.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от adventure_7 Виж мнението
    Много ми е интересно как си ги прочел "книгите", като няма такива.... има комикс, ясно колко си чел "нещо" и колко не си, и съм сигурен, че никой от този форум, въобще не е гледал twd, обаче се правят на големи разбирачи. Гледал съм breaking bad, който не отричам е страхотен, обаче със сигурност не е по - добър от живите мъртви. Ако BrBa беше по добър, тогава щеше ли twd да има милиони повече аудитория и с всеки сезон..... пример: The walking dead през четвърти сезон, рейтингът е около 11 милиона(средно), а на "в обувките на сатаната" последния имаше около 6 милиона(средно). Фактите говорят сами по себе си. Ако рейтингите на got достигнат тези на the walking dead, тогава ми говори... "БОЗАВ" големи шегаджии... поне да го бяхте гледали...
    Хахаха, първо това какво съм чел изобщо не беше към теб, даже ако беше малко по наблюдателен щеше да видиш че съм цитирал друг човек и съм отговорил на него. Аудиторията на ходещите и breaking bad е коренно различна, за това и не може да сравняваш по гледаемост двата сериала. Ама ако такива детски сравнения ще правиш отвори и виж рейтинга на Breaking Bad в IMDB и тоя на ходещите, след това виж и колко хора са гласували съответно за единият и другия. И мислиш, че не съм гледал сериала ли ? Хахаха само в IMDB имам близо 1100 филма в watchlist-a. Ако толкова държиш ще ти разкажа сериала, ама за ся ще ти кажа само, че свършиха затворени и психясалия баща (дразнещ персонаж като цяло) взе да се заканва.

georgi_ynuk
    Guest

Thumbs up

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хахаха, първо това какво съм чел изобщо не беше към теб, даже ако беше малко по наблюдателен щеше да видиш че съм цитирал друг човек и съм отговорил на него. Аудиторията на ходещите и breaking bad е коренно различна, за това и не може да сравняваш по гледаемост двата сериала. Ама ако такива детски сравнения ще правиш отвори и виж рейтинга на Breaking Bad в IMDB и тоя на ходещите, след това виж и колко хора са гласували съответно за единият и другия. И мислиш, че не съм гледал сериала ли ? Хахаха само в IMDB имам близо 1100 филма в watchlist-a. Ако толкова държиш ще ти разкажа сериала, ама за ся ще ти кажа само, че свършиха затворени и психясалия баща (дразнещ персонаж като цяло) взе да се заканва.
    Емиии няма как да не отбележа, че логиката ти куца. IMDB рейтингът въобще не е фактор поради безброй причини, защото първо ако тръгнат всички, които са гледали дадения сериал или филм, рейтингът му ще е напълно различен... и второ има много филми и сериали, които са много добри, но рейтингът им е лош, за това imdb рейтингът, въобще не трябва да се взима под внимание, мнението на 300 хил или 500 хил не променя мнението на всички, така че... и не мога да разбера, като не харесваш twd, защо го гледаш? Не мога да разбера защо всички спорят кой сериал е по - добър got, twd или bb, сериалите са напълно различни и нормално, ако харесваш единия, другия да не ти харесва, въпрос на мнение... пр. сега ако харесваш комедийният жанр, едва ли ще ти хареса някой филм от horror жанра.... и за какво намесихте bb, защото е по една и съща телевизия ли? По тоя логика мога да кажа, че true detective и the leftovers са по добри от got... няма място за сравнение просто.... разбирам, ако започнете да сравнявате приятели и himym...но, единият сериал се разказва за наркотици, другия за зомбита, а третия за исторически кралства и битки и т.н....ако някой има да ми казва нещо да ми пише на лс, повече няма да влизам в тоя безсмислен и тъп форум, аз няма да влизам повече
    Последно редактирано от georgi_ynuk : 07-14-2014 на 15:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си