Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
16 годишен говори за политика и как мрази България...Със сигурност си наясно със света.

Жалко е, че хора са загивали за да може такива като теб да плюят върху тях...Жалко е, че в тази държава всеки гледа как да се откаже, не как да промени нещо...Лесно е бе моето момче(а грешка, за теб не е лесно, ти 18 нямаш...) късай си гражданството и отивай в друга държава. Аз съм сигурен, че другите държави се бият за такива като теб

И не мога да не отбележа как в тази толкова смислена страница си написал "Пълна със зли хора.." Като изключим правописната грешка, не мога да не отбележа как си направил страница в която да злобееш, защото във България хората са зли. Много интересен парадокс

И да не забравя...В африка има хора който никога няма да имат ток, чиста вода, късче хляб...В Палестина в момента убиват наред, деца и възрастни биват убивани безмилостно и колко още по-зле има...едва ли ти си най-зле, така че по-добре замълчи.
Напълно съм съгласен, признавам чак ме накара да се замисля. Обаче виж живота в Америка? Защо и ние не сме като тях щастливи и богати? Не сравнявай България с Африка... това не е държава(ако схващаш). Каква файда да ходя в друга държава като не знам чужд език, освен английски. Америка е силна държава, не като България... знаеш ли за кое ме е яд? Заради тея бедни деца които ги пребиват до смърт пред дискотеките.. не съдя хората които са ги убили защото както казах всичко е до това къде си израснал и в каква среда. И африка се пише с главна буква, всички грешим понякога, малки грешчици тук там... Не съди никой брато. Питай се защо не си убиец, защо онези хора са убийци и защо политиците крадат? И 3-те въпроса имат еднакъв отговор, и ако намериш отговора няма да имаш никакви въпроси.