъщи?Кое ще е по-добре за човек с моите проблеми?И разбира се-отслабва ли се /с включен режим,разбира се/,поне малко ?
    Ходила съм на йога и осъзнах, че дърво като мен не може да се сгъне така. Инструктурката имаше прекрасно тяло и излъчване. Майка ми прави йога вкъщи, гледа онзи специализиран канал, и и действа доста добре.
    weheartiit като искаш качествени, не е ли по-добре да ги пробваш преди да ги купиш? Препоръчвам българските магазини тип Пещера.
    PinkPan7her Ароматът не е на бяла или дамаска роза, а от парфюмите, серията, за която аз говоря, че мирише страшно приятно, е с масло и вода от дамаска роза и мирише страшно нежно и приятно.
    Положението в Аспарухово е ужасно, в другите части на града също не е розово. Аз лично днес звъннах да откажа две интервюта, като от едното бяха писали деня дъждовен директно, а от второто ми се скара, че не било чак толкова лошо - явно паля кануто и дим да ме няма. На Златни не знам как е, но съдейки че в Добрич също е зле, вероятно и там е. Според Емо Чолаков в понеделник спират дъждовете и времето рязко се оправя. Не мога да си представя да съм на почивка и времето да е такова..... ;х
    П.С. Само варненлии не бях чувала
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-20-2014 на 10:47
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Момичета, никоя ли не ползва пудра след фдт, та да ми препоръчате? Наистина имам нужда,а ми писна да давам пари за боклуци,които ми трупат рафтовете у дома..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Що бе, варненлии ми звучи съвсем добре

Супер фен Аватара на Deadlock
    Имам въпрос към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
    Варненлии за малко да помислят, че се интересуваш живи ли са

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Йогата е чудесна терапия! Най-важното е да попаднеш наистина на добър инструктор, а не на някой, който е завършил какво ли не, но е видял ниша в йогата и е станал учител по йога . Преди доста години ходих в Плд на йога и ми се отрази доста добре както физически, така и психически. Инструкторът, а и преобладаващата част от групата бяха на годините на майка ми, но с тела, по-хубави от моето някога... Упражненията бяха понеделник, сряда и петък, като във вторник и четвъртък имаше лекции, на които , признавам си, не съм била, защото ми идваше много ангажирането вечер на цялата работна седмица..Учителят се занимаваше с йога от доста години. Само да левитира не съм го виждала-иначе всички друго; пози, разни прочиствания на носоглътката с плат, излизащ от носа през устата и т.н..всичко го е правил .
    Проучи и се запиши, а и там ще намериш приятели..все с някой от групата ще си допаднете. След време можеш да си ги правиш асаните и вкъщи....

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София

Супер фен
    Някой ползвал ли е тази маска и добра ли е за по-мазна коса? Защото ми я препоръча момиче с коса като моята, но все още се чудя и исках още мнения.

И другото - препоръчайте ми лосион за тяло или олио до 15 лв, ако е лосион искам да е по-течен.
    Благодаря предварително!

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ^ преди бях много доволна от това http://www.silvia-kozmetik.com/catal...oducts_id=2435

А аз искам да попитам за козметиката на NYX, доволни ли сте, добра ли е? От кое сте доволни?
    Иии... препоръчайте ми дегримьор за очи
    А откъде си го взе?

Някой може ли да ми препоръча продукт за нацъфтели краища, защото използвам пресата доста често?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    strawberry88 Enter Nowhere мисля, че е филмът.
    bloodyF Аз ползвам Rimmel Stay Matte и съм доволна. Тук съм писала:http://thebloggingandthebeautiful.wo...orth-the-hype/
    Забелязах обаче, че има доста противоречиви мнения за нея, но ако искаш, пробвай.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...1f0d3283712e91
    нормално ли ви изглежда?
    Не ми прилича на особено добре направен пиърсинг. Само аз ли така виждам или наистина със ЕДНА обеца за пистолет са ти перфорирали ДВЕ отделни места? :о Освен тва ми се види червено и прилича на баница. Възпаление?
    Ако е само външната част, хеликса тоест, е надуто и червено, но не се наемам да кажа дали ми изглежда нормално. Много зависи на колко време е дупката и как се грижиш за нея. Питай каквото те интересува.

Lonsdale. - Ползвала съм я, да. Нищо особено, маска за коса. :д Не бях особено впечатлена. Доколкото знам е бъкана със силикони и много хора са доволни докато я ползват, а след това променят мнението си. Още се търкаля из нас един буркан със змийско нещо там, а чесъна свърши бая отдавна. Бих пробвала и останалите, единствено ме спира изключително огромната опаковка, която не бих могла да изхабя за шест месеца ако майка ми не ми помагаше.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Стъкмявам поръчка от Yves Rocher в момента. Хвалете продукти! (:

Да бъда полезна и аз - ползвам маската на Макадамия от известно време и много ми харесва. Ефектът е само до следващото измиване, не вярвам да почне да расте по-бързо или да спре да цъфти, ама пак е супер.
    Последно редактирано от Deadlock : 06-20-2014 на 18:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си