- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Хахаха, първо това какво съм чел изобщо не беше към теб, даже ако беше малко по наблюдателен щеше да видиш че съм цитирал друг човек и съм отговорил на него. Аудиторията на ходещите и breaking bad е коренно различна, за това и не може да сравняваш по гледаемост двата сериала. Ама ако такива детски сравнения ще правиш отвори и виж рейтинга на Breaking Bad в IMDB и тоя на ходещите, след това виж и колко хора са гласували съответно за единият и другия. И мислиш, че не съм гледал сериала ли ? Хахаха само в IMDB имам близо 1100 филма в watchlist-a. Ако толкова държиш ще ти разкажа сериала, ама за ся ще ти кажа само, че свършиха затворени и психясалия баща (дразнещ персонаж като цяло) взе да се заканва.
Емиии няма как да не отбележа, че логиката ти куца. IMDB рейтингът въобще не е фактор поради безброй причини, защото първо ако тръгнат всички, които са гледали дадения сериал или филм, рейтингът му ще е напълно различен... и второ има много филми и сериали, които са много добри, но рейтингът им е лош, за това imdb рейтингът, въобще не трябва да се взима под внимание, мнението на 300 хил или 500 хил не променя мнението на всички, така че... и не мога да разбера, като не харесваш twd, защо го гледаш? Не мога да разбера защо всички спорят кой сериал е по - добър got, twd или bb, сериалите са напълно различни и нормално, ако харесваш единия, другия да не ти харесва, въпрос на мнение... пр. сега ако харесваш комедийният жанр, едва ли ще ти хареса някой филм от horror жанра.... и за какво намесихте bb, защото е по една и съща телевизия ли? По тоя логика мога да кажа, че true detective и the leftovers са по добри от got... няма място за сравнение просто.... разбирам, ако започнете да сравнявате приятели и himym...но, единият сериал се разказва за наркотици, другия за зомбита, а третия за исторически кралства и битки и т.н....ако някой има да ми казва нещо да ми пише на лс, повече няма да влизам в тоя безсмислен и тъп форум, аз няма да влизам повече
Последно редактирано от georgi_ynuk : 07-14-2014 на 15:30